Alternatieve electropopband QUINN ontvangt Hedon Beurs

Alternatieve electropopband QUINN ontvangt Hedon Beurs

Zwolle – Poppodium Hedon heeft vrijdag bekend gemaakt dat de alternatieve electropopband QUINN vanaf 1 januari 2019 een Hedon Beurs zal ontvangen. Met deze beurs kan de band een aantal stappen maken en hun carrière naar een hoger niveau brengen. QUINN gaat het geldbedrag gebruiken voor o.a. de opname van twee singles en een videoclip. De Hedon Beurs is een initiatief van het Hedon Productiehuis en werd eerder al toegekend aan o.a. The Cool Quest, Paceshifters en Ruud Fieten.

Hedon programmeur Erik Delobel: ‘wij horen binnen Hedon duidelijk het talent van QUINN en dragen als podium graag bij aan de carrière van deze jonge band. Met de Hedon Beurs kunnen we QUINN helpen de eerste stappen te zetten in een hopelijk succesvolle carrière.’ QUINN laat weten zeer blij te zijn met deze beurs: ‘we vinden het echt heel tof dat we deze kans krijgen! We hebben superveel zin om mooie dingen te maken en de Hedon Beurs geeft dat nog een extra boost. We gaan samenwerken met producer Ferdy van der Single om meerdere singles en een videoclip op te nemen. Deze beurs helpt ons om dromen te verwezenlijken en geeft ons kansen die we anders niet snel zouden krijgen’ aldus Quirine Bruynen namens QUINN. 

Vijf jaar geleden is Hedon gestart met het toekennen van de Hedon Beurs. Met deze beurs probeert het poppodium talentvolle acts een extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top. De geselecteerde bands worden tijdens het beurstraject intensief begeleid door o.a. verschillende professionals vanuit Hedon Productiehuis die de band kan ondersteunen op verschillende vakgebieden. Met de Hedon Beurs wil het poppodium bereiken dat het muziekklimaat in de regio gezond blijft en zijn steentje bijdragen aan een gezond bandklimaat binnen de provincie Overijssel.

Artikel delen: