Vitaal ouder worden op 12 december

Vitaal ouder worden op 12 december

Zwolle – Bent u 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in hoe u gezond en vitaal kunt blijven of worden? Dan kunt u op woensdag 12 december 2018 van 08:45 uur tot 12:00 uur gratis deelnemen aan de Vitaal Ouder Worden dag op Sportpark Marslanden in de kantine van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66. De koffie en thee staan klaar en gedurende deze ochtend wordt u geinformeerd over een vitale leefstijl en de vele mogelijkheden die er zijn om fit te blijven.

In samenwerking met Fysiomobilae, Koersbalvereniging Marslanden, jeu de boulesvereniging Het Zuiderboeltje en SportService Zwolle zal een sportieve, informatieve en vooral gezellige ochtend georganiseerd worden over hoe u vitaal ouder kunt worden. Vanuit Stichting Sportpark Marslanden & SportService Zwolle vindt men het belangrijk dat 55-plussers voldoende informatie kunnen krijgen over gezondheid, vitaliteit, bewegen en sociale ontmoetingsmogelijkheden. Sporten, bewegen en beleven zijn hierbij van belang. Tijdens deze dag krijgt u informatie over hoe belangrijk het is om gezond te eten, genoeg te bewegen, vitaal te blijven en hoe men sociale contacten kan opdoen en onderhouden. De verschillende onderdelen zijn:

Gezamenlijk beweegmoment als opening
‘Valpreventie’ namens Fysiomobilae
Basis fittest namens SportService Zwolle
Jeu de boules clinic namens Het Zuiderboeltje
Koersbal clinic namens Koersbalclub Marslanden

Doormiddel van leuke en sociale (sport)verenigingen, sport- en beweeggroepen en verschillende partners, kunnen kunnen 55-plussers een structureel sport- en beweegaanbod aangeboden worden om in beweging te blijven en om sociale contacten op te doen. Middels de Vitaal Ouder Worden dag willen de organisatoren alle 55-plussers die in Zwolle woonachtig zijn, informeren over vitaliteit en een gezellige ochtend bieden.

Artikel delen: