Succescoach Everse vertrekt bij FC Zwolle

Jan Everse verlaat aan het einde van het seizoen FC Zwolle. De trainer en het bestuur konden niet tot overeenstemming komen over een nieuw contract.

Everse wilde meer bevoegdheden en een contract voor vier jaar, maar de leiding van de Zwolse club wil niet verder gaan dan een tweejarige overeenkomst en een salarisverbetering. Onder leiding van Jan Everse draait FC Zwolle mee in de bovenste regionen van de Jupiler League. Afgelopen weekeinde haalde de Zwolse club nog de vijfde periodetitel binnen. De Zwolse club betreurt het vertrek van de Rotterdamse publiekslieveling, die bezig was aan zijn tweede seizoen.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

123 gedachten over “Succescoach Everse vertrekt bij FC Zwolle”

  1. de zwolse club betreurd het vertrek??????????waarom niet op zijn eisen in gegaan dan?we worden nooit een eredivisieclub met die amateurs als bestuur.

  2. ego’s!
    Dit mag/moet een fan (zelfs zo’n teletekst fan als ik) niet pikken!
    Dit flik je toch niet:
    -maakt comedy met Sporre d’r bij……na veel gelul opgelost
    -paar maand later weer comedy terwijl ondertussen de resultaten geweldig zijn en de suporters en inwoners van Zwolle weglopen met Jan. De voorzitter wordt door menigeen als arrogant en schuldig afgeschilderd.
    -NU ZIT JE IN DE BESLISSENDE FASE VAN DE COMPETITIE EN WETEN DE SPELERS AL DAT ZE VOLGEND JAAR EEN FIKSE STAP TERUG DOEN.
    -Terwijl het geld er wel is!!!!
    -Maar Beld niet Met de té uitgesproken jan kan. Ja daar kunnen we niet tegen in ZWOLLYWOOD als iemand vlotter van de tongriem is gesneden als hijzelf!!!
    -Jan wilde terecht al voor half febr duidelijkheid: iedereen heeft DAN zijn zakies rond.
    FC heel kinderachtig: eind febr. laten we wat horen. ‘T is nu 4 MAART. Lijkt Geert’s film wel!
    -Lekker voor het zelfvertrouwen van de spelers dat het volgend jaar allemaal minder is terwijl je nog KAMPIOEN kunt worden.
    -HIER HEBBEN MENSEN ZICHZELF BELANGRIJKER GEVONDEN DAN DE CLUB.

  3. volgens mij vinden ze het logisch bij fc zwolle om bij elke stap voorwaarts er 2 terug te doen.
    BEDANKT BESTUUR FC ZWOLLE.

  4. @ Natascha: dan rest er maar 1 ding

    geschreven door Natascha, op 4 maart 2008 om 12:27

    Dat van die persoonlijke belangen is al jaren aan de gang Dick en daar wordt ik nu dus echt goed beroerd van!!

    Een demonstratie van Grote Kerkplein naar het stadion. Stil….is het mooiste en ik neem er ook vrij voor!

  5. Complimenten voor RTV-Oost dat ze het nieuws als eerste hadden!
    Maar goed dat de Stentor het nieuws niet als eerste had 😉
    weet het nog niet …………………..jammer

  6. @ dick: dat hoor je helaas wel vaker bij fc zwolle en ze weten geen eens wat het betekent.

    maar op vi.nl en voetbalprimeur.nl staat dat er nog onderhandeld word. aangezien rtvoost soms net op de sensator lijkt zou ik het anders ff afwachten wat er vandaag nog gebeurt.

  7. Elf toch een gerenomeerd voetbalblad weet nog nergens van…..De FC schaamt zich natuurlijk terecht om het nieuws naar buiten te brengen.
    Zelfs De Stentor had nog nixxxx

  8. jammer,jammer maar ik kan niet beoordelen of de eisen van everse in overeenstemming zijn met de financieele mogelijkheden van de fc. paul krabbe dan maar weer terug?

  9. @ Rudy, ik heb gister van een ingewijde vwernomen dat de FC geld genoeg heeft. VI Zegt “take it or leave it”. Helden! Zo om te gaan met de emoties van 80% Zwolse (en omstreken) -voetalliefhebbers.

  10. @fcdzjek:

    @ dick: dat hoor je helaas wel vaker bij fc zwolle en ze weten geen eens wat het betekent.

    maar op vi.nl en voetbalprimeur.nl staat dat er nog onderhandeld word. aangezien rtvoost soms net op de sensator lijkt zou ik het anders ff afwachten wat er vandaag nog gebeurt.

    ZOU TE MOOI VOOR WOORDEN ZIJN!

    ============

    Voetbalprimeur bevestigd vertrek nu ook.

  11. Tuurlijk Ramon, zo’n haagse hopje is het nou eenmaal, ik vind het echt schandalig.

    En die emotie Dick, die is al zeer hoog opgelopen heb er al woorden uitgeflapt waar ik normaal mijn afkeur voor geef.

  12. Bedankt admin voor tape
    FC juridisch onmogelijk; Everse water bij de wijn…………….WILDE ZWOLLE OOK NIET!

    Terecht vergelijking met Brandts.

    V.Vliet: alles geprobeerd……….Hoe durftie!!!!
    V.Ginkel: Helemaal niet alles geprobeerd

    V.Vliet belde RTV OOST en DAARNA pas JAN!!!!!!!!!!!!!!!
    Zou Sporre nog kunnen lijmen?????

  13. Even onder voorbehoud, omdat RTV Oost vooralsnog de enige bron is die dit nieuws meldt.

    Als het bestuur het betreurt, zijn het huichelaars. Ze wisten dat het menens was en dat ze er met 2 jaar niet uit zouden komen.
    Ik kan me niet anders indenken dan dat ze bang waren voor de macht van Everse binnen de club. Met zijn kennis, kunde en vooral financiële netwerk had hij de club verder omhoog kunnen werken. Nu moeten we vrezen voor goede spelers (enkele spelers worden door vrienden van Everse gefinancierd) en een te matige selectie wanneer de Eredivisie gehaald zou worden.
    Zeer slechte zaak.

  14. het bestuur moet en zal op de voorgrond staan,als een trainer te veel aandacht krijgt moet ie weg lijkt het wel,niet alleen bij zwolle overigens.ook h,veen en breda lijden aan die “ziekte”

  15. Een stadion dat (in de toekomst) niet uitgebreid kan worden…
    Manipulaties met het aantal verhuurde meters…
    Een Kampioenstrainer, Paul Krabbe, die de laan uitgestuurd werd…
    Een aanstaande Kampioenstrainer die de laan uitgestuurd wordt…
    Voortdurende beledigingen, schofferingen en verachting van supporters, sponsors en overige goedwillenden…

    Al bijna tien jaar lang woekert er op destructieve wijze een kwaadaardig iets door FC Zwolle die alle gezonde cellen binnen de club op een smerige manier om zeep helpt. >:(

  16. Die is het begin van het eind Larry, Botteghin (gehaald door geld van een vriend van Everse en tevens vader van Romano BIjl) zal nu ook weggaan etc etc

    Een stadion van10000 man waar straks nog 2000 gekken waaronder ik zitten omdat het ”mijn” bloed is.

    Investeerders die nu hoogstwaarschijnlijk wegblijven

    Ga zo maar door, het eind is nabij.

  17. Dit geeft maar weer eens aan hoe verschrikkelijk incapabel het huidige FC Zwolle bestuur is!!!!
    Stelletje prutsers zijn het, erg spijtig dit….

  18. Zuidam naar NEC, Botteghin weg, Moisander wil ook niet meer…
    De grote leegloop neemt een aanvang dankzij de notoire leugenaar en zakkenvuller van Vliet.
    Eerst Henny Spijkerman een dolk in de rug steken en de schuld afwentelen op de supporters.
    Verkeerde eigenschappen voor een voorzitter.

    En laat Zwolle het dit keer weer klakkeloos over zich heen gaan of is er nu ECHTE actiebereidheid?

  19. Ik ben witheet, jarenlang hebben we alles geslikt van dit bestuur. Nu is de maat echt vol, v. Vliet gaat NIET de gelegenheid krijgen om dit stadion op zijn conto te schrijven, actie actie actie actie!!!

  20. contract
    Zou graag van everse willen horen of het juist dat de onderhandelingen zijn afgebroken op de duur van het contract op de fc site staat namelijk dat fc een contract aanbood voor 2 seizoenen en everse zou onbepaalde tijd willen. wie kan ons informeren

  21. everse ging voor onbepaalde tijd en toen zwolle dat niet wilde ging everse voor 2 jaar trainer en 2 jaar t.d.en dat wilde zwolle ook niet

  22. Reactie FC Zwolle:

    Sinds enige tijd zijn het bestuur van FC Zwolle en Jan Everse met elkaar in gesprek over een verlenging van het contract tussen Everse en de club. Tijdens het overleg vandaag is gebleken dat beide partijen het niet eens kunnen worden over de condities van een contractverlenging.

    Dit ondanks het aanbod van de club om het contract niet met de eerder aangeboden één jaar, maar met twee seizoenen te verlengen. De club wil hiermee haar waardering voor de prestaties van de trainer/coach benadrukken. Everse verlangde echter een in de voetballerij ongebruikelijk contract voor onbepaalde tijd en wilde hier niet van afwijken. Beide partijen concludeerden dat door deze patstelling hiermee de gesprekken zonder succes beëindigd zijn. FC Zwolle betreurt het dat de samenwerking met trainer Jan Everse daarmee aan het eind van het seizoen eindigt.

  23. Weblog Zwolle HAD de primeur kunnen hebben…

    Dit heb ik een contactpersoon bij FC Zwolle daarnet laten weten:

    ///////////////

    Toen ik je vroeg deze morgen naar de situatie rond trainer Jan Everse had je meer moeten weten. Ook werd ik niet doorverwezen op mijn verzoek.
    Een kwartier later kwam dan het ‘grote nieuws’ via andere kanalen. Jammer. Dat maakt jullie nieuwsvoorziening niet betrouwbaar.
    Wilde ik je toch even laten weten.

    M.v.g.

    H. Plantinga

    Voorzitter Stichting Internetmedia Zwolle

    //////////////

  24. Lijkt Heerenveen wel
    Het lijkt SC Heerenveen wel, daar wil succestrainer Verbeek ook graag blijven, maar dat wil het bestuur niet. Ook onbegrijpelijk.
    Snap bovendien ook niet dat dit acht wedstrijden voor het einde aan de grote klok wordt gehangen, want de jongens hebben voor het winnen van het kampioenschap nog best wat mentale steun nodig. Dat krijg je niet als je hoort dat een succestrainer als Everse vertrekt. Jammer, want dankzij Everse en het eerste hebben vele supporters vorige week in de kuip nog een prachtige avond gehad.

  25. @ Admin: inderdaad, onbetrouwbare nieuwsvoorziening, men (ook de Stentor) wist al niet eens zeker of er vandaag nieuws kwam. Maar FC Zwolle zal er wel enig belang bij hebben, de primeur aan RTV Oost te geven. Ook bijzonder vreemd dat gerespecteerde journalisten daar al jaren rondlopen en niet genoeg grip op de situatie kunnen krijgen.

  26. Het bestuur heeft NOOIT de intentie gehad om Jan Everse voor FC Zwolle te behouden. Het bestuur sprak in april 2007 de intentie uit om het contract van Jan Everse te verlengen. Op het moment dat FC Zwolle gelijk in punten komt met RKC en dus echt voor de titel kan gaan, zorgt het bestuur voor onrust in alle geledingen en schakelt daarmee persoonlijk FC Zwolle uit. Zo’n bestuur heeft geen draagvlak meer!!!

  27. Ik weet nog even niet hoe ik hier op moet reageren. Trainers zijn passanten, dus daar kan je geen beleid op schrijven.
    Maar Jantje was wel een hele goeie voor ons. Beide partijen konden hun ego blijkbaar niet opzij zetten en dan is dit het logische resultaat.
    Het negatieve gevoel overheerst.

    O ja: Tukkers bint rukkers.

  28. Dat maakt jullie nieuwsvoorziening niet betrouwbaar.

    Wie of wat is er nog wel betrouwbaar binnen FC Zwolle?
    Allemaal zijn ze murw geslagen en bang geworden voor die Haagse potentaat. >:(

    Harry, bedankt voor je inspanningen! 🙂 😉

  29. Jammer, want dankzij Everse en het eerste hebben vele supporters vorige week in de kuip nog een prachtige avond gehad.

    Dat heeft van Vliet nog nooit geïnteresseerd… >:(

  30. onbegrijpelijk!

    Je zou toch zeggen dat het huidige bestuur met het oog op de toekomst met een nieuw stadion zich zeer gelukkig zou mogen prijzen met een trainer als Everse, die zich voor vier jaar wil binden aan de club en de doelstelling wellicht haalbaar kan maken.

  31. @Natascha
    Ik hoor dat wel vaker, en dat vind ik zelf een tikkie eng. Goed, dat je het als iets meer dan een spelletje vind, kan ik begrijpen. Maar er zijn ook lui voor wie het zowat hun hele leven is. Daar heb ik iets van: kom op zeg, er is toch wel meer dan meeleven met een groepje mannen die al het werk doet.

    Maar misschien ben ik raar.

  32. Als een waardige Kampioenskandidaat spelen met de tiende begroting van alle clubs in de Jupiler League en de jongste ploeg van het hele betaalde voetbal en dan geen contractverlenging????

  33. Joke heeft net gebeld met die club 30 km verderop omdat iemand speculeerde dat Jan zou gaan tekenen daar voor 4 jaar en ze wilde en kon het niet geloven, ze kreeg te horen dat er WEL DEGELIJK GISTER nog contact is geweest en dat ze verder geen mededelingen wilden doen.

  34. @JaPser

    Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven… bladibladibla….
    Relativering is ?cht een groot goed, maar als je het voetbal intens wilt beleven moet je zo nu en dan oogkleppen op zetten.
    Deze oogkleppen moet je echter wel weer af kunnen zetten. 😉
    Maar wat hier gebeurt, en waar terecht tegen geageerd wordt, is dat de voorzitter voortdurend met oogkleppen op door het leven gaat en iets moois wil kapot maken.
    Puur en alleen voor z’n eigen ego en prestige… >:(

  35. Ik zet heel even mijn oogkleppen af:

    Van Vliet bedankt dat je je hard gemaakt hebt voor een nieuw stadion.

    Oogkleppen weer op:

    En nou heel gauw maken dat je wegkomt!!

  36. ’s kijken of we samen kunnen komen:

    Voor iedereen die het niet eens is met deze gang van zaken:
    Woensdagavond 5 maart 18.30 uur supportershome.

  37. Ik in ieder geval wel, hoop dat je voldoende hersteld bent Larry zodat jij er ook bij kunt zijn. Zo niet laat ik wel dubbel van me horen.

    Zwolle is van ONS!

  38. Ik geef je op een briefje dat dit de komende dagen op de ploeg gaat doorwerken.
    In deze cruciale fase gaat dit ook punten kosten.

  39. Ik moet eerlijk zeggen dat het kampioenschap me geen flikker meer kan schelen, ik ben er kapot van. Het voelt als een mooie droom die verandert in een nachtmerrie!

  40. @ Larry:

    We?? Ben jij er ook dan?

    misschien wel. Iedereen die de FC een warm hart toedicht baalt hier van als een stekker. Minste wat je nog kan doen is bijvoorbeeld een demonstratie. Maar als het alleen voor altijd aanwezige supporters is kom ik zeker niet. Net zo makkelijk en even goeie vrienden 8)

  41. @Dick

    FC Zwolle supporters maken onderling geen onderscheid, dat soort arrogantie is voorbehouden aan die Haagse nitwit…. 😮 >:( 😉

  42. Heb hem overigens eens gesproken op een groot opgezet Scania-feest jaren geleden.
    Meneer was omgeven door likkers. Toch kreeg ik de gelegenheid hem een kritische vraag te stellen. Vlak voor hij klaar was met het beantwoorden, kreeg ik nog een pilsje van zo’n ruitjesbroek in de handen gedrukt. Tja, dan kun je moeilijk gelijk weglopen, al zag v.V dat wel errug graag ;D

  43. jan everse gaat naar heracles en neemt botteghin mee. dan zou het leuk zijn als de fc promoveert en die tukkers rechtstreeks of via de nacompetitie degraderen, zit ie toch weer in de eerste divisie!

  44. Van Vliet rot a.u.b. op!!
    laat Everse de boel regelen eindelijk wat positiefs op de mat en we willen toch wel promeveren met een nieuw stadion voor de boeg en de 12de man.
    zwolle is een stad wat de zeker bij hoord laat dat duidelijk wezen.

    groeten rick

  45. Volgens mij ging het eigenlijk om de eigenaarsrechten van FC Zwolle. Het duo Everse en van Ginkel wilden eigenlijk onze FC overnemen. Maar niet door er veel geld in te investeren maar door er zelf flink beter van te worden.
    Het spel van Ginkel-Everse, en dit staat los van zijn trainerscapaciteiten, vond ik zeer dubieus. Jammer dat Everse zich niet heeft kunnen losweken van van Ginkel. Het is dus vooral een nee tegen van Ginkel. En dan heeft de voorzitter in het belang van de continuiteit van de club goed gehandeld.

  46. @kars
    Heb je nog meer informatie? en het speculeren van van alles en nog wat ben ik eigenlijk ook wel klaar mee. beide partijen zijn toch volwassen genoeg alles maar dan ook alles op tafel te leggen???
    je bent niet schuldig bevonden dus over de brug met de info… dan word het tenminste eens duidelijk. en dat , door dat financiele spelletje blijft altijd de waardheid achterwege of twijfelachtig…
    Kopie contract? copie documenten van Ginkel? kom maar…

  47. Volgens mij ging het eigenlijk om de eigenaarsrechten van FC Zwolle.

    Verdiep je eerst eens goed in de eigenaarsrechten:

    Bestuur Stichting FC Zwolle

    Naam Functie
    R. van Vliet Voorzitter
    R.K.E. Buysrogge Juridische & Technische Zaken
    G. Hovenberg Commerciële Zaken & Businessclub
    E.Veldink Fiscale en Financiële Zaken

    Het is een stichting…..

    En het geld dat de heren gespendeerd hebben in het belang van FC Zwolle kwam uit eigen zakken.
    Met minimale middelen maximale resultaten behaald, iets dat het FC Zwolle bestuur nimmer gelukt is en nimmer zal lukken.

  48. Afspraken en voorwaarden, zwart op wit, zullen vast niet onder ogen van journalisten komen. Laat staan van supporters. Of is Kars een betrokkene?

  49. Ik weet niet wat ik moet zeggen… Sjezeu wat voel ik me leeg, maar ook kwaad zeg. Ik weet het gewoon echt niet meer…. Kom later nog wel met een onderbouwde reactie >:(

  50. Diep en diep triest. Wat een amateuristische actie weer. Wat willen ze nou daar dan. Over een aantal jaar failliet zijn en met nauwelijks 1000 man in een stadion van 10.000 plaatsen.

    Die Haagse Pokerface gaat toch weg over een jaar. Dus ik snap het hele probleem niet van een goed contract voor Everse.

    En ja er zitten meer mensen in het bestuur, nou die moeten ook maar lekker opzouten. Laten ze maar is een extern iemand een rapport laten maken over het zooitje op kantoor.

  51. Is er eindelijk een trainer, die ze aan het voetballen heeft.
    Weer niet goed. Wat willen ze nou bij FC Zwolle.
    Wie het weet mag zijn vinger opsteken.
    Baal als een stekker, steek het eventuele kampioens schap ook maar in je ….

    Geen groeten Jan. P.

  52. Haagse harri moet nu oprotten; verschrikkellijk. Hem moet de toegang tot het Oosterenk Stadion ontzegd en tot aftreden gedwongen worden.

  53. FCZ
    Het is een grote bende daar bij FC Zwolle, dat begint al op het kantoortje, daar hebben zo’n nep blonde tante zitten die nog niet eens weet wat voetbalsokken zijn. Hou toch op!! Over de rest nog maar te zwijgen, we gaan verder naar het bestuur, nou dat zegt na vandaag wel genoeg!!!!

    Deze club mist mensen met een hart voor voetbal, jongens van de koude grond, jongens die weten hoe een voetbalwereld inelkaar zit.

    Nee ze worden daar op kantoor nog liever moe van het niets doen, dan dat ze iets willen doen!!

    FC Zwolle zal er op deze manier nooit, nooit en lees m’n lippen NOOOOIIT komen!!

  54. ⤽ Dit is definitief ⤝, verklaarde Everse tegenover RTL Voetbal.
    Waar Everse aanvankelijk hoopte op een contract voor onbepaalde tijd en vervolgens een verbintenis voor vier jaar, waarvan de laatste twee als technisch directeur, wilde Zwolle slechts voor twee jaar tekenen.

    ⤽Daar spreekt te weinig waardering uit⤝, aldus Everse bij RTL Voetbal. ⤽Ik heb inmiddels de spelers gesproken en zij waren er allerminst blij mee. Ik ga er echter vanuit dat zij professioneel genoeg zijn om het seizoen goed af te maken.⤝

    Everse was evenmin te spreken over de handelswijze van voorzitter Ronald van Vliet, die de regionale zender inlichtte voordat Everse op de hoogte was van de laatste ontwikkelingen. ⤽Dat doe je niet als je een beetje fatsoen in je donder hebt. Maar misschien zijn ze wel zo blij dat ze van mij af zijn.⤝

    Everse is van plan om na de zomer in het betaald voetbal actief te blijven. ⤽Er zijn inmiddels wat contacten en misschien komen die nu wel in een stroomversnelling.⤝

    RTL Voetbal

  55. Het aanstaande vertrek van Jan Everse heeft verregaande consequenties voor FC Zwolle, meent Henk van Ginkel. De adviseur van Everse onderhandelde dinsdagochtend met het bestuur van de club over verlenging van het contract van de populaire trainer, maar kwam niet tot overeenstemming.

    ‘Met als gevolg dat RKC Waalwijk nu kampioen wordt in de Jupiler League, dat de beste spelers zullen vertrekken, ik er ook geen energie meer insteek en dat FC Zwolle volgend seizoen in een fonkelnieuw stadion bij de onderste vijf teams in de eerste divisie speelt.’

    Van Ginkel en Everse kwamen er met het bestuur niet uit over de duur van een eventueel nieuw contract. ‘Onbepaalde tijd was onbespreekbaar’, aldus Van Ginkel, uit wiens netwerk FC Zwolle spelers zoals Niklas Moisander, Albert van der Haar en Eric Botteghin kon contracteren.

    ‘Juridisch was dat zogenaamd onmogelijk. Daarop heb ik een voorstel gedaan Jan dan nog twee jaar trainer te maken en hem daarna voor dezelfde termijn te benoemen als technisch directeur. Ik ben niet in dienst van FC Zwolle, maar zie wel dat er op dit moment wat moois staat te gebeuren.’

    ‘Na het gesprek werd ik gebeld door voorzitter Ronald van Vliet. De club wilde niet verder gaan dan twee jaar en dan zou Jan er tienduizend euro bij krijgen, terwijl we niet eens over geld hadden gesproken. Ik heb gezegd dat we er dan maar mee moesten ophouden, ook omdat ik weet wat de toptrainers in de Jupiler League verdienen in vergelijking met wat Jan krijgt bij FC Zwolle.’

    Van Ginkel moest in eerste instantie via RTV Oost horen dat de club afzag van de verdere diensten van Everse. ‘Die belden me eerder dan Van Vliet, want die had hen al op de hoogte gebracht. Dat ontkennen ze nu glashard, maar ik vind het schandalig.’

    ‘De waarheid is dat het bestuur van FC Zwolle gewoon niet met Jan verder wilde. Zeg dat dan eerlijk. Nu loopt de meest slappe directeur in het betaalde voetbal (Gerald van den Belt, red.) als overwinnaar weg. Bij elke club waar het goed gaat, komen problemen. Kijk naar NAC Breda. Maar goed, Zwolle moet het zelf weten en Jan gaat nu gewoon op zoek naar een nieuwe club.’

    De trainer zelf is teleurgesteld. ‘Maar als twee partijen onderhandelen, kan het ook zijn dat je er níet uitkomt’, aldus Everse. ‘Ik vind dit ontzettend jammer. Niet eens voor mezelf, wel voor FC Zwolle. Dit is en blijft mijn club en ik had echt het idee er iets van te kunnen maken, maar blijkbaar denkt het bestuur er anders over.’

    VI

  56. Op Marktplaats, bij onderdeel Sport / Fitness > Voetbal:

    Hierbij bieden wij het bestuur van FC Zwolle te ruil aan inclusief meneer de veurzitter (zie foto)

    Graag ruilen wij het voor een ander wel goed functionerend bestuur en een zeer goede trainer genaamd Jan Everse.

    Dit bestuur moet weg omdat het een obstakel is op weg naar de eredivisie en kampioenschap.

    Gratis af te halen op het volgende adres:

    Stadion FC Zwolle
    Ceintuurbaan 2
    8025 AA Zwolle

  57. Rudeboy is thuis
    Na dit nieuws (wat ik waarschijnlijk eerder wist dan Jan zelf)te horen,duurde het niet lang of de telefoon stond roodgloeiend.
    Wat ik te horen heb gekregen is dat behalve van Vliet en van der Belt ook de heren Hovenberg en Veldink hiervoor verantwoordelijk zijn.Dus bestuur minus Buysrogge,want die zag het wel zitten.
    Ook heeft van Ginkel van Vliet op de man afgevraagd of hij er in 2009 helemaal mee kapt.Antwoord Ronald,ik stop er niet helemaal mee,en zo heb ik het niet gezegd(of zoiets)

    Het positieve nieuws wat ik net hoor.
    De Zwolsche El Salvador(ik ga geen namen noemen) heeft te kennen gegeven interim te willen worden.
    Op dit moment zijn er onderhandelingen bezig in een pand in de marslanden.(niet met elsalvador)Ik heb gevoel dat de pleuris uit gaat breken,dit samen met supporters acties moet het mogelijk zijn om Van vliet en zijn trekpoppen af te zetten.

    ps Boerichter hoort daar ook bij,dus ook exit voor hem.

  58. KAMPIOEN!!!!!!
    Het vertrek van Everse levert nog een voordeel op. We worden weer kampioen (zie Krabbe…..)

    Maar eerlijk gezegd speel ik liever nog een jaar bovenin de 1e divisie met Jantje Evers…. >:(

  59. Appels! Peren!

    Wat ben ik boos! In 1997 ging ik voor het eerst heen, en sinds Everse ga ik weer met plezier na het stadion. 1 stap vooruit, 2 terug!

    Ik kan zoveel typen, maar ik heb er geen zin in, ik ga alleen maar schelden.

    Bedankt van vliet!

  60. Een droom
    Er was eens een mooie droom????.

    Toekomstvisie:

    Claus Boekweg trainer coach, met als assistent Albert van der Haar, Technische zaken Jan Everse.

    Die droom SPAT uiteen.

    Nieuwe toekomstvisie voor FC Zwolle: aan pappen en nat houden!

    Ps: Niet de man uit Den Haag is alleen schuldig, wijs het gehele bestuur en zaken rond deze club aan.

    ( lijkt wel de Ajax soap hier te worden )

  61. Wat heeft Boerichter hiermee te maken Rudeboy? Ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen van vanavond, houd je ons op de hoogte?

  62. Sporre bemiddelaar FC Zwolle4-3-2008 20:06:06FC Zwolle-voorzitter Ronald van Vliet heeft erevoorzitter Gaston Sporre gevraagd om te bemiddelen in de kwestie Jan Everse.

    Het bestuur van FC Zwolle en de trainer zijn in een impasse geraakt over eventuele contractverlenging. Vandaag kwam naar buiten dat Everse vertrekt. Maar het bestuur van FC Zwolle wil door de inschakeling van Gaston Sporre een ultieme poging doen om Everse te behouden voor de club. Sporre wil meewerken op voorwaarde dat uit eerste gesprekken met het bestuur en Everse blijkt dat een de bemiddelingspoging succesvol zal zijn

  63. aanl allen, neem de rust in acht, en laat ere voorzitter Gaston Sporre zijn werk in rust doen. Dit in het belang van de club
    😉

  64. Volgens mij is het bestuur geschrokken van hun eigen dommigheid en doet ze nu een plastic-noodgreep (voor de publieke opinie): We hebben middels (held voor velen w.o. deze persoon) Sporre écht alles gedaan.

    Maar dit dan Duidelijk in VI

    En de vorige VI met een niets-verhullende reportage?

  65. @ Ramon

    volgens mij is de voorzitter van de raad van commisarissen RvV himself dus dat zal niets uithalen.

    Ik vind het een positieve eerste stap van RvV dat hij wilt dat Sporre bemiddeld maar waarom zei hij dan vanmiddag nadat van Ginkel weer terug was bij hem dat er verder niets meer mogelijk was?

    Het wordt steeds ingewikkelder, tijd dat hij gaat.

  66. Juist dick,ze hebben zichzelf wel heel erg kwetsbaar gemaakt zoals ik het zie.Een Bert van Losser die komt met het bericht dat hij is gebeld door Ronald van Vliet en achteraf nog voordat hij Jan Everse te kennen heeft gegeven dat ze niet verder met hem willen gaan.Niet erg netjes.
    Ze hadden zelfs al een naam voor de nieuwe trainer,Ruud Brood weer een vriendje van vander Belt,Onderhandelen noemen ze zoiets.shame on you !
    Er gaan geruchten dat sponsoren volgend jaar stoppen met hun bijdrage,ivm vertrek Everse.Daar komt ook bij dat Henk van Ginkel de knoop doorhakt met de FC,dus geen spelers meer op proef op kosten van v Ginkel en spelers voor zacht prijsje.Spelers leegloop,supporters oproer,en dat blijft niet bij een spandoekje.
    Er is vanmiddag hoog overleg geweest met sponsoren en denk dat bestuur daar lucht van heeft gekregen,dit alles met wat hun nog staat te wachten van supporters,lijkt het mij heel verstandig dat er nu een 2e !!! lijmpoging komt ,maar of het wat uithaald?
    Als Everse blijft ,zal er een kop moeten rollen bij de FC,of het die van Gerald is of van Ronald.Ondertussen wachten we af.

    Vanavond was het redelijk gevuld bij het home,tv zwolle was aanwezig en het resultaat zullen we morgenavond wel zien.Morgen ook weer een bijeenkomst in het home voor een ieder die FC Zwolle een warm hart toedraagt……..

    Wordt vervolgd

  67. Prominenten voor Jan?
    Rudeboy: Kan er geen steun/mening van Jaap Stam of Henky Timmer worden gevraagd? Misschien kan iemand ze vragen wat ze van de situatie vinden? Misschien de prima vent Gert van Dijk (HTC-er) telefonisch? Was vroeger ook sportjournalist voor de Stentor maar zit nu op “de stadsredactie (of zat)” is/was bovendien vriend van Henk Timmer????

Reacties zijn gesloten.