Actie en spektakel bij Indoor Tractor Pulling Zwolle

Actie en spektakel bij Indoor Tractor Pulling Zwolle

Zwolle –  Voor liefhebbers van tractorpulling is het vanaf vrijdag 8 februari weer twee dagen lang genieten geblazen in de IJsselhallen Zwolle. Dan klinkt om 18.00 uur het startschot voor Trekkerweb Indoor Farmstock. En op zaterdag 9 februari gaat om 11.00 uur de jaarlijkse Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling van start in twee sessies. In totaal 12 klassen, ruim 100 verschillende wedstrijdmachines en vele duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland zullen het eerste pullingweekend van 2019 openen.

Bij de Indoors in Zwolle geniet het publiek met volle teugen, terwijl men spreekwoordelijk met de neus op de baan zit. Oordopjes zijn hierbij geen overbodige luxe. Mee schudden, trillen, sensatie, actie, geweld en adembenemende spannende runs zijn dé ingrediënten van dit populaire evenement!  

Sport en Supersport
Op vrijdag 8 februari binden de Sport en Supersporttractoren de strijd met elkaar aan tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock. Voor iedereen die houdt van pure diesel techniek is deze avond een feestje om mee te maken. Standaard 100 PK? Nu verschijnt er 1000 tot 1500 PK aan de start! Sensatie verzekerd!

Grand National
Op zaterdag 9 februari vindt de 36e editie van Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling plaats en komen de deelnemers uit de Grand National klassen aan bod. De eerste sessie (11.00 uur) start met de Two Wheel Drive klasse. Daarna zullen de Light Modifieds, de Limited Superstocks én de Unlimiteds aanhaken in de IJsselhallen. De 2e sessie (18.00 uur) gaat van start met de Mini-Unlimiteds en vervolgens de Modified klasse en de Superstocks. Met deelnemers uit o.a. Nederland, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Zweden is de top van Europa aanwezig.

Kaartverkoop
Goed gevulde klassen, vele primeurs en natuurlijk de ouderwets gezellige sfeer op de tribunes zorgen ervoor dat het weer 2 dagen feest wordt in de IJsselhallen Zwolle. Meer informatie en kaartverkoop: www.indoortractorpulling.nl

 

Foto's 2
Actie en spektakel bij Indoor Tractor Pulling Zwolle
Artikel delen: