Politie lost drugsoverlast Mozartlaan op

Sinds de zomer van 2007 kwamen er steeds vaker klachten binnen bij de politie over de vermeende drugshandel vanuit een pand aan de Mozartlaan. Omwonenden zagen allerlei figuren af en aan lopen naar dit pand en vertrouwden het niet. Begin 2008 namen de klachten toe. Naar aanleiding van deze klachten heeft de politie een nader onderzoek ingesteld.

Uit onderzoek kwam inderdaad naar voren dat er vanuit het pand gedeald werd in harddrugs. Besloten werd een drugsactie op te zetten. Agenten van Zwolle-Noord hebben op 21 februari zes mannen kunnen aanhouden die betrokken zijn bij deze drugshandel (19, 36, 40, 46 en 50 jaar en allen afkomstig uit Zwolle). Zij waren allen in het bezit van harddrugs. De drugs is in beslag genomen en wordt vernietigd. Allen mannen zijn gehoord en hebben een proces-verbaal ontvangen. Het Openbaar Ministerie zal zich nu buigen over de verdere strafmaat.

De rust is momenteel weer terug gekeerd aan de Mozartlaan. Mocht u overlast ervaren en het vermoeden hebben dat er bij u in de buurt gedeald wordt, laat het dan aan ons weten via 0900-8844. Of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Volgens mij wordt er hier aan de Assendorperstraat vooral gedeald in Hollandia bier……Veel mensen flaneren hiermee over straat ;D


  Maak melding

 2. ja owkeeej snap als je overlast ervan hebt dat je de politie belt maar anoniem dat vind ik zo min maarja in kader van wraak wel slim , tja … best moeilijk haha


  Maak melding

 3. Als je een gezin te beschermen hebt kan ik me voorstellen dat je dit soort meldingen anoniem doet.
  Het gaat er uiteindelijk om dat de overlast gemeld wordt en of dat anoniem gebeurt maak dan volgens mij niks uit.
  Het heeft ook niks met wraak te maken.


  Maak melding

 4. tja maar anoniem kan je mensen ook op andere manieren een hakzetten gegrond of ongegrond dus ik vind die meldmisdaad-anoniemlijn nog niet helemaal betrouwbaar. Zo kan ik ook zeggen me buurvrouw die dealt vanuit huis ,terwijl dat niet is en ik haar gewoon een piep wijf vind. Maar in het voorbeeld van het gezin kan ik er wel mee leven het heeft zijn voor- en nadelen zo’n lijn


  Maak melding

 5. ik gok dat als er misbruik wordt gemaakt van meld misdaad anoniem je plotseling niet zo anoniem meer bent hoor 😉 Net zoals bij de kindertelefoon, als er vermoedens zijn van zware mishandelin/verkrachting kunnen ze je gegevens zo opvragen terwijl zij ook claimen dat je altijd anoniem bent.


  Maak melding

 6. Hoeveel Roy’s hebben we nu mee te maken…? :'( ;D
  Roy elRey, Roy de sponsor, Roy van Veen, Roy II, straks ook nog Edwin de Roy van Zuydewijn??? 😀


  Maak melding

 7. Oh voordat de admin het ziet; we zijn ook hier off-topic. 😮
  Goed in de gaten houden daar bij de Mozartlaan! Het zou dondersjammer zijn als het aanzienlijk verbeterde Holtenbroek weer (gedeeltelijk) in verval raakte!!


  Maak melding

Reageer