FC Zwolle periodekampioen in Eindhoven

|   Laatste wijziging

FC Zwolle is zondagmiddag de trotse winnaar van de vijfde periode door in Eindhoven de gelijknamige FC te verslaan met 1-2. En passant werd Zwolle ook nog medekoploper in de Jupiler League.

De Zwollenaren keken zondag aanvankelijk tegen een achterstand aan. In de 24e minuut scoorde Koc voor Eindhoven. Vijf minuten later joeg de topscorer van Zwolle Tozé, de bal tegen de touwen. Zes minuten voor het einde van de wedstrijd was het Niclas Moisander die de bevrijdende 1-2 maakte. FC Zwolle, dat het Feyenoord donderdag nog erg moeilijk maakte in de kwartfinales van de beker, profiteerde optimaal van de nederlaag die RKC vrijdagavond leed bij Cambuur. FC Zwolle neemt samen met RKC Waalwijk de leiding in de Eerste Divisie. De Waalwijkers (69-38) scoorden alleen meer doelpunten dan Zwolle (62-33) tot nu toe dit seizoen.

Foto’s: FC Update

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

29 gedachten over “FC Zwolle periodekampioen in Eindhoven”

  1. Als
    Als dit het felicitatietopic is…..VAN HARTE CLUB en SUPPORTERS!

    @club: het is wel leuk voor Zwolle als jullie zsm voor duidelijkheid en rust zorgen…..wees nou verstandig en laat zo’n toptrainer niet lopen!!!!!!!!

  2. GEFELICITEERD…..TOPWEEK.
    maar………….doelsaldo is beslist (nog) niet gelijk hoor !!

    ===========

    Ja, je hebt gelijk.

  3. Pics
    @ Larry: lijkt me sterk, weblog heeft toch het eerste publicatierecht van Pedro’s juweeltjes 😮

    ========

    Helemaal goed!
    Vandaag helaas andere prioriteiten.
    Maar een volgende keer zijn we er absoluut weer bij!!

  4. knallend ontvangst
    vanavond 7 uur bij het stadion, met sjaaltjes. Zorg met z’n allen voor een KNALLEND (let maar op vanaaf) ontvangst van de toppers van onze FC!!

  5. Leek mij ook wel sterk, maar Pedro weet ‘het moment’ ook meestal treffend met z’n camera te grijpen. Dit ‘moment’ van juichen staat er ook zeer mooi op.
    Ik ben benieuwd of en hoe Pedro dit gaat overtreffen, want ik ga er van uit dat hij vanmiddag ook aan de Aalsterweg in Philipsdorp geweest is. 😉

  6. Ik ben benieuwd of en hoe Pedro dit gaat overtreffen

    Effies herformuleren:
    Ik ben benieuwd hoe Pedro dit gaat overtreffen, of ist nicht im frage… 😀

  7. Pedro de overtrefferd. Maar hij gaat het verdeurie niet redden voor de tv-sport begint. Vrees dat ie zich op dat tijdstip EERST in het feest stort

    vanavond 7 uur bij het stadion, met sjaaltjes. Zorg met z’n allen voor een KNALLEND (let maar op vanaaf) ontvangst van de toppers van onze FC!!

    . Heel plezier allemaal, Rudeboy en Natascha vast ook?!

  8. Programma: Jupiler League 2007-2008, FC Zwolle en RKC Waalwijk
    Programma: FC Zwolle en RKC Waalwijk
    Speelronde 31: (7 maart 2008, 20.00 uur)
    FC Dordrecht – FC Zwolle
    RKC Waalwijk – TOP Oss

    Speelronde 32: (10 maart 2008, 20.00 uur)
    FC Zwolle – Fortuna Sittard
    Stormvogels Telstar – RKC Waalwijk

    Speelronde 33: (14 maart 2008, 20.00 uur)
    FC Den Bosch – FC Zwolle
    RKC Waalwijk – AGOVV Apeldoorn

    Speelronde 34: (21 maart 2008, 20.00 uur)
    FC Zwolle – Stormvogels Telstar
    Helmond Sport – RKC Waalwijk

    Speelronde 35: (28 maart 2008, 20.00 uur)
    FC Zwolle – FC Volendam
    ADO Den Haag – RKC Waalwijk

    Speelronde 36: (4 april 2008, 20.00 uur)
    RKC WAALWIJK – FC ZWOLLE

    Speelronde 37: (11 april 2008, 20.00 uur)
    FC Zwolle – FC Emmen
    BV Veendam – RKC Waalwijk

    Speelronde 38: (18 april 2008, 20.00 uur)
    Helmond Sport – FC Zwolle
    RKC Waalwijk – Fortuna Sittard

  9. gejat
    Stentort heeft de eerste foto ook gejat. Hoewel ze er misschien voor betaald hebben. De foto is van Bert Jansen die dus wel voor FC UPDATE zal werken. Geweldige goal trouwens van Moisander!

    Jan Everse kwam ook weer uiterst sympatiek aan het woord na 23.00 gister op RTL.
    Hij wil echt blijven….zegt ie. Hij werd geconfronteerd met het enthousiasme van de supporters voor hem tijdens de wedstrijd. Jan lachend: “maar supporters zijn geen bestuursleden”…………………

  10. Nog 4 x uit en 4x thuis, nog naar RKC op 4/4 én de laatste pot uit. Doorslaggevend was dus het doelsaldo niet het onderling resultaat?

    @ Pedro…als je op 18 april maar present bent in Helmond!!! 8)

  11. Natascha was al weer thuis Dick, ik had het helemaal gehad was nog aan het herstellen van alle inspanningen tegen Feyenoord komt er zo’n vreselijke wedstrijd tegen Eindhoven die je dan gelukkig wel winnend afsluit maar die je nog herstellende lichaam geen goed doet 😉

    Gelukkig kan ik nu weer energie opbouwen voor volgende week maandag. Jammer had graag naar dord gewilt maar ja moet werken.

    Periode periode periode kampioen!!!

  12. Muziek is toch nog net belangrijker!
    Volgens Herman N. (StentorT) was het idd een afgrijselijk duel. Heb met hem gemaild, maar voorlopig laat ie nixxx los over de persconferente morgen >:(
    =====
    Ohhhhh nu bij Frits Frank BoeienD met —-papapa Paradijs…..en de zon gaat ineens weer schijnen 8) Ben eens bij Spits geweest in de Studio, die ouwere Frits Ritmeester joh……gaat daar heeeeeeeeeerlijk los op een plaat als deze!!!
    Lekkere broodjes ook en leuke/lieve vrouwen 😉
    =====
    Klasse meid: pieken op de goei momenten: Geweldige dag in Rotjeknor gehad, kon je deze armoedige wedstrijd laten lopen, ok jammer ook dat feessie van 19 uur. Maar dan sta je er straks ook weer! Trouwens reken maar dat ik er ook sta op het Grote Kerkplein!!!!!
    Denk dat ik daarvoor 2 thuiswedstrijden ga kijken. En hoop echt dat ze kampioen worden (gezien ervaringen van 1e div.ploegen met de nacomp.) in het verleden.

  13. Oud FC-speler: Ooit alsnog prof?
    Tommy IJzerman, vertrok vorig jaar bij de FC om dit jaar (hoop het niet voor Be Quick, maar) met HHC kampioen in de Hoofdklasse te worden. Volgend jaar speelt ie voor Be Quick’28. Heb Tom even en 1x zien voetballen met FC Zwolle-2 toen ie op ons hoofdveld rood kreeg. Iets later liep ik “De Weide Steen” af en kwam pa René tegen. Zoals heel Zwolle weet: EEN BIJZONDER AARDIGE VENT. “Als je voor Tom komt, is het wel een beetje jammer want die is al aan het douchen”.

    Hopelijk komt Tom er alsnog!!!!

  14. Vanavond op rtv oost na 10 uur nieuws samenvatting feestje spelers en supporters op tv.

    Morgen uitspraak of Jan Everse blijft (wat natuurlijk een noodzaak is om door te groeien)…..

Reacties zijn gesloten.