Laatste mogelijkheid inschrijven Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal

Zwolle– Het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal is inmiddels een begrip in de kerstvakantie. Het toernooi is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat veel bekendheid geniet in Zwolle en de regio.

Op donderdag 28 december gaan jongeren van 10 tot en met 12 jaar en de 17-18 jarigen de strijd met elkaar aan. Op vrijdag 29 december is het de beurt aan de 13- en 14 jarigen en vervolgens wordt er gespeeld in de leeftijdscategorie 15 – 16 jaar. Voor de jongste leeftijdscategorie zit het toernooi al bijna vol.

Tijdens het toernooi gaan jongens en meisjes in bovenstaande vier leeftijdscategorieën de sportieve strijd met elkaar aan. De wedstrijden worden gespeeld door teams bestaande uit vijftallen (inclusief keeper). Het team kan op verschillende manieren samengesteld zijn: vanuit bijvoorbeeld de buurt/wijk, de school of de sportvereniging. Iedereen, die het leuk vindt om in de kerstvakantie te komen zaalvoetballen, kan zich inschrijven voor het toernooi.

Wil jij meedoen aan het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal? Stel snel een team samen en ga naar de website van sportservice zwolle om het online inschrijfformulier in te vullen. Informatie is ook te vinden op www.sportservicezwolle.nl of www.wrzvzaalvoetbal.nl.
Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk maandag 17 december 17.00 uur en tot een maximum van 20 teams per leeftijdscategorie. De kosten bedragen € 20,- per team.

Artikel delen: