Zwolle krijgt primeur Wie is de Mol jr.

Zwolle heeft wereldprimeur met “Wie is de Mol Jr”. Voor het eerst is er een jeugdeditie van het populaire tv-programma Wie is de Mol.

Dat deze jeugdeditie geheel in Zwolle is opgenomen, is een enorme promotie voor de stad. Vanaf zaterdagavond 17 mei, zes afleveringen lang is Zwolle heel herkenbaar in beeld. De tv-serie is mogelijk gemaakt door met name de inzet van de gemeente Zwolle, de horeca en toeristische partners. Voor meer info: www.wieisdemolzwolle.nl.

In navolging van het populaire AVRO-programma Wie is de Mol? brengt de AVRO, vanaf zaterdag 17 mei om 18.15 uur op Z@pp Nederland 3, de jeugdeditie van het programma; Wie is de Mol jr? Onder leiding van presentator Sipke Jan Bousema moeten de kandidaten, net als bij reeks met volwassenen, opdrachten uitvoeren om de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol, ofwel een saboteur, in hun midden wordt dit in Zwolle een lastige klus. Ook de juniorversie zal de kijker continue prikkelen om te achterhalen wie de mol is.  

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Ook van de jonge kandidaten wordt inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en lef verwacht. Spannend is het om te zien hoe het bij de deelnemers gesteld is met de mensenkennis die zo goed van pas kan komen in dit spel.

De speurtocht naar de Mol jr gaat verder op internet! De website wieisdemoljunior.avro.nl is een plek waar een hoop te beleven valt. Bezoekers kunnen net als in het programma de Mol-test spelen, exclusieve hints ontvangen, kennis maken met de kandidaten én de speciale videobiechten van Sipke Jan bekijken. Uiteraard ook elke week het dagboek van ‘de Mol’ én het dagboek van de afvaller.

Zwolle, hoofdstad van de provincie Overijssel met ruim 115.000 inwoners, biedt een prachtig decor voor deze unieke serie. De stad, met haar rijke historie als Hanzestad en haar eeuwenoude gebouwen, steegjes en geheime plekken is een perfecte arena voor de Mol-opdrachten. Zie vanaf half mei hoe de jonge Mol in deze stad te werk gaat.

Wie is de Mol jr?, vanaf zaterdag 17 mei om 18.15 uur bij de AVRO op Z@pp, Nederland 3.

 

 

 

 

Artikel delen:

Reageer