Everse wil duidelijkheid van FC Zwolle

Succescoach Jan Everse heeft FC Zwolle een tegenvoorstel gedaan. De Overijsselse club heeft het voorstel in beraad genomen en praat vandaag met Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Everse.

Everse wil graag een contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris, zo vertelt hij aan VI. “Iedereen doet altijd moeilijk over de term onbepaalde tijd, maar dat moet je niet doen. Daar kom je makkelijker vanaf dan een verbintenis van korte duur.” “Bovendien moet de insteek niet zijn hoe we van elkaar afkomen, maar hoe we er samen iets moois van kunnen maken. En dan mogen er van mij best steeds evaluatiemomenten zijn. Maar we zijn nu al zo lang bezig over dat contract, dat het wel een keer take it or leave it is”, aldus een stellige Everse.

De 53-jarige Everse maakt momenteel een uitstekend seizoen door met FC Zwolle. De eerstedivisionist staat op een gedeelde eerste plek in de Jupiler League en reikte tot de kwartfinales van de KNVB Beker. Daarin was Feyenoord nipt met 2-1 te sterk.

Bron: Voetbalprimeur

Artikel delen:
Reacties 3
  1. niet alleen voor dit seizoen, want als hij wel blijft kunnen we wat mij betreft ook wel kampioen worden…. En zullen we dan weer met zoveel naar de kuip gaan?? 😀 😉


    ⚠️ Meld

Reageer