Wenskinderen uit Overijssel zingen tijdens Zwolse Haringparty - Foto: Ingezonden foto
Wenskinderen uit Overijssel zingen tijdens Zwolse Haringparty
Foto: Ingezonden foto

Zwolse Haringparty doneert ruim € 18.000 aan Make-A-Wish Nederland

Zwolle – Ruim €18.000 heeft de veiling van het eerste vaatje Zwolse haring, tijdens de Zwolse Haringparty, dit jaar opgebracht. Dit fantastische bedrag is dit jaar naar Make-A-Wish Nederland (regio Overijssel) gegaan.

Een keuze die mede bepaald is door de mogelijkheid die Make-A-Wish biedt aan individuele ondernemers om een wens uit de regio te adopteren, medewerkers en/of relaties erbij te betrekken of direct te sponsoren. Alle donaties zijn binnen, en de opbrengst is zelfs nog hoger dan tijdens het evenement bekendgemaakt werd.

Met de fantastische opbrengst van ruim €18.000,- draagt de Haringparty bij aan de wensvervulling van meerdere wensen in de regio. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. De kracht van Make-A-Wish Nederland is dat de organisatie écht maatwerk levert; elke wens is weer anders. Alles wordt uit de kast gehaald om van de wensvervulling een groot succes te maken; een ervaring, die een leven lang mee gaat. Om zowel het wenskind als het hele gezin een positieve boost te geven. In 2019 worden de eerste wensen met de bijdrage van de Zwolse Haringparty vervuld.

Artikel delen: