Tozé uitgenodigd voor Nationale elftal van Portugal

Elf Voetbal meldt dat FC Zwolle-aanvaller Tozé is opgeroepen voor het Nationale elftal van Portugal onder 21 jaar. De 20-jarige aanvaller wordt hiermee beloond voor zijn sterke seizoen bij FC Zwolle. Tozé trof tot dusverre vijftien maal doel in de Jupiler League.

Het is voor de eerste keer dat de jonge Portugees deel uitmaakt van de selectie van Portugal onder 21 jaar. Het  team strijdt momenteel met Engeland om een plaats op het Europees Kampioenschap.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. Van mij mag ie weg als we er maar een andere (meevoetballende) spits voor terug krijgen. 15 doelpunten klinkt mooi maar hij neemt totaal niet deel aan het spel. Hij staat per ongeluk vaak op de goede plek maar zoveel geluk blijf je niet houden.


  ⚠️ Meld

 2. Geluk? Ik denk dat dit een specifieke kwaliteit is. Het maken van doelpunten is overigens de belangrijkste kwalificatie voor een goede spits. Een spits staat er om te scoren. Tozé heeft er al 15 inliggen en is daarmee op dit moment voor Jupiler League begrippen een goede spits.


  ⚠️ Meld

 3. Hij staat per ongeluk vaak op de goede plek maar zoveel geluk blijf je niet houden.

  Dat soort geluk dwingt hij af…. 😉


  ⚠️ Meld

 4. Hij mag dan idd wel veel scoren, moet hij wel blijven doen, want het is echt erg om hem te zien voetballen.. loop me mateloos te irriteren op de tribune, kan niet sprinten, koppen, aannemen, niet balvast etc. etc. het enige wat hij kan is scoren.. maar als hij dat blijft doen mag hij blijven wat mij betreft 😛


  ⚠️ Meld

 5. ik heb me tegen eindhoven heel erg aan hem geergerd het leek op stond er bij en keek erna maarja leuk dat hij erheen kan! togh wat positiefs bij zwolle


  ⚠️ Meld

 6. Warm houden in de winter
  Hoe zit het eigenlijk met de SPORREtugeese (bedankt Larry)-connectie van Zwolle? Al aardig wat spelers toch met die roots, redelijk verlopen toch ook?: Warm houden. Hoe heet die Harry ook alweer die hield het geloof ik wel warm samen met een schoonsteenveger? Iets met camping Agnietenberg?


  ⚠️ Meld

 7. Everse is van plan om spelers uit Zuid Amerika en Finland te halen (als ie blijft natuurlijk)staat in de V.I. van deze week.


  ⚠️ Meld

 8. Welnee Dick!!

  Del piero mag er zijn 😉

  Wat te zeggen van Henke Larsson (wel met dreads trouwens)

  en nu ga ik echt naar bed!!!


  ⚠️ Meld

 9. Benny H. dan? Heeft die wel eens een speler aangebracht voor de FC? Prima kerel, lachn ook, maar hij struint (als je hem hoort) heel Europa af voor spelers. Dan verwacht ik dat er ook (al zijn het er maar) 1 of 2 bij de club komen die hem groot heeft gemaakt. Want een grote verdediger was het!


  ⚠️ Meld

 10. Del Pierro hier zit er 1 die Nesta wel tof vindt: Gluiperige, ijdele maffioso 8)
  Moet trouwens zeggen dat ik geniet van Maldini……pffffff heerlijke carriere en geweldige verdediger. En vriendelijk ;D


  ⚠️ Meld

 11. Mijn link is dead 😀 Heeft …….’s wachten toch zin gehad vlak voor elven!!! MACHTIG MOOI Gefeliciteerd echte supporters.
  SLAAP LEKKER NATASCHA 😉


  ⚠️ Meld

 12. Dat zal nu zeker lukken Dick was het een half uur geleden al van plan maar zat me toch niet lekker, wat mij betreft moet van vliet nog steeds aftreden!!


  ⚠️ Meld

 13. wie of welke persoon je ook op van Vliet zijn plaats zet als hij weg is de persoon opdie plaats doet het toch nooit voor een ieder goed .Er zal dan altijd op worden afgereageerd als je die verantwoordelijke positie bekleed .


  ⚠️ Meld

 14. Toch heeft de FC in Sporre en Pec in Eibrink voortreffelijke voorzitters gehad. Vast nog wel meer, maar vast ook geen persoon die het zo met zichzelf getroffen had.


  ⚠️ Meld

 15. ja Dick ik heb ook nog de tijd gekent van PEC met v d Wal en ten doeschate en jan van de gronde in het bestuur die heren bepaalden toen ook het beleid en kreeg ook niemand een stok tussen omdat de heren er toen geld in pompen


  ⚠️ Meld

 16. Heerlijke PEC tijden
  Zucht: Door Eibrink en weet ik veel wie er toen in het bestuur zaten (vond ik niet belangrijk namelijk!) hebben wij geweldige tijden met landelijke topspelers meegemaakt. De tribunes zaten vol en men sprak in het land en in en om Zwolle vol respect over wat Eibrink voor elkaar had gekregen. Dat er geld in is gepompt was nodig om dat te bereiken.


  ⚠️ Meld

 17. Verplaatsen?
  @ Admin: Zou het mogelijk kunnen zijn dat de posten vanaf gister 22.53 toegevoegd worden aan het topic “supporters eisen aftreden….”

  de posts:
  -hebben hier niets mee te maken.
  -geeft beter overzicht hoe enorm veel reacties er op de 2 (of dan ook nog 3) Everse/FC Zwolle toppics deze week zijn gegeven.

  Bedankt alvast?


  ⚠️ Meld

Reageer