Zwolle op z’n Breedst

Zaterdagavond was er een bijzonder evenement in Regardz De Nieuwe Buitensocieteit, ‘Zwolle op z’n breedst’. Tijdens deze muzikale avond was er een show te zien met een aantal gerenommeerde Zwolse artiesten en een aantal aanstormende jonge talenten, ook uit Zwolle. Deze avond werd gerelateerd aan een goed doel, in dit geval de Woonwagenzending voor Roemenië, in Zwolle beter bekend als het project Ome Tinus.


Petra wolters

In de uitverkochte zaal van De Nieuwe Buitensocieteit  zongen de artiesten een nummer uit hun eigen repertoire, maar ook een nummer uit een heel ander genre en daarmee soms ook in een andere taal. Nooit eerder stonden zoveel Zwolse artiesten in dezelfde show: Harm Wolters, Henri van Velzen, Petra, Jilles en Henk Klompenmaker. Maar ook de jonge talenten Moniek, Patrick en Dominique lieten hun zang kwaliteiten horen in de bioscoopzaal. De presentatie was in handen van Rita Jansen. De Nieuwe Buitensocieteit stelde een deel van de horecaomzet ter beschikking aan dit doel.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. was weer toppie gister avond! en rita janssen ik moest wel aan je nederlandse taal wennen ik hure toch liever dat zwolse praoten bie oe hahahah alias tante kippe
  ;D ;D


  Maak melding

 2. Uitverkocht?
  Ik lees in de Stentor en ook hier dat de zaal uitverkocht was? Ik was er bij en heb toch wel héél veel lege stoelen gezien (o.a. geen mens op het balkon). Is dat gegeven ingegeven door iemand die er niet bij was?
  Het was overigens een show die voor herhaling vatbaar is. Ik heb erg genoten, ook omdat ik ruim kon zitten. Maar dat kon ook gemakkelijk vanwege het grote aantal lege stoelen.


  Maak melding

 3. Oh ja, nog even dit…
  Ik was erg onder de indruk van de zang van Petra. Wat een gouden strotje! Om zo’n lastig nummer als My heart will go on tot een goed einde te brengen heb je echt talent nodig. Petra: chapeau!!!


  Maak melding

 4. inderdaad hij was niet uitverkocht volgens mij maar we hebben GENOTEN!
  petra is mij ook bij gebleven wat een stem! voor herhaling vatbaar! ;D


  Maak melding

Reageer