Be Quick ’28 nodigt oud-leden voor 90-jarig feest

Be Quick ’28 nodigt oud-leden voor 90-jarig feest

Zwolle – Op 22 november bestaat voetbalvereniging Be Quick ’28 90 jaar. Het weekend van 16 en 17 november zal bij Be Quick ’28 alles in het teken staan van dit heuglijke feit.

Be Quick ’28 hoopt dat ook oud-leden uitnodigen aan deze festiviteiten deel wil nemen. Op zaterdag 17 november wordt er een groot feest georganiseerd. Alle leden zijn hiervoor uitgenodigd, maar ook ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Uiteraard zijn ook oud-leden, sponsoren en vrienden van de club uitgenodigd voor deze dag. De dag begint om 13.00 uur. Er is gezorgd dat er voor alle leeftijden iets leuks te doen is; dit gaat van een vossenjacht en springkussen voor de jongste jeugd, tot clinics, een mixttoernooi en een pannakooi voor de oudere jeugd.

’s Middags worden er ook twee benefietwedstrijden gespeeld: Dames 1 tegen Oud-Dames 1 en Heren 1 tegen Oud-Heren 1. De opbrengst van deze wedstrijden komt ten goede aan de Monicare Foundation. Ook voor eten is gezorgd; aan het einde van de middag is er een stamppotbuffet. Na het eten is het feest met de Zwolse band Juffrouw Jannie. De toegang van deze dag is gratis. Inschrijven is echter wel gewenst. Dit in verband met de stamppotmaaltijd. Alle informatie hierover staat op de website van Be Quick ’28.

Artikel delen: