Overige politieberichten

Na een melding van geluidsoverlast aan de Klooienberglaan heeft de politie een 27-jarige vrouw aangehouden voor belediging. De vrouw spuugde een politiemedewerker in zijn nek na een discussie aan de deur over de overlast die zij en haar vrienden maakten. Het drietal was onder invloed van alcohol. Tijdens het transport naar het bureau bleef de vrouw beledigende taal uitslaan en trapte zij een politiemedewerker. Ze werd ingesloten.

Een 40-jarige man uit Zwolle is woensdagavond aangehouden bij een horecabedrijf aan de Buitengasthuisstraat. Hij had een andere bezoeker geslagen en werd door een medewerker gevorderd te vertrekken. Dit weigerde hij onder het uiten van bedreigingen, waarop de politie werd gebeld. Ook aan meerdere vorderingen van de politie werd geen gehoor gegeven. Daarom werd de Zwollenaar aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Een 17-jarig meisje uit Groningen is woensdag 5 maart aangehouden in een supermarkt aan het Klein Grachtje. Zij had een tijdschrift, twee blikjes drinken en chocolade in haar tas gestopt zonder daarvoor te betalen. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Een 19-jarige jongeman uit Zwolle werd woensdag 5 maart aangehouden in een supermarkt aan de Democratenlaan voor diefstal van snoep. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer