Jeruzalemkerk 75 jaar

In het weekend van 28,29 en 30 maart viert de Jeruzalemerk (Molenweg, Assendorp) haar 75-jarig jubileum. Een prestatie waar de leden van de kerk trots op zijn en dat is reden voor een feest! Dit feest dat gevierd gaat worden is niet alleen voor leden van de kerk, maar ook voor andere inwoners van Zwolle want de kerk is immers ‘een plek voor iedereen’.

Op vrijdagavond zal er door de jongeren van Provider een maaltijd bereid en opgediend worden voor buren van de kerk. Dit zijn bewoners van de Molenhof en bewoners van omliggende straten. Vanaf 20.00 uur is er een echte SOOS avond waarbij jongeren van de Jeruzalemkerk en Oosterkerk een spannend en gezellige programma staat te wachten!

Op zaterdagochtend is er van 10.00 tot 12.00 uur een kinderochtend voor alle kinderen uit Assendorp en Pierik en omliggende wijken. Hier zal een heus ‘meeleeftheater’zijn, springkussen, knutselen, sminken en je kan heerlijke pannenkoeken eten. Entree is gratis.

Op zaterdagmiddag is er een reunie voor oud-leden en leden van de Jeruzalemkerk. De reünie begint om 14.30 uur. Kent u nog iemand die lid is geweest van de Jeruzalemkerk? Geeft u dit bericht dan alstublieft door.

Zaterdagavond om 19.00 uur wordt er door leden van de kerk een musical opgevoerd. De naam van de opvoering is ‘tussen angst en zekerheid’. Ook deze musical is bestemd voor jong tot oud en voor iedereen die het leuk lijkt om deze musical bij te wonen. (gratis entree).

Zondagochtend is er om 9.30 uur een speciale jubileumkerkdienst die wordt voorgegaan door de predikanten; Ds. Iemke Epema en Ds. Henk Zeeman. Wilde u toch altijd al eens een kerkdienst bijwonen? Dan is dit een gezellige, mooie aangelegenheid. De kerkdeuren staan open voor iedereen! Na afloop zal er gelegenheid zijn om koffie te drinken en om gezellig bij te praten met leden van de kerk of om eens kennis temaken.

Voor meer informatie over de reünie kunt u contact opnemen met Aty van den Berg 038-4220364 of via aty.online@zonnet.nl Voor meer informatie over het jubileumweekend kunt u bellen met Marlien van den Berg, 038-8535242 of via jk75jaar@hotmail.com

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer