VVV Zwolle biedt nieuwe groepsdagtochten

Een dagje uit met een groep begint bij de VVV. De nieuwe groepsdagtochten brochure biedt voor iedereen een leuke activiteit. Compleet georganiseerde dagtochten in plaatsen als Giethoorn, Kampen, Zwolle, Dalfsen en Ommen waarbij alle aspecten aanwezig zijn.

Van historie tot natuur, van water tot culinair met altijd een authentiek tintje. Geen arrangement is hetzelfde en het is altijd een beleving. De brochure van 2008 biedt een divers aanbod. Kunt u zich bijvoorbeeld iets voorstellen bij een lelijke eendentour? Met een lelijke eend van checkpoint naar checkpoint langs de Overijsselse Vecht waarbij verschillende navigatie technieken een uitdaging zijn. Of de Herman Brood step route, waarmee u Zwolle ziet door de ogen van Herman Brood.

Liever meer sportief en altijd al eens een kilt willen dragen? Ga dan de uitdaging aan in de Highland games. Ook kunt u zich laten meevoeren naar vervlogen tijden in de tuinen van Mien Ruys. Heerlijk genieten van de mooie natuur en een kopje thee met Apple Pie in één van Nederlands bekendste English tearooms. Gaat u liever het water op? Kies dan voor het Culinaire vaararrangement, een verassend dagje varen, waarbij de Bourgondische Zwolse cultuur niet ontbreekt. Toch liever vaste grond onder uw voeten? Dan is de culinaire wandelroute in Kampen, Zwolle en Ommen een goed idee. Ook een biologische dag in het Vechtdal behoort tot de mogelijkheden. Laat u inspireren op een actieve en informatieve manier waarbij u de mooie rustieke omgeving rond Ommen verkent en de biologische maaltijd niet mag ontbreken. Dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden.

Boekingsinformatie

Nieuwsgierig geworden? De Groepsdagtochten brochure 2008 is vanaf heden gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren in Kampen, Zwolle en Vechtdal Overijssel. De groepsarrangementen kunnen geboekt worden bij de afdeling Groepsdagtochten van RBT Vechtdal – IJsseldelta, tel. 038-4222299 (ma. – vr. 9.00-17.00 uur). Desgewenst kunnen arrangementen op maat gemaakt worden. Kijk voor alle groepsdagtochten op www.vvvzwolle.nl en klik rechts op de button groepsdagtochten.

Artikel delen:

Reageer