Buurtschap de Roete zoekt hout voor paasvuur

Maandag 24 maart v.a. 19.30 uur paasvuur in buurtschap de Roete aan de Veenekampenweg bij de Lichtmis in Zwolle. De buurtvereniging zorgt voor warme chocolademelk met iets lekkers.

Voor dit vuur heeft het buurtschap veel, heel veel, hout nodig. Snoeihout en onbehandeld hout is van harte welkom. Op zaterdag 8, 15 en 22 maart tussen 9.00 en 17.00 uur kan dit gebracht worden op het terrein aan de Veenekampenweg bij de Lichtmis. Voor bewoners uit de buurtschap zijn hier geen kosten aan verbonden.  Voor mensen die niet in de buurtschap wonen wordt een eenmalige  bijdrage van € 5,- gevraagd.

Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met één van de onderstaande personen:

Jan Horstede tel: 06-53486351

Gertjan Beltman   tel: 06-30588123

Tonnie Stremmelaar  tel: 06-51844711

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Gewezen Kraaienbos
  Kijk daar is ie weer! Nou Ronald nog met een verslag hoe de Provincie in de kwestie staat…..

  Ohja, on topic: Nu een schitterende plek ja voor een geweldig Paasvuur. Misschien doet de eigenaar dat wel, ter compensatie van alle onrust. Ligt er nog een balletje bij de Provincie. Maar daar hebben ze het druk sinds vanmiddag bleek dat in hun enorme voortuin (na A.dam’s voorbeel) ook de liefde mag worden bedreven.


  Maak melding

 2. Paasvuur
  Volgens mij ben ik daar jaren geleden geweest, met een maat die er vlakbij woonde. Met oa Jeroen K., die minder goed te pas was en René E. Absoluut gaaf! En traditioneel.


  Maak melding

Reageer