Arrestatieteam haalt reizigers uit trein op station Zwolle - Foto: Rob Jager
Foto: Rob Jager

Arrestatieteam haalt reizigers uit trein op station Zwolle

Zwolle – Update: Rond 15.30 uur is het station voor een tweede keer korte tijd ontruimd geweest, net nadat de politie aangegeven heeft het station weer vrij gegeven te hebben. Er zijn op het station nog twee personen aangehouden. Volgens de politie staan deze aanhoudingen los van de eerdere ontruiming. Ook is het treinverkeer weer stil gelegd. Inmiddels is het station weer vrij gegeven:

Zondagmiddag heeft rond 14.45 uur een arrestatieteam diverse reizigers uit een trein gehaald. Er zijn verschillende agenten op en rond het station aanwezig in kogelwerende vesten. De reizigers moesten met de handen op het hoofd het treinstel verlaten.

Volgens diverse bronnen zouden twee mannen aangehouden en geblinddoekt afgevoerd zijn. Het zuidelijke deel van het station is afgesloten. Ook worden er veel politieauto’s waargenomen rondom Zwolle en op de A28. Verschillende media spreken over een mogelijke bommelding. De politie heeft dit nog niet bevestigd of ontkracht. Update: Het station is zojuist weer vrijgegeven door de politie.

#bommelding pic.twitter.com/kLL3CTJGf3

Video 1
Video: Zo valt arrestatieteam trein bij Zwolle binnen, twee verdachten afgevoerd - RTL NIEUWS door RTLNieuws
Foto's 3
Arrestatieteam haalt reizigers uit trein op station Zwolle
Arrestatieteam haalt reizigers uit trein op station Zwolle - Foto: Rob Jager
Foto: Rob Jager
Artikel delen: