Bibliotheek pakt uit tijdens boekenweek

Tijdens de Boekenweek 2008 trakteert Bibliotheek Zwolle haar nieuwe leden. Die krijgen het boekenweekgeschenk en een boekenbon van 5 euro cadeau. Met dit boekenweekgeschenk geschenk op zak, is het bovendien vrij reizen op 16 maart. Bij de start van de boekenweek op 12 maart nodigt de bibliotheek in de Aalanden, Stadshagen en Zwolle Zuid ouderen uit voor een gratis koffieochtend.

Het Boekenweekgeschenk 2008 is tijdens de Boekenweek – van 12 t/m 22 maart 2008 – ook verkrijgbaar via de bibliotheek. Het thema van de boekenweek “Van oude menschen – de derde leeftijd en de letteren” is ontleend aan de titel van een boek van Louis Couperus. Iedereen van 18 jaar en ouder die zich dan als nieuw bibliotheeklid inschrijft, krijgt een voucher waarmee het Boekenweekgeschenk De Pianoman van Bernlef in de boekwinkel opgehaald kan worden. Daarbovenop krijgen de nieuwe bibliotheekleden een Boekenbon van € 5,– cadeau. Deze is onbeperkt geldig en vrij te besteden in iedere boekwinkel. Op vertoon van het geschenk kan men op zondag 16 maart gratis reizen met de trein door heel Nederland.

(Dubbelfeest) Een jaar lang leesplezier
Wie tijdens de boekenweek lid wordt krijgt niet alleen het geschenk en de boekenbon. Met de biebpas krijgt men de titels van alle bibliotheken van Nederland tot zijn of haar beschikking. Met enorm veel nieuwe en oude boeken die uitnodigen tot (her)lezen. Verrassende tips hiervoor vindt men in de bibliotheek of via de website www.bibliotheekzwolle.nl

De derde leeftijd en de letteren
In de vestigingen in Stadshagen (9.30-11.00 uur), Zwolle-Zuid en de Aalanden (10.00-12.00 uur) zijn alle ouderen op 12 maart van harte welkom voor een kop koffie. Wie wil kan in alle rust informatie krijgen over de nieuwe aanwinsten, de luister- en grootletterboeken en uitleg over de zelfservice. Ook andere vragen zal het personeel graag beantwoorden. De entree en koffie & thee zijn gratis.

Nog veel meer activiteiten in maart
Bibliotheek Zwolle heeft in maart nog veel meer georganiseerd rond het landelijk boekenweekthema  “Van oude menschen – de derde leeftijd en de letteren” . Vraag naar de flyer of kijk op bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer