URBNN op zoek naar hiphop in Zwolle

Op zondag 9 maart is URBNN te vinden in Zwolle, de jongste hiphop stad van Nederland. Verslaggevers Fernando, Curt en Rotjoch gaan de straat op, op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen in de Overijsselse stad.

URBNN is iedere zondag van 23.50 uur tot 00.25 uur te zien bij BNN op 3. In deze uitzending zijn ‘All Eyez On’ Blaxtar. De Zwolse rapper is net terug uit Malawi waar hij meedeed aan de Virus Free Generation Hip Hop Tour. Samen met de lokale Afrikaanse rapper G.O.S.P.L.E. heeft hij drie tracks over hiv en aids opgenomen voor het Hip Hop Tour album. Met de Hip Hop Tour worden jongeren in Europa en Afrika  bewust gemaakt van de grootschalige aids-problematiek in zuidelijk Afrika. URBNN is verder te gast bij de party ‘Grand Concours’ en maakt het reünie- optreden van de Zwolse rapformatie Two Outta Millions mee. Fernando bespreekt de tip top 3 van de Zwolse DJ Serch en Rotjoch gaat clubtesten in de omgeving Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Jammer dat die man het nodig vindt z’n middelvinger op te steken. Daarmee ontkracht hij z’n eigen statement en wordt ook de begeleidende tekst minder waard. Respect is het belangrijkste!


    ⚠️ Meld

  2. @ Jaap, Het is een beetje jammer dat deze foto is uitgekozen. Blaxtar heeft vooral positieve, opbouwende teksten. Volgens mij komt deze foto van het nummer ‘f*ck misleiding’ waarin een hoop maatschappelijke misleidingen aan de kaak gesteld worden. De middelvinger hoort hierbij. Ontkracht wat mij betreft de boodschap niet….


    ⚠️ Meld

Reageer