Tiem gelooft niet in een mismatch op de arbeidsmarkt

Zwolle – Vanaf 1 januari 2019 slaan Wezo en de afdeling WRA (Werk Re-integratie en Arbeidsontwikkeling) van de gemeente Zwolle de handen ineen. Een mooie en logische samenwerking onder de naam Tiem.

Tiem met een i, het woord team wordt net even anders gebruikt. De i staat voor inclusief en individu. Tiem zet door persoonlijke aanpak het individu centraal. Met de samenwerking tussen Wezo en de gemeente Zwolle is Tiem dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de Regio Zwolle. “We blijven doen wat we al deden. Nu wij onze kennis, ervaring en expertise koppelen in één organisatie, kunnen we nog meer betekenen voor de arbeidsmarkt in de regio Zwolle“, aldus de nieuwe directeur Martin Post.

Niet voor iedereen in de samenleving is ‘mee doen’ een vanzelfsprekendheid. Juist meedoen in de maatschappij, met daarbij voor allemaal passend werk, levert zoveel moois op. In de regio Zwolle staat Tiem klaar voor kandidaten én werkgevers. Iedere uitdaging gaan zij aan, want mismatches op de arbeidsmarkt… daar geloven zij simpelweg niet in. Tiem kijkt naar de kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor kandidaten, onder andere in samenwerking met onderwijspartners.

Zowel voor de kandidaat als voor de werkgever biedt het vinden van een mooie match voordelen. Aanbod en vraag bij elkaar brengen, dat is nu precies waar Tiem goed in is. Vanuit de Participatiewet voert Tiem wettelijke taken uit, maar zij kijken ook verder. Martin Post vertelt: “Het beste in mensen naar boven halen, dat kunnen onze medewerkers als geen ander. Juist vanuit onze jarenlange ervaring, persoonlijk aandacht en brede kennis van de doelgroepen en het werkveld kunnen wij verrassende mogelijkheden laten zien. Want kansen zijn er voor iedereen. Wij maken deze kansen echter zichtbaar voor zowel kandidaten als werkgevers. Samen aan de slag, is niet voor niets een motto dat ons als een jas past.”

Artikel delen:

Reageer