Algemene Log 13

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 150 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 14 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 170
 1. Hai Dick. Ik las net in het zojuist afgesloten 12e algemene log de vraag of dit alg. log niet het “dick log” genoemd kan worden.
  Nou van mij mag het hoor, want ik geniet altijd zo enorm van jouw openhartige berichten. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 2. er zijn nog teveel fietspaden waar het wegdek zachtgezegt klote is. en er zijn teveel kruispunten, T-splisingen enz waar ik niet kan zien wie nou wel of niet voorrang heeft.

  dat is wat ik ff kwijt wou ;D


  Maak melding

 3. Lieve afsluiter
  Lieve woordjes Amazone, lees ze pas laat op de zondagavond. Kom er vast de hele week weer mee door. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 4. Slechte fietspaden heb ik geen problemen meer, dan wordt een rit door de stad met de dubbel geveerde mountainbike ook leuk van ;D


  Maak melding

 5. Vrouw kwijt
  Vrouw kwijt

  Een man is samen met zijn vrouw boodschappen aan het doen.
  Op een gegeven moment is hij zijn vrouw kwijt en hij rijd dus alleen met het karretje door de winkel, op zoek naar zijn vrouw..
  Plots botst hij met zijn karretje tegen het karretje van een andere man aan.
  ‘Oh, mijn excuses meneer’ zegt de man. ‘Ik lette even niet op, het is namelijk zo dat ik mijn vrouw kwijt ben en die ben ik aan het zoeken’
  ‘Nou, dat is toevallig’ zegt die andere man. ‘Ik ben ook mijn vriendin kwijt en zoek haar ook’

  ‘Dat is inderdaad toevallig’ zegt de andere man en vraagt hoe zijn vriendin eruit ziet.

  ‘Nou’ zegt de man.. ‘Ze is lang, slank, lang blond haar, mooie grote borsten, Lange benen, zwarte laarsen, en een kort rokje..
  ‘En hoe ziet die van jou eruit?’ vraagt de man..

  ‘Wat kan mij dat verrotten’ zegt de andere man ‘We gaan die van jou zoeken!!’  Maak melding

 6. Cruijff had graag rust bewaard
  Wilde eigenlijk alle tekst weergeven, dus:

  Uitgegeven: 3 maart 2008 08:08
  Laatst gewijzigd: 3 maart 2008 08:34

  AMSTERDAM – Johan Cruijff vindt het jammer dat Ajax de rust in de club niet heeft bewaard tot het einde van de competitie. “Ik had gehoopt, dat alles voor tenminste een paar weken op alleen het voetbal gefocust zou zijn”, schrijft de technisch adviseur van de Amsterdamse club maandag in zijn column in De Telegraaf.

  Cruijff spreekt daarin niet onverbloemd zijn steun uit voor algemeen directeur Maarten Fontein, die zondagavond alsnog op een zijspoor is gezet door de raad van commissarissen van Ajax. Volgens advocaat Harro Knijff van Fontein zou Cruijff de algemeen directeur hebben verzocht aan te blijven.

  De voormalig topspeler en trainer van Ajax is het evenwel oneens met de gang van zaken bij de club. “Het enige wat ik er nu over kan zeggen is, dat ik het jammer vind dat het de club niet is gelukt om de interne problemen over de competitie heen te tillen. Hopelijk zal het de stijgende prestatielijn van het eerste elftal niet beรฏnvloeden.”

  Commissie-Coronel

  Erelid Johan Cruijff verklaarde zich onlangs tijdens een vergadering van de ledenraad van Ajax bereid om het voetbaltechnische beleid van de Amsterdamse club vorm te geven. Tijdens die vergadering bespraken de leden het rapport van de commissie-Coronel, waarin felle kritiek staat op het technisch beleid van de laatste jaren.

  In dat rapport kreeg ook directeur Fontein verwijten. Hij was niet het boegbeeld van de club en de warme persoon bij wie personeel en sponsors zich op hun gemak voelen. Zondag schorste de raad van commissarissen Fontein en zette de ontslagprocedure in werking.  Maak melding

 7. Keije Molenaar zsm naar voren schuiven als Alg.directeur of Voorzitter!
  Maar dan staat het weer als “hyena”; ’t was eigenlijk alleen goed geweest als ze naar JC (met zijn MAVO) hadden geluisterd!


  Maak melding

 8. Hoop op plaatselijke Televaag?
  Hierover na de pauze meer als ik de voor de gelegenheid aangeschafte StentortT uit heb. Ze zullen toch wel een suggestie hebben…..Shit waarom mail ik Herman N. niet ff?
  Moet trouwens eerlijk zeggen dat ik de Stentor speciaal voor de hilarische columns van Korbach heb gekocht. Volgens Herman N, vorige week over de mail, staan ze nergens online…………………………….OPLICHTERS!


  Maak melding

 9. Beste Dick,
  Ik vermoed dat ik namens velen spreek op deze plaats, en wil je wakker schudden met de tip ‘maak je eigen forum’.
  Maar hou op hier alles vol te spammen. De bezoeker gaat toch elke keer kijken of er iets over Zwolle, zoals er verwacht mag worden. Dimmen dus Dick!


  Maak melding

 10. Frank, in elk geval; ik vind het eigellijk wel ok dat iemand het weblog een beetje levendig houdt.
  Je spreekt namens velen, ik zeg niet dat dit niet zo is hoor, maar waarop baseer je dit vermoeden?


  Maak melding

 11. In 1 ding ben ik het wel eens met Frank, er wordt zeker in de Algemene Log wel vaak dingen verteld die niet Zwolle aan gaan. Ik kom hier op weblogzwolle om nieuws over Zwolle (en omstreken) te lezen, niet om bijv. te lezen over wat Cruyff nu weer heeft gezegd. Daarvoor ga ik naar andere sites (nou ja, niet voor voetbal, want dat interesseert me geen klap, wel voor wereldnieuws bijv.).

  Dat gezegd hebbende, kan ik er prima overheen lezen en erger ik me er niet verschrikkelijk aan.


  Maak melding

 12. Juist hier op de algemene log, kun je dingen kwijt die je nergens anders kwijt kunt.
  Dick ga vooral door, heb ik nog wat te lezen, anders wordt het zo saai.

  Heeft iemand adres van een leuke camping in Zweden?
  Ik ben m.n op zoek naar een stuga op een camping, waar het ook leuk voor kinderen is.

  @Dick, als ik mijn man kwijt wil raken, moet ik dus gaan winkelen? ;D


  Maak melding

 13. Hey Natascha, in de zomer met het gezinnetje naar Zweden.
  Lapland wordt in een winter, wanneer ik genoeg gespaard heb…
  Dat duurt nog ff, want met drie personen naar Lapland vliegen kost iets meer dan met de auto naar Zweden.
  Maar ik blijf ervan dromen hoor. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 14. Zweden schijnt heel mooi te zijn, mijn schoonouders gaan ook altijd naar Scandinavie met de caravan, ik zal hun eens vragen of ze al eens gekampeerd hebben in Zweden en oh ja mocht je Henke Larsson tegen komen doe hem de groeten ;D


  Maak melding

 15. Weblog Zwolle, de naam zegt het in wezen al, blinkt uit het het nieuws over de gemeente Zwolle. Daarom ‘vermoed’ ik, dat met die reden veel Zwollenaren dit weblog bezoeken.
  @Dick, ik ben niet heel boos hoor, maar trek alleen even aan de virtuele rem.


  Maak melding

 16. Algemene log, de naam zegt het al, daar mag je iets algemeens plaatsen, als iets algemeen is dan is het niet aan een categorie verbonden ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 17. Na het stormachtige begin van de meteorologische lente dienen zich nieuwe problemen aan vanwege sneeuw. Door sneeuwbuien en opvriezing kan het de komende dagen soms behoorlijk glad zijn. Op sommige plaatsen kan een paar centimeter vallen.

  sneeuw
  Het KNMI raadt u aan om de weerberichten en extra waarschuwingen in de gaten te houden, zeker als u de weg op gaat. De sneeuwbuien ontstaan in polaire lucht die naar ons land wordt gevoerd. Hierin trekken diverse buiengebieden mee, zodat het soms en vooral in de nacht en ochtend tijdens het koudste moment van de dag in sommige delen van het land enige tijd kan sneeuwen. Winterse buien leiden tot een grillige verdeling van de neerslag: op de ene plek valt nagenoeg niets of gewoon regen, terwijl een andere plek een laagje sneeuw kan krijgen. Ook onweer en hagel zijn mogelijk en daarmee zijn het typisch maartse buien.

  Zo’n weertype met periodiek sneeuwbuien is heel gewoon voor deze tijd van het jaar, maar zal na de afgelopen zachte winter voor velen wennen zijn. De winter leverde dit jaar heel weinig sneeuw op: bij het KNMI in De Bilt viel in de afgelopen drie maanden op slechts 4 dagen sneeuw terwijl de meteorologische winter gewoonlijk 17 sneeuwdagen telt. Op geen enkele dag vormde zich in De Bilt een sneeuwdek. In de rest van ons land lag er op een paar dagen wel een beetje sneeuw: op 4 januari in het westen en begin februari in het zuidoosten. Eind december was het ook op een aantal plaatsen wit door uitsneeuwende mist en vorming van rijp.

  Sneeuw in maart
  De afgelopen jaren heeft het vaker pas in maart gesneeuwd. Maart 2006 en de lente begon met volop winters weer en talrijke hagel- en sneeuwbuien. In een strook van de Flevopolders naar Overijssel lag op 2 maart 2006 in de ochtend 10 tot 25 cm sneeuw! Heel uitzonderlijk was de sneeuwval op 2 en 3 maart: in een groot deel van het noorden van ons land lag toen 20 tot 50 cm sneeuw! Zoiets komt minder dan eens in de vijftig jaar voor. In Marknesse werd boven de sneeuw op 4 maart -20,7 graden gemeten, de laagste temperatuur ooit in deze maand geregistreerd.  Maak melding

 18. Dat het weblog voor Zwolle bedoelt is ben ik wel een beetje met je eens Frank. Tot het stukje ‘algemeen log’. Over het algemeen is de ‘virtuele sfeer’ op dit log open en respectvol. Heftige discussies, waarbij men elkaar in hun waarde laat zijn hier vrij gangbaar. Ik kan me voorstellen dat men over sommige andere zaken in NL, met andere stadsgenoten digitaal van mening wil wisselen. Volgens mij is dat een van de doelen van het algemeen log.
  Daarbij, als Dick nu overal op liep te schelden, kon ik het me voostellen dat je je daar aan stoort. Maar hij post doorgaans prima posts met humoristisch tintje. Daar kan ik me persoonlijk niet aan storen….

  ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 19. Vermoedens van een tipgever
  Dank je Natascha ๐Ÿ˜‰
  Had mezelf voorgenomen hier VANDAAG alleen nog op hr. Frank en de lieve woordjes van Amazone te reageren.
  Ok dan maar, eerst Gretha nog ff vragen waarom ze denkt dat die beide heren dan naar die

  lange, slanke, lange blond haar, mooie grote borsten, Lange benen, zwarte laarsen, en een kort rokje

  milf gaan? Maar ik begrijp dat je al opgelucht genoeg zult zijn dat je je vent kwijt bent ๐Ÿ˜€

  Gelukkig Franky; ben je niet heel boos. Wat die rem betreft, zul je lang moeten zoeken want die bedien ik zelf. Zoals ik alles aan mezelf zelf bedien.
  “Dimmen” vind ik overigens taalgebruik van bedenkelijk niveau.

  Ook de dimlichten bedien ik zelf, als je nu met feiten was gekomen?
  Of goede argumenten?


  Maak melding

 20. Trouwens Dick ik las hier laatst ergens dat je ,ALS je boeken leest, graag literaire thrillers leest op vakantie. Heb je die van Karen Slaughter al gelezen? Die van de Sarah Linton reeks?


  Maak melding

 21. Oei, toen ik het opschreef geloofde ik al dat ik het interessanter maakte als het is. Misschien is het genre wel thriller maar…..uh…..

  ff een mailtje tussendoor van iemand die het kan weten: “Jan gaat niet/wel weg, neem dat maar van mij aan”. Ga ff antwoorden of het op weblogzwolle mag.

  Kom op het genre nog terug….. maar niet die dames dus, hoewel me de gedachtenwereld van dames wel bijzonder meer interesseert als die van haantjes ;D


  Maak melding

 22. @Natascha.
  Yep, het gaat al weer heel veel beter. ๐Ÿ˜‰
  Thnx.
  Maar het lijkt wel of ik zo nu en dan last heb van MPS, een Meervoudige Persoonlijkheids Stoornis…. ;D ;D ;D
  Dan stromen er meerdere gedachten als een woeste ontembare rivier door mijn hoofd… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰
  Hopelijk kan ik dat indijken… ;D


  Maak melding

 23. Owkee dan Larry!! ;D Hopenlijk kan de fc je snel weer verwelkomen.

  ps laten Dick onder druk zetten!! (alhoewel ik sensator voor geen meter vertrouw)


  Maak melding

 24. natascha mail maar ff, shit je kunt mijn mailadres niet zien?
  Dan moet je die maar ff bij de admin opvragen ik vind het goed maar denk/vrees dat hij het niet goed vindt DAT JE HET VERDER brengt. En hoe betrouwbaar ben je daar in. Want het is wel lullig als deze primeur 24 uur te vroeg op de weblog ligt door mij.
  Had van hem altijd en overal eerlijkheid en openhartigheid verwacht maar niet dat ie dit terug zou schrijven. Anders mailen we wel even?!


  Maak melding

 25. Ik denk niet dat de Admin aanwezig is maar ik probeer het gewoon, als Jan blijft zie ik een kampioenschap wel zitten…..

  Vol verwachting klopt mijn hart ;D


  Maak melding

 26. Situatie
  @ Natasch: Helemaal met je eens!

  geschreven door Natascha, op 3 maart 2008 om 14:30

  Ik zeg maar 1 ding, de Fc moet eens wat duidelijker zijn naar zijn achterban

  Jij en ik zijn net als heeeeeeeeeeeeel veel mensen geen fan van (heb zijn naam uit mijn systeem verdrongen) Oh ja Van Vliet

  Van die v/d Belt (ken ik niet) was jij toch geen fan en volgens VI Jan ook niet…..

  Hier op weblog heeft dit eens gestaan, als voorstel: Jan TD; Boekweg trainert en v/d Haar ass.trainer

  Klopt bovenstaande?


  Maak melding

 27. Mooi Larry, nooit je kop verliezen

  Nou dat was dus bijna wel gebeurd vorige week. ๐Ÿ˜ฎ
  Maar zoals ik al aan Natascha schreef: soms lijkt het net of er een woeste ontembare rivier vanuit mij haar weg naar buiten zoekt… ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 28. Van de Belt was geen slechte voetballer voor de Fc, maar ik heb het gevoel dat hij liever 11 kampenaren opstelt, hij was net als marco van B een prima voetballer (ander niveau natuurlijk) maar dat wil nog niet zeggen dat ze andere zaken in het voetbal ook goed zullen doen


  Maak melding

 29. Je bovenstaande klopt: Claus zou ook wel een prima trainer zijn maar niet voor de ere ben ik bang maar ik laat me graag positief verassen. Overigens gun ik Roelofsen ook wel zo’n functie als assistent maar appie uiteraard ook.


  Maak melding

 30. Naar welke wedstrijd zal ik eens gaan, jij maakt mij helemaal enthousiast voor de FC ๐Ÿ˜‰ Speelronde 31: (7 maart 2008, 20.00 uur)
  FC Dordrecht – FC Zwolle
  RKC Waalwijk – TOP Oss

  Speelronde 32: (10 maart 2008, 20.00 uur)
  FC Zwolle – Fortuna Sittard
  Stormvogels Telstar – RKC Waalwijk

  Speelronde 33: (14 maart 2008, 20.00 uur)
  FC Den Bosch – FC Zwolle
  RKC Waalwijk – AGOVV Apeldoorn

  Speelronde 34: (21 maart 2008, 20.00 uur)
  FC Zwolle – Stormvogels Telstar
  Helmond Sport – RKC Waalwijk

  Speelronde 35: (28 maart 2008, 20.00 uur)
  FC Zwolle – FC Volendam
  ADO Den Haag – RKC Waalwijk

  Speelronde 36: (4 april 2008, 20.00 uur)
  RKC WAALWIJK – FC ZWOLLE

  Speelronde 37: (11 april 2008, 20.00 uur)
  FC Zwolle – FC Emmen
  BV Veendam – RKC Waalwijk

  Speelronde 38: (18 april 2008, 20.00 uur)
  Helmond Sport – FC Zwolle
  RKC Waalwijk – Fortuna Sittard  Maak melding

 31. Teringggggggggg Amazone ook al voor Feyenooit

  Nee hoor, ik gebruik gewoon weinig tekst en doe liever…. ๐Ÿ˜‰

  Was een klein plaagstootje, maar om het goed te maken heb ik hier iets voor jou waar uit blijkt dat je je zintuigen altijd open moet stellen om te voorkomen dat je bedot wordt:

  Klikkerdeklik… ;D

  ===============

  Note: geen fijne link hierboven. Explorer kan ermee vastlopen.


  Maak melding

 32. Kun je eigenlijk gewoon een kaartje halen voor een thuis wedstrijd van FCZwolle, ook al heb je geen club/seizoen/yabyum/trien/tram of buskaart?


  Maak melding

 33. @JaPser.
  Voor risicowedstrijden heb je normaal gesproken een clubcard o.i.d. nodig, voor reguliere wedstrijden meestal niet.
  Mocht het toch niet lukken dan kun je altijd een oproepje plaatsen of iemand zo vriendelijk wil zijn om een extra kaartje te bemachtigen.


  Maak melding

 34. Nou ben ik 1x bij een live wedstrijd hier geweest in Zwolle, en voor zover mijn geheugen het toe laat (moet al zo’n 23 jaar terug zijn en ik was 6~7), was dat achter de DAF. Dus weet niet bij welke club dat was. Veel kan ik me daar niet van herinneren, dus ik wil het nog wel eens proberen.


  Maak melding

 35. @ Amazone: Die klikkerdeklik-belazer link begrijp ik niet en heb ik ook niet uitgekeken omdat ie vrij lang was. Misschien kun je de clou verraden ๐Ÿ˜€

  Begreep je dit niet? GWMD D=? —-jij was van weinig tekst dus D=? betekent Daden hoezo Daden Welke Daden. Dadenloos uhhh Radeloos wordt je ervan.
  Lekkere OPEN communicatie dit
  ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 36. @JaPser
  Zwolsche Boys speelde tot enkele jaren terug op De Vrolijkheid achter DAF/EZB.

  @Dick
  Ik heb ‘m wel uitgekeken en de clou is zeker op jou van toepassing… ;D


  Maak melding

 37. @Dick, het is niet zo dat ik mijn man echt kwijt wil…
  Het is meer dat sinds hij op zijn hoofd is gevallen, hij denkt dat hij op een paard zit.
  Dat is nog het ergste niet, maar wel dat hij met zijn benen aan รฉรฉn zijde gaat zitten. ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 38. Kom op Dick, het moet nu toch wel duidelijk zijn, ik heb zoveel hints in een stukje gegeven…
  Ik zou nu wel heel graag je gezicht willen zien en er is nog iemand die dat wel heel graag wil.


  Maak melding

 39. Schat je hebt in je stukje zoveel mogelijk namen gebruikt. Zou 1 persoon kunnen zijn, maar zou ook niet kunnen. Tja, ben erg benieuwd wat Natascha aan het doen is…..omdat ze niet meer mailt ๐Ÿ˜ฎ


  Maak melding

 40. Hee Gefeliciteerd ghehe! Gaat vast wel lukken; met die indrukken die je hier achterlaat is ze gek als ze je laat lopen ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 41. Huub
  Over leuke kerels gesproken: Net het grootste deel meegekregen van Huub Oosterhuis. Bijna 75. Wat een lieve man zeg! En wat een mooie meningen!! Het was een reportage met zijn zoon en dochter voor 1-Vandaag.
  Huub heeft een dichtbundel uitgegeven “Wie Bestaat”.
  Werd hem gevraagd op wie hij jaloers was: “Op mijn kleinzoon want die heeft nog een heel leven voor zich”. Hij gebruikte mooie woorden als “hartvochtig en onbeschaafd” over Gebleekte Geert.
  Hij was uit het priesteramt gezet omdat ie het celibaat nixxx vond.
  Een aangrijpend persoon!


  Maak melding

 42. En nu verklappen jullie het zelf :'(

  Terwijl ik van Larry al sinds de bijeenkomst voor een Marten Eibrink tribune me mond moet houden ๐Ÿ˜€

  Gelukkig kan ik het zwijgen nu verbreken ;D

  Dick———-> MAIL!!

  Ohw ja Larry, ben ik te vertrouwen?? Jij hebt er nu ervaring mee, overtuig Dick eens dat ik te vertrouwen ben!! BIj voorbaat dank!!


  Maak melding

 43. Ik sinds 7,5 jaar met Marcel, maar hij post niet zo vaak en als hij post dan is onder of Marcel of Citrus dat weet ik dus niet….


  Maak melding

 44. En nu verklappen jullie het zelf

  Gretha verklapte het!!! >:( ๐Ÿ˜€
  Tja… een vrouw h?, die kunnen de mond nooit dicht houden. ;D ;D

  Nou ja…. op eentje na dan. ๐Ÿ˜‰
  Goed zo Natascha, jij bent tenminste te vertrouwen!

  Maar dat van Amazone wist je ook?


  Maak melding

 45. Volgens mij is me dat volledig ontgaan en is het kwartje nu nog niet helemaal gevallen, maar dat komt vast om ik nog steeds met smart op een mailtje van Dick wacht ;D


  Maak melding

 46. Wacht ik heb nu eens even rustig de reacties gelezen en NEE ik had geen flauw idee, wouw Larry al die tijd heb je ons allen in de maling genomen en Dick natuurlijk nog het meest woehahahaha ;D ๐Ÿ˜ฎ


  Maak melding

 47. maling
  Ben 1 van de weinige mensen die in de maling nemen betrekkelijk ziet; JC zei al: elk nadeel heb zijn voordeel. Nu wordt er eindelijk eens wat meer open kaart gespeeld 8)


  Maak melding

 48. RTV
  Zou die reportage van 22.00 uur de moeite waard zijn?
  RTV hb ik een heeeeeeeeel klein petje van op, zal maar niet alle redenen noemen.


  Maak melding

 49. @ be?? Heeft toch nixxx met “hoop” te maken. Jij bent hier 1 van de weinigen die nog een beetje interessant geheimzinnig loopt te doen. Via de informele weg hebben Natascha en ik net ook al weer een gezamenlijke kennis/familielid ontdekt. ’t is een mooie dag.


  Maak melding

 50. Holland Sport
  @ Natascha: Zat je niet naar je trainerT (van Feyenoord nog) te kijken; was weeeeer een hele leuke Holland Sport!


  Maak melding

 51. @dick, als larry goed nadenkt, ……. zal een tip oplichten voor larry, woonde ook op een hoek aan de evertsenstraat, maar zeg niet welke ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€ ;D 8)


  Maak melding

 52. Haha jabpster ik wist het origineel van JC al niet meer omdat ik lang geleden dacht: andersom kan ie net zo goed.

  @ be: Jerommeke kicken we er ff uit ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 53. @ Dick op het moment dat jij mij terugmailde was ik net ff druk hier op de weblog denk ik en daarna heb ik direct de pc uitgezet. Ik heb altijd veel slaap nodig anders ben ik vreselijk chaggie de andere dag dus ik ga altijd op tijd naar bed en om kwart voor 6 uit me bedje dus nee heb van Marwijk niet gezien.


  Maak melding

 54. Ik wordt nieuwsgierig Be, mijn hele familie van moeders kant heeft ook op de JP Thijsse school gezeten en wij later allemaal op het Turfschip.

  Ik heb juffrouw van Dijk ook gehad in groep 3 (1e klas) maar na 2 maand was ze met pensioen oid….


  Maak melding

 55. @natascha, mijn zus heeft er ook op gezeten, toen mijn moeder er zat was het “school 12″of zoiets

  van mijn 2e t/m 14e gewoond aan de zeehelden kant
  van mijn 15e t/m 25e aan de andere kant van de wipstrikkerallee  Maak melding

 56. @natasch, ik snap hem, sterkte. Ben zelf geen voetballer maar straks een leuk stadion, “eventueel kampioen” in ieder geval na comp.maar geen trainer, bestuur weet denk ik niet wat ze doen. ๐Ÿ˜‰ >:(


  Maak melding

 57. Matthijs van N. blijft nog 3 jaar en gaat van 4 naar 5 dagen in de week! Van de zomer doet Matthijs een nog te ontwikkelen zomerprogramma.
  Door de extra werkdag, geen Holland-Sport meer voor de 47-jarige top-presentator :'(


  Maak melding

 58. Ah Weblog….mijn collega gaat zo eerder weg vanuit NW-Overijssel om helemaal af te dalen naar het Zwolse voor dit festijn!
  Ik natuurlijk overdreven jaloers dat ik hier moet blijven en zij naar Zwolle mag…..heb ik de foto’s straks niet eens ๐Ÿ˜ฎ


  Maak melding

 59. Fontein per 1 april weg bij Ajax
  Geschreven op woensdag, 5 maart om 13:40

  De wegen van Ajax en Maarten Fontein zullen definitief scheiden. De Raad van Commissarissen van de club bereikte overeenstemming met de algemeen directeur over een beรซindiging van het arbeidscontract per 1 april 2008.

  Tot die tijd zal Fontein, die op 1 november 2005 zijn dienstverband bij de Amsterdammers aanving, op verzoek van de RvC werkzaamheden voor de club blijven verrichten. Dit meldt Ajax op de eigen website.

  Naast de gebruikelijke vergoeding ontvangt de vertrekkende algemeen directeur ook een gratificatie als blijk van waardering voor zijn werkzaamheden voor de club.  Maak melding

 60. Ballen op Zwolle
  @ Hans, maar volgens mij hebben Pizza Salami en hannowannabe nixxx gevonden. Geloof namelijk niet dat ze nog terug zijn geweest ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 61. Watertoren
  Is al bekend of de krakers van de watertoren de wiet kweekten?
  Of dat toevallig een leeftijdsgenoot van die kraakkerel die hier op de foto stond stiekum iets geestverruimends verbouwde?????


  Maak melding

 62. Gezien?
  Opsporing verzocht:
  Helaas heb ik Ronald R. & Tjalling hier al een tijd niet meer gezien.
  Ben bijzonder benieuwd wat de Provincie hierover te melden heeft!
  En deze post van Ronald is toch al 17 dagen geleden ๐Ÿ˜ฎ

  Illegale kap
  geschreven door Ronald Revenberg, op 17 februari 2008 om 17:30

  @ Dick & Tjalling:

  In de algemene log 11 heb ik toegezegd dat ik de verantwoordelijk wethouder vragen zou stellen over de vermeende illegale kap van de populieren in het Kraaienbos. Inmiddels heb ik een reactie van wethouder Kenkhuis ontvangen.

  Het Kraaienbosje valt niet onder de gemeentelijke kapverordening, maar onder de Provinciale Boswet, omdat het buiten de bebouwde kom ligt. Men heeft wel een, conform deze wet, melding gedaan bij de provincie. Of alles volgens de afspraak met de provincie gegaan is, wordt thans nader uitgezocht.

  Het is op de foto’s inderdaad een triest gezicht. Het gaat om populieren, die voor een deel omgewaaid waren tijdens de Januari-storm. Al deze populieren zijn nu afgevoerd en worden vervangen door eiken en beuken. Dit betekent overigens op termijn wellicht zelfs een verbetering van het groen.

  We laten de provincie nu even het voortouw in het toelichten van de kap. Wel gaan we in het verlengde van deze kap i.i.g. met de provincie praten over hoe we in dit soort situaties beter kunnen afstemmen tussen gemeente en provincie. Als gemeente wordt je immers geconfronteerd met de consequenties en wellicht hebben we ook nog wel een opvatting om in welk opzicht dan ook advies te geven.

  tot zover…  Maak melding

 63. Zeg Dick, (hier, zodat het niet off-topic is), ik hoop niet dat je van mij verwacht dat ik mijn naam verander in Jasper-II, want dat kun je vergeten ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 64. @ Larry: kijk Plasterk Klasse: FREEDOM!

  @Dick

  Die roze paradijsvogel op die foto heeft wel zeer uitbundig schaamhaar…. ;D ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 65. Chelsea en Roma door 3-0 ๐Ÿ˜ฎ
  Real d’r af! 2 x 2-1 mooi kan Barca vast nog kampioen worden.
  Porto-Schalke verlenging…. mooi late treffer Portugezen, weten die mofjes ook eens wat dat is ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 66. CL
  Alleen Drenthe heeft een half uurtje gespeeld bij de ploeg van Schuster. Nog rood voor Pepe ook. De andere 2 Dutchies geblesseerd vrees ;D dat Real niet zonder ze kan. Daarom hoop ik echt dat ze uit vorm zijn en Rijkaard kampioen wordt!


  Maak melding

 67. Singleparty
  Singleparty! DOLEVENTS organiseert morgen weer een Singleparty op de Borrelboot. Liesbeth heeft een dj-DUO in de arm genomen!!!
  Stephan en Mr. J singles naar mogelijke duo’s.
  Het zou kunnen dat Mr.J deze avond alleen draait, collega Stephan is immers ook single.

  Hoor zelf niet bij de doelgroep, maar als ik geen weekend weg was ging ik ff kijken. Bovendien vind ik het een geweldig initiatief van een leuke vrouw
  ๐Ÿ˜‰

  Oeps…..De Dijk op 3fm — laat het vanavond gebeuren—- goeie tip voor het duo….of de single ;D


  Maak melding

 68. Wim de Bie is weer subtiel

  Koekje besnuffelen

  Dat minister Plasterk met een eigen departementale boot wil meevaren tijdens de Gay Pride in Amsterdam, vond SGP-fractieleider Van der Vlies ‘van de ratten besnuffeld’.

  Zo!, dacht ik, ook de doorendoor keurige, Christelijke รฉminence grise van de Tweede Kamer laat zich verleiden tot modern taalgebruik? Is zelfs Van der Vlies knettergek geworden?
  Wat vindt zijn achterban hiervan? Had hij de minister niet beter een Bijbelse plaag kunnen toewensen? Kikvorsen, in plaats van ratten?
  Moet hij bij een aanstaand SGP-partijcongres in het openbaar zijn mond spoelen?

  Na even zoeken op ratten besnuffeld begreep ik de reactie van Van der Vlies beter.
  Hij had nog een appeltje te schillen met de minister.

  Uit de pers, woensdag 19 december 2007:

  Minister Ronald Plasterk (Emancipatie) vindt het ”van de ratten besnuffeld dat de SGP geen vrouwen in bestuurlijke functies wil”. De minister zegt dat deze week in een interview met de Gay Krant.

  Uit de pers, woensdag 5 maart 2008:

  Fractieleider Bas van der Vlies van de SGP vindt het “van de ratten besnuffeld” dat minister Ronald Plasterk (Onderwijs) met een eigen boot meevaart tijdens de Gay Pride die in augustus in Amsterdam plaatsheeft.

  Daar zijn ze gek op, ratten: koekjes van eigen deeg.  Maak melding

 69. @ Marleen :D; da’s lang geleden! Zeg je nu nog niets over het onderwerp “Zeurende vrouwen” 8)
  ———————————
  Ik ben er bijna iedere dag hoor….alleen merk je dat niet zo…. ๐Ÿ˜‰
  Zeurende vrouwen…hahahah nee laat ik maar wijs zijn en niks zeggen, anders is het de goden verzoeken…


  Maak melding

 70. Goden verzoeken idd. Da’s het verschil tussen ons, ik laat me graag uit de tent lokken.
  ___________________________________
  Dat is het verschil tussen mannen en vrouwen in het algemeen denk ik. Mannen worden graag uit hun tent gelokt en vrouwen zijn zo wijs niks te zeggen (oeps)


  Maak melding

 71. Wat is wijsheid ๐Ÿ˜‰
  Heerlijk toch, een steen in een saai stille vijver gooien. In de tent is het ook zo eenzaam, stil en rustig. Misschien moet een man de buitenlucht en het avontuur in. Comedy maken en jagen? Ik weet het niet ik heb er niet voor gestudeerd maar je kunt heel goed gelijk hebben. Bovendien ben je een vrouw, dus krijg je gelijk ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 72. Europa
  Mooi voor PSV en Nederland: Tenminste nog 1 ploeg bij laatste 8
  (nog maar!) in Europa? Bayern zeker, Zenit van ome Dick is weg, Bremen hopelijk ook niet, HSV verliest uit met 1-0 en, Bremen verliest met 2-0 bij Glasgow ;D
  Afwachten maar
  ===
  Kijktip Marleen: zo een hoogleraar psychologie bij P&W die kan vast wat over het verschil der sexen zeggen 8)


  Maak melding

 73. Topper in Eredivisie onzeker door politieacties
  07 maart 2008

  De topper tussen PSV en Ajax gaat zondag mogelijk niet door. De politiebond ACP heeft Eindhoven gemeld dat er zondag mogelijk gestaakt wordt. De vakbonden praten vrijdag nog over hun loonconflict met minister Guusje ter Horst.

  De staking gaat niet door als de vakbonden en de minister alsnog een akkoord bereiken over een nieuwe cao. Eerder dit seizoen werden Ajax – PSV en Feyenoord – AZ al verschoven wegens politieacties.  Maak melding

 74. Dacht ik toch potverdikkie ff dat Holleeder in town was met al die polisie overal maar nee het waren die egels, jammer dat ik geen golfballen mee had ๐Ÿ˜€  Maak melding

 75. Meditatie redt levend begraven Chinees

  NINGBO – Een Chinese bouwvakker heeft door te mediteren zichzelf twee uur in leven weten te houden terwijl hij door zand was bedolven. Dit meldde de Britse krant The Times vrijdag.

  De Chinese bouwvakker Wang Jianxin was levend begraven. De 52-jarige boeddhist was aan het werk in een gat van 5 meter diep toen de wanden instortten en hij onder het zand verdween. Gelukkig zorgde de rand van zijn veiligheidshelm voor een kleine holte met lucht ter hoogte van zijn gezicht.
  Door meditatie wist de man spaarzaam met het kleine beetje zuurstof om te gaan en zichzelf tot zijn redding in leven te houden. Volgens artsen blijft een mens met een dergelijke hoeveelheid zuurstof normaal gesproken slechts vijf minuten in leven.

  ….aan zo’n geloof heb je tenminste nog wat! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰ ;D


  Maak melding

 76. @ ElRey & Larry

  Youre “15 minutes of fame” volgens Andy warhol,hebben jullie prima doorstaan.Goed gedaan boys,van zulke clubmannen heeft FC Zwolle er veel meer van nodig.

  (en toch denk ik dat jullie met al die sores rond bestuur er wel een half uur van hebben gemaakt)

  Cheers Andre  Maak melding

 77. @Rudeboy
  Weet je gelijk waar de oorsprong van de burka en sluier vandaan komt.
  Tegen het stikken in een zandstorm dus.
  ;D


  Maak melding

Reageer