Welke romanticus vraagt haar of zijn partner ijskoud ten huwelijk bij Romeo en Julia?

Welke romanticus vraagt haar of zijn partner ijskoud ten huwelijk bij Romeo en Julia?

Zwolle – De organisatie van het Nederlands IJsbeelden Festival is opzoek naar de meest romantische man of vrouw van Nederland. Wie wil zijn droom vrouw of man op een unieke manier ten huwelijk vragen onder de goedkeurende ogen van het liefdeskoppel bij uitstek; Romeo en Julia. Het aanzoek zal plaatsvinden bij een temperatuur van -10 graden Celsius.

Het Nederlands IJsbeelden Festival wordt van 15 december 2018 tot en met 3 maart 2019 georganiseerd bij de IJsselhallen in Zwolle. Het thema van het Nederlands IJsbeelden  Festival dit jaar  is: “Wereldberoemde verhalen”.  De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m² grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het “verhalen-thema” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog.

Een van de verhalen die in sneeuw en ijs tot leven komen is de wereldberoemde tragedie van William Shakespeare over de onmogelijke liefde tussen Julia en Romeo. Een romantischer verhaal gaat er niet meer komen. Dit is de plek om jouw huwelijksaanzoek nog onvergetelijker te maken.

Het Nederlands IJsbeelden Festival gaat speciaal voor dit huwelijksaanzoek in de avonduren open. Familie en bekenden worden voor dit feest uitgenodigd en de hotel Mercure in Zwolle biedt voor deze avond een gratis hotelkamer aan met een fles bubbels voor het a.s. bruidspaar

Belangstellenden voor dit huwelijksaanzoek kunnen een mail sturen naar info@ijsbeelden.nl onder vermelding van “onvergetelijk huwelijksaanzoek ”.

Artikel delen: