Winnaars leukste studentenhuis bekend

Zwolle – Benjamin van der Berg en Felix Smaal wonen in een studentenhuis aan de Thomas à Kempisstraat in Zwolle. Hun studentenhuis is zo leuk, dat zij de trotse winnaar zijn van de titel “Leukste Studentenhuis van Zwolle 2018”.  Op vrijdag 16 november ontvingen zij in het Vliegende Paard de wisselbokaal en een biertegoed van €50,-. D66 schreef de wedstrijd uit om te laten zien hoe leuk het studentenleven in Zwolle is.

Net zoals vorig jaar was het weer een opgave om een winnaar te selecteren. Toch sprong de aanmelding van Benjamin en Felix er duidelijk bovenuit. Zij volgen met hun huis Dideke Boonstra, Jordi de Koning en Jasper van Dijk op. Zij waren met hun huis in de Nachtegaalstraat de winnaars van de eerste editie van de verkiezing die in 2017 georganiseerd werd. 

Het studentenhuis van Benjamin en  Felix onderscheidt zich van de anderen omdat ze meer koelkasten dan inwoners hebben. De koelkasten zijn volop gevuld  om de beste feestjes te kunnen geven. Het is een erg gastvrij huis. Daarbij is het huis zo schoon, dat ze al twee weken geen muis meer hebben gezien!

 

Artikel delen: