Politie zoekt getuigen van poging beroving - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Politie zoekt getuigen van poging beroving

Zwolle – In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 december, heeft een onbekende man vier personen geprobeerd te beroven in hun auto op een parkeerplaats aan de Floresstraat. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit voorval.

De slachtoffers zaten rond 03.30 uur te wachten in hun auto toen een onbekende man aan het portier trok en geld eiste. Hij dreigde met geweld. Op een gegeven moment kon één van de slachtoffers het portier dichttrekken, waardoor de bestuurder van de auto weg kon rijden. Eén van de slachtoffers ziet daarop de onbekende man in een groene auto stappen en rechts afslaan richting de Floresstraat. Niemand raakte gewond.

Signalement
Van de onbekende man is het volgende signalement bekend:

blanke huidskleur;
leeftijd 24 a 25 jaar
breed/ gespierd postuur
lengte ongeveer 1.80 meter
blond haar, kortgeschoren bij de zijkanten en stekels bovenop
geen tot weinig gezichtsbeharing
droeg een zwarte glimmende (kort model) jas met bontkraag
Getuigen gezocht
De politie is meteen een onderzoek gestart en heeft al met getuigen gesproken. Daarnaast worden camerabeelden uitgelezen. Bent u getuige geweest van dit voorval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of herkent u het signalement van de man of weet u meer over de groene auto? Dan hoort de politie dat graag! U kunt contact opnemen via 0900 8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via M 0800 7000, of meldmisdaadanoniem.nl. Bron: www.politie.nl

Artikel delen: