Derde editie The Pink Garden

Vrijdag 4 april organiseert Studio TaS de 3e editie van The Pink Garden. The Pink Garden begon ooit als spetterend eindfeest van de Roze Zaterdag 2006 in de IJsselhallen. Tegenwoordig zet het haar edities voort in de mystieke en groteske Broerenkerk in het centrum van Zwolle.

The Pink Garden staat weer bol van verrassende acts. Deze zullen de bezoeker zowel vanaf het podium, als in de zaal doen verrassen. Zo zijn er onder andere de spetterende optredens van de Mad Diva’s Live! De muzikale invulling biedt een gevarieerd aanbod. Thunderpussy & DD King bijten de spits af. Dit Rotterdamse duo laat een mix van verschillende disco-platen horen, waarbij het heerlijk swingen is. De bekende DJ Promiss, de gay-dj bij uitstek, zal daarna het roer overnemen om over te gaan op lekkere clubby muziek. Deze sound wordt doorgezet door het Zwolse talent Roy el Kei. De gehele avond wordt gehost en ondersteund met vocalen door Miss Bunty.

Het mag duidelijk zijn, dat The Pink Garden zich richt op de gay-scene, maar de openminded hetero is natuurlijk ook zeer welkom! Meer info: www.thepinkgarden.nl

Gegevens

Naam event:            ThePinkGarden

Datum:             Vrijdag 4 april 2008

Locatie:                        Broerenkerk

Plaats:              Zwolle

Tijden:              22.00 – 04.00 uur

Age:                 18+

Tickets vvk:            15,- euro (ex. fee)

Tickets deur:            20,- euro

 

Line up:                        DJ Promiss, Thunderpussy & DD King, Roy el Kei, Miss Bunty

 

Voorverkoop:    

SamSam Music            – Grote Markt 14 te Zwolle

Delicious            – Melkmarkt 12 te Zwolle

Online verkoop via www.beep.nl of www.thepinkgarden.nl

 

Websites:            www.thepinkgarden.nl  –  www.studiotas.net

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer