Algemene Log 14

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 150 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 15 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 195
 1. Ingezonden:

  In samenwerking met Productiebedijf Trias Media (gevestigd in Kampen), ben ik bezig om voor RTV Oost, de mogelijkheden te bekijken van het realiseren van een tv serie over burenruzies. Geen juridische kwesties, maar “eenvoudige” zaken, als geluidsoverlast (van mens รฉn dier), dierenoverlast (hondenpoep, katten in andermans huis), parkeeroverlast, verbouwingsperikelen enz. enz.. Wij willen proberen te bemiddelen en de “ruzie” of “onenigheid” met elkaar op te lossen.
  Graag komen wij in contact met buren die een dergelijk meningsverschil/conflict(je) hebben en dit bij ons in de uitzending willen laten “bemiddelen”.
  Het goed naast en met elkaar leven in een straat, zonder onmin, ellende of echte ruzie, is toch voor iedereen veel fijner???
  Graag reacties via mijn e mailadres: eijbe034@planet.nl of 06-54710066 of buren@triasmedia.nl  Maak melding

 2. Fotoverslag vakantie Zweden
  @Larry: misschien heb je iets aan mijn reisverslag (met foto’s) van mijn vakantie van afgelopen zomer in Noorwegen en Zweden. Ik heb er ook een kaartje bij staan onderaan, zodat je de route ziet. Kijk HIER[/url] voor het verslag en de foto’s. 8)


  Maak melding

 3. @Hans

  Ik heb je verslag nu even snel door gekeken en de zin om naar Zweden (en een stukje Noorwegen) te gaan neemt er alleen maar door toe! ๐Ÿ˜€
  Later op de avond of morgen kijk ik verder, want ik wordt door de kinderen achter de computer weg gejaagd… :'( ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜‰
  De bedoeling is voorlopig om naar de provincie V?rmland in Zweden te gaan en van daar uit verder te kijken of rond te trekken.

  Dank je wel voor zover!!! ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 4. Uit Stentor vandaag/NOS/FC
  Swollwacht liegt over de wil van Leen Bakker om naar de Marslanden te gaan. Zw willen graag praten over gemeentegrond in de Voorsterpoort….waarvan acte!

  Ook is het dreigen met acties over “De Buitenkant” Stemmingmakerij.

  Goed nieuws vandaag: het voetbal komt THUIS bij Studio Sport ๐Ÿ˜‰

  FC Zwolle en RFC nog op 0-0


  Maak melding

 5. Sh*t nog verloren ook! En weer in de slotfase; zo’n mooi d’r op en d’r over moment >:( Nou ja nog 6 potjes en RKC is ook niet in bloedvorm!


  Maak melding

 6. Kubus Crepain niet te keren
  Het ontwerp van de Belgische architect Jo Crepain voldoet aan de voorwaarden die de gemeenteraad voor het gebied rond het nieuwe theater De Spiegel gesteld heeft.

  Dat er nu zoveel te doen is over het gebouw, en er ook in de gemeenteraad stemmen opgaan om het appartementencomplex maar helemaal niet te bouwen, kan op het conto van wethouder Gerard van Dooremolen geschreven worden. Dat erkent de wethouder zelf ook: na kritische geluiden van belanghebbenden, ‘wilde ik laten zien dat ik wilde luisteren’.

  “Het was goed bedoeld, maar ik zal het nooit meer zo doen.” Want, betoogde de wethouder, hoewel een tweede onderzoek iets beter uitpakte. De commissie Ruimte vergaderde gisteravond langdurig over de gang van zaken rond het Huis aan de Achtergracht. De meeste partijen zijn ongelukkig met de totstandkoming van het plan, maar stellen ook dat al jaren geleden besloten is tot de bouw. VVD en SP denken nu nog na over politieke vervolgstappen.

  Bron: Stentor.nl


  Maak melding

 7. De strafshop

  Er komt een ventje van een jaar of zes bij een prof voetbalclub de poort binnenlopen met een nogal sterk verhaal.

  Hij beweert namelijk dat als hij eens 10 strafschoppen op hun keeper zou mogen nemen, hij ze er alle 10 in zou schieten.

  Afijn, de profclub is altijd wel in voor talentjes en geeft het jochie een kans.

  Terwijl de keeper bijna klaar is met zijn warming up komt het jochie het veld op met een muts op zijn kop, een emmer water in zijn hand en een bal onder zijn arm.

  De keeper bekijkt alles eens, fronst zijn wenkbrauwen en geeft het jochie een hand, waarna ze besluiten te beginnen.

  Het jochie legt de bal op de stip, doet zijn muts af, dompelt deze helemaal onder in de emmer water, zet die muts weer op en neemt een aanloop.

  Hij schiet de bal strak in het hoekie; de keeper is kansloos.

  Dit tafereel herhaalt zich 9 keer en voordat de 10e wordt genomen neemt bij de keeper de spanning toe.

  “Het lukt een prof niet eens om er 10 achter elkaar bij mij in te schieten, dus dit jochie MAG niet slagen in zijn missie”, denkt hij.

  Afijn, het jochie legt de bal weer neer, doopt de muts weer in de emmer met water, zet de muts weer op en neemt zijn laatste aanloop terwijl het water werkelijk langs zijn koppie zeikt.

  De keeper wordt zeer professioneel in de verkeerde hoek gestuurd, de bal gaat erin en de keeper heeft echt de kolere in.

  Toch erg nieuwsgierig geworden besluit de keeper het ventje naar diens geheim te vragen en zegt:

  “Hee, vertel mij eens, je was nogal overtuigd van jouw succes en je hebt het nog waargemaakt ook.

  Wat is nou jouw tactiek?

  Het jochie antwoordt: “Nou, dat heb ik van mijn vader geleerd. Die zegt altijd: Zolang die muts maar goed nat is, gaat ie er altijd in!”  Maak melding

 8. Nog makkelijker: niet te hard rijden, hoef je nooit meer paranoรฏde om je heen te kijken

  Nog makkelijker: normale snelheidslimieten instellen ๐Ÿ˜‰ (nu klaag ik niet over de limiet op de Werkerlaan), maar op de ring ofzo is 50 echt kruipen, voor je het weet heb je daar een bon omdat je ongemerkt wat te hard rijdt. Winst staatskas: ???? winst: verkeersveiligheid 0,0


  Maak melding

 9. Laseren is wel nodig bij het winkelcentrum. Er is 50 toegestaan maar verre van verantwoordelijk. Je wil niet weten hoeveel auto’s bijvoorbeeld het fietspad overstuiven ter hoogte van het Gezondheidshuis. Ongeveer om 17.00 h ineens een klap, een gil en smak, fietser tegen de grond; automobilist die geen voorrang heeft verleend.


  Maak melding

 10. Overheid wil niet te betuttelend overkomen ;D
  Mooi voorbeeld dat het eigenlijk wel zou moeten. Veel automobilisten lijken daar niet in de gaten te hebben dat ’50’ een maximum snelheid in plaats van een minimum snelheid.
  Of anders: lijken zelf niet na te denken over welke snelheid gepast is en hebben daarom dus betutteling nodig.


  Maak melding

 11. In Duitsland is dat beter geregeld. 100 op landweggetjes, en eigen verantwoording nemen in plaats van het betuttelende beleid in Nederland met al die 60-zones. In Nederland krijg je geen eigen inzicht meer door het bordenwoud en regelwoud.


  Maak melding

 12. Nog makkelijker: normale snelheidslimieten instellen (nu klaag ik niet over de limiet op de Werkerlaan), maar op de ring ofzo is 50 echt kruipen, voor je het weet heb je daar een bon omdat je ongemerkt wat te hard rijdt. Winst staatskas: ?? winst: verkeersveiligheid 0,0

  Die bon, wiens schuld is dat? Van de staat die daar 50 km heeft ingesteld, van de laserende politieagent, of van de automobilist die (ongemerkt of niet) te hard rijd?


  Maak melding

 13. Koot & Bie onder PSV maar voor de besissing!
  Stukje uit Bieslog.nl:
  ‘Het was een spotje voor het programma van woensdagavond op
  Nederland 2. Dan zijn we er een uur lang op .”
  “En jullie hebben van die heerlijke jonge bekjes. Leuk, hoor.”
  “Maar dat komt omdat het oude sc?nes zijn. In werkelijkheid zijn we nu een stuk ouder. Enfin, dat ziet u wel.”
  “Ja, dat ben ik ook. In mei word ik vijfentachtig. Daarom dacht ik gisteravond: zulke jonge toetjes. Wat leuk! Nou ik verheug me weer op de zondagavond, hoor.”
  “Nee, woensdagavond, mevrouw, om tien voor negen op Nederland 2 dus. En op het andere net voetbalt PSV, dus het zou fijn zijn als u keek.”
  ——
  Kun je het mooiste van het Europese voetbal altijd nog daarna kijken ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 14. Grandcafe in het oude paostkantoor? Hoe is ’t met de plannen?
  En de vele andere leegstaande panden:
  -Onder het cultuurhuis S.hagen: schitterende ruimte
  -X-Ray
  -Minder oude postkantoor Westerlaan
  -En……de watertoren met of zonder wietplantage-beheerder?  Maak melding

 15. glas
  Positief:
  Nederland: Het glas is half vol

  DEN BOSCH (ANP) – Ruim 85 procent van de Nederlanders is het eens met de uitspraak ‘het glas is half vol’. Het glas is half leeg klopt voor 15 procent van de Nederlanders. Dat bleek woensdag uit het Nationale Geluksonderzoek van onderzoeksbureau Multiscope onder 2800 ondervraagden.

  Nederlanders blijken tevreden over hun geluk en zijn over het algemeen optimistisch ingesteld. Het eigen geluk krijgt een 7,4 als rapportcijfer in het online onderzoek. Men voelt zich gemiddeld vijf dagen per week gelukkig.  Maak melding

 16. A28
  Was Weblog’s Rob net aan het fotograferen niet ver van tankstation Haerst op de A28 Meppel-Zwolle. Waar een aanhanger door de wind was omgeslagen?


  Maak melding

 17. Die lucht!
  Hier kan ik dat vast wel kwijt! ๐Ÿ˜‰

  Ik woon nu bijna een jaar in Zwolle en de laatste tijd is het me eigenlijk pas opgevallen: als je in de wijken in de buurt van de Burgemeester Roelenweg (zelfs aan die kant in het centrum) bent ruik je een vreemde lucht. Lijkt een beetje op veevoer/mengvoer. Heeft iemand een idee van wat dat is?


  Maak melding

 18. @Plantje
  Misschien is dat afhankelijk van hoe de wind staat, bij westenwind kan de lucht vanaf Hendrix Veevoeders op ind. terrein Westenholte/Voorst komen.  Maak melding

 19. En wij zijn vanaf vandaag de gelukkige eigenaren van de nieuwe blauwe papiercontainer ๐Ÿ˜€

  Ding wil alleen niet echt goed sluiten :'(


  Maak melding

 20. Stinken als je geen Zwollenaar bent? ;D
  Heb het met mijn man vaak hierover gehad… Hem valt de geur bijna niet op, maar als je geen Zwollenaar bent, dan stinkt het een uur in de wind…
  Daarentegen kan mijn man weer niet tegen teveel chloor in het water bij het douchen ;D

  En de papiercontainer is binnen! Joepie!


  Maak melding

 21. Dat zal het dan wel zijn….die Hendrix fabriek.

  Er zijn wel meer niet Zwollenaren die het niet ruiken hoor. Ik werk met mensen waarvan bijna niemand echt Zwollenaar is.

  Het is gelukkig nog niet zo erg als in Groningen. Als je daar vindt dat de suikerbietenfabriek stinkt (en dat doet ie!) heb je zo ongeveer het recht niet om in Groningen te wonen. Alsof iedere Groninger die stank waardeert! Beetje overdreven…


  Maak melding

 22. Kampioenschap
  Gloeilampen wankelen, kunnen geen vuist maken en spelen beroerd slecht…..maar ja; dan weten we het meestal wel :'(


  Maak melding

 23. Die van Suarez was rood maar heb die van KJ alleen live gezien.
  Leek me geen opzet. Hoop dat als Suarez wel geschorst wordt, die schorsing woensdag nog niet ingaat. Mooie analyse van kale Jan trouwens over dat loopwerk van KJ en Suarez: niet te verdedigen idd. Als ze woensdag van quitte af aan een hoog tempo spelen winnen ze. Zal ook wel moeten want dan staan ze nog een punt achter met een moeilijker programma. Baal dat De Jong misschien niet speelt! Had verdorie afgelopen zondag wel mee kunnen doen en Affelay niet!! Maar kom maar op, volgens mij is Ajax sterker.


  Maak melding

 24. @ Plantje: als rasechte Groninger vind ik de suikerfabriek niet storend. Soms stinkt ‘ie, maar soms vind ik hem ook lekker ruiken. Het is een beetje afhankelijk in welke fase van het verwerkingsproces ze zitten.
  Het hoort bij de stad. Net als die heerlijke Knols Koek.
  Ik heb er nog nooit van gehoord dat als je de stank niet waardeerd, dat je de stad dan niet waard bent. En dan heb ik maar 26 jaar in Grunn gewoond.

  Zo’n zondag zorgt wel voor veel voetbalreacties ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 25. @ Natascha: Alleen daarom al wordt het tijd dat we weer met ons bord op schoot naar een uurtje Studio Sport kunnen kijken. Pfff, op het laatst meldt Jan “Heb je de stand gezien…..Feyenoord kan ook nog kampioen worden!” Tan: “Ja, heb ik je toch gezegd vantevoren, je moet wel luisteren he!” Ongelooflijk domme opmerkingen!!!!

  Als Ajax verliest blijven ze 2 punten voor op Feyenoord en staan ze er 7 op PSVouw achter: gespeeld dus!!!
  Bij een gelijkspel blijft het gat 4 punt en staat Feyenoord er 7 op PSVouw achter (3 punten op AJAX) Worden de havenboys ook geen kampioen dus.
  Als Ajax wint (voor Rotjeknor het meest gunstigst) komt AJAX op een punt van PSVouw en staat Feyenoord 5 punten achter op AJAX dus 6 op PSVouw. Lijkt me met nog 5 potjes รฉcht teveel.

  Aaardige jongen die Tan, maar geen voetbaljongen, gladde nettemannenmodeboy. Hou maar, Jan is een topper dit was gewoon een uitglijer. Heb van hem genoten bij Ajax en dit dingetje met die pc doet ie ook leuk (hoeft van mij niet in reguliere Studio Sport overigens), leuke columns (niet altijd trouwens). Maar rekenen is lastig voor de directeur van Twente ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 26. Pass
  Trouwens Jan had het alleen over loopwerk maar die pass (vol gogme) van Edje op Huntelaar was ook niet gek!

  Natascha wie wil je als coach van Feyenoord:
  Been of
  Verbeek?


  Maak melding

 27. Baan
  Iemand gaat weg bij ons en sluit af met deze mooie woorden:

  โคฝZorg dat je een leuke baan hebt, dan hoef je nooit meer te werkenโค. (Confucius)

  Leuk begin van de week volgens mij 8)


  Maak melding

 28. aantal inwoners op postcode 40
  percentage vrouwen 55,6%
  percentage eenpersoonshuishoudens 70%

  Dat zou betekenen dat er 15,5 vrijgezelle dames bij mij in de straat wonen. Moet ik toch eens wat beter op letten ๐Ÿ˜‰  Maak melding

 29. @ Dick

  Been is een beste kerel en zou wel ooit kunnen uitgroeien tot trainer/coach van Feijenoord maar op dit moment denk ik dat Verbeek beter past.

  Al bekend wat KJ gaat doen volgend seizoen eigenlijk? Want die zal wel niet lang meer bij ajax blijven.

  En over Jan v H kan ik alleen maar zeggen dat hij ze eigen zo cruijffiaans in zijn analyses maar dat hij zelf niets heeft bereikt


  Maak melding

 30. Vind dat lachje van super Mario altijd zo nepperig overkomen, of het is een zenuwtrekje. Hij is volgens mij wel een gewone jongen gebleven en dat pleit erg voor hem! Bedoel je kunt jezelf ook zo’n Maaskant-image gaan aanmeten en al jarenlang nog steeds en kansloos contact zoeken met een Zwolse vrouw.
  Over Verbeek zijn we het eens dus.

  Jan was een redelijke en zeker nuttige voetballer die zichzelf (niet modern) kon wegcijferen voor het team. Cruijferiaanse trekjes heeft ie; komt in zijn analyse nogal tรฉ zijn waarheid is de waarheid over. Om niet te zeggen arrogant
  KJ gaat ongetwijfeld weg, hoop dat Ajax er nog een leuk bedrag voor krijgt.

  Trouwens wat trainers betreft:
  Mijn trainer: Rijkaard, heeft ook een slecht weekend. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 31. Hij is wel nuttig geweest maar als ik soms hoor hoe hij bepaalde voetballers te kritisch analyseert dan denk ik bij me eigen kerel de grootste club waar jij heb gezeten is ook maar ajax ( en dan bedoel ik dus dat hij niet in het buitenland gebalt heeft ;))

  Je weet vast wat ik bedoel…. ;D


  Maak melding

 32. @ Natascha: tuurlijk en het klopt. Maar Beentje verspeelde met NEC lange tijd veel punten en bleef ook alleen maar kritisch op zijn spelers. Ook nooit buiten de landsgrenzen gebalt. Die lui hebben allemaal een hele grote eigendunk en heel weinig zelfkritisch vermogen. Jans is soms kritisch op zichzelf en Rijkaard maar verder weet ik er zo niet 1 te noemen.

  @Japser: vd Laenstraat, ken iemand daar in de buurt. Maar eens doorheen fietsen dan. De cijfers zullen niet liegen……maar de ogen ook niet. 8)


  Maak melding

 33. Been wil niet om de tafel met Feyenoord
  17 maart 2008

  Feyenoord hoeft niet bij Mario Been aan te kloppen als vervanger voor de vertrekkende Bert van Marwijk. De oud-speler van de Rotterdamse club wil zijn verbintenis bij NEC uitdienen.

  “Ik blijf NEC trouw om de doodeenvoudige reden dat NEC twee maanden geleden mijn contract verlengde toen we op de voorlaatste plaats stonden”, aldus Been tegen RTV Rijnmond. “Als Feyenoord nu nog zou komen, zou het van weinig visie getuigen. Als je nu nog met een trainer moet gaan spreken, ben je rijkelijk laat.”  Maak melding

 34. Hele goeie Been-tekst:

  NEC heeft vertrouwen in hem gehouden toen weinigen het zagen zitten. Kun je ook zo niet weglopen.

  Idd Feyenooit is rijkelijk laat terwijl toch de favo van velen (Verbeek) al een tijd beschikbaar is……. dan moeten ze hem van de week maar vastleggen. Maar waarom dat zo lang moet duren?


  Maak melding

 35. Mario Been maakte furore op het WK onder 20 jaar in Mexico 1983. De door bondscoach Kees Rijvers op de linkerflank gepositioneerde aanvaller scoorde drie treffers; eenmaal tegen de latere wereldkampioen Braziliรซ (1-1) en twee keer tegen Rusland (3-2). Het doelpunt in de openingswedstrijd tegen Braziliรซ (van onder meer Carlos Dunga en Bebeto) was van ongekende schoonheid. Voor het oog van 45.000 toeschouwers in het stadion van Guadalajara slalomde Been om drie Braziliaanse verdedigers heen waarna hij met een lob de keeper passeerde. In de wedstrijd tegen Rusland scoorde hij uit een vrije trap de 2-2 om vervolgens de winnende treffer te maken door een aanval van Vanenburg en Van Basten onberispelijk af te ronden. Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Nigeria volgde de deceptie in de kwartfinale in het snikhete Leon tegen Argentiniรซ (1-2). Bij het nemen van een hoekschop werd Been geraakt aan het hoofd door een vanaf de tribune gegooide steen waardoor hij noodgedwongen moest uitvallen.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Mario_Been ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 36. Feyenoord
  @Larry; 2 van die comedymakers. Don Leo die ons een wereldtitel ja zelfs de poging tot een wereldtitel ontnam omdat ie absoluut niet met vedetten om kon gaan, had heerlijke comedy-maker Korbach eerder aan zijn rechterhand. Tja, allemaal wel gezellig maar….Beehakker-zucht……ik weet het niet met die man. Accepteerde bij AJAX zo dat JC naast hem kwam zitten om later te zeggen “ik had dit ik had dat……weer een diepe zucht”. Ach hij is wel sympatiek, maar we hebben toch ook nog een privรฉ-verklaring van hem te goed waar was dat ook al weer bij, oh ja toen ie vluchtte naar Mexico.

  Been: is natuurlijk nooit een wereldvoetballer geworden. Moet de link nog bekijken maar meer als 10 interlands had ie niet toch?

  Hoorde trouwens gister bij Studio Sport (waar van Praag en van Raay wel zaten) dat Jorien niet eens de Kuip meer in mag…..wel een arrogante verschijning en ik begrijp dat ze toen van hem afwilden. Maar hij heeft toch ook veel goeds voor Feyenoord gedaan. So wie so de toegang ontzeggen…..neeeeehhhh


  Maak melding

 37. Ik wilde dat er een plek was waar ik EN Zwols nieuws kon lezen EN allerlei voetbal ongein…

  (nou ja, als voetbal me ook maar iets interesseerde, ander voetbal dan zwols voetbal dan)


  Maak melding

 38. KEES VAN KOOTEN
  Ga er helaas niet heen, maar wel een mooie aanbeveler!

  Kees van Kooten tijdens de Boekenweek in Zwolle

  Van oude Menschen is het thema van de Boekenweek maar daar is bij deze vitale opa geen sprake van. Dat er leven na Koot en Bie is, is inmiddels duidelijk. Kees van Kooten bleef schrijver van boeken en treedt nog steeds op in het theater.
  Wat er 17 maart 2008 op het programma staat is niet helemaal te voorspellen. Maar dat ??Episoden??, de verhalen over zijn kleinzoon tot leven gebracht worden staat vast. En voor al degenen die het satirische Boekenbal in 2007 gemist hebben: Kees van Kooten doet zijn act in Zwolle nog eens dunnetjes over, inclusief toegiften. Dat alles in theater De Spiegel.  Maak melding

 39. Sorry webmevrouw/meneer, ben nog niet goed wakker denk ik ๐Ÿ˜€

  @ Dick,

  van de Herik was net zo goed als dat van Vliet is wat mij betreft….. :'(


  Maak melding

 40. Wat voor mij een tikkie vervelend is Dick is dat ik de kolom aan de linke kant gebruik om te kijken of er ergens nieuwe berichten zijn. Dan kan het zo zijn (zoals nu) dat die geheel gevuld wordt door AL14, dat is op zich niet erg, ga ik daar kijken of er nog iets te kletsen valt. Maar als het daar dan alleen maar over voetbal gaat is er niks interessants te vinden.


  Maak melding

 41. voorzitter
  Hoop voor je Natascha, dat v.V ook niet zo lang meer voorzitter is. En voor menigeen overigens ๐Ÿ˜‰ Vond trouwens v.Praag en v.Raay altijd wel goed overkomen. En Riemer natuurlijk. ’t zijn niet allemaal selfkickers.


  Maak melding

 42. Alle Markten
  @ Japser; tja, en soms zijn de reacties op de nieuwsberichten wel heel snel weg. Ach via “Hoofdpagina” kun je toch snel genoeg zien, welke nieuwsberichten er die dag, of zelfs de laatste 2 dagen zijn bijgekomen? Dat voetbalpunt kan ik me heel goed voorstellen. Maar waar wil jij het over hebben dan? Persoonlijk vind ik dit ook wel interessant Weblog van alle markten thuis


  Maak melding

 43. Waarom niet….
  Zat eraan te komen: gewoon iedereen die een beetje kan ballen naturaliseren! Yildrim baalt er al weer van als een stekker maar toe maar. Moet je trouwens in de gewone maatschappij eens voor komen…..alleen omdat je een beetje kunt voetballen Nederlander maken! Dat het je 2e paspoort wordt maakt ook nixxx uit.
  We hebben er weer 1:
  Er zijn mensen die er meer voor moesten doen!


  Maak melding

 44. Klasse Natascha en eerlijk. Ik vind dat genaturaliseer bovendien nergens op slaan. Kijk eens waar dat gezever toen met Yildrim toe heeft geleid. Zou niet weten waar hij speelt nu.


  Maak melding

 45. Kijk eens waar dat gezever toen met Yildrim toe heeft geleid. Zou niet weten waar hij speelt nu

  Ugur Yildirim zal binnen enkele weken zijn debuut maken namens Sivasspor. De rechtsbuiten is weer volledig fit na zijn carri?rebedreigende oogblessure. “Ik ben door het oog van de naald gekropen”, vertelt een opgeluchte speler tegenover het AD.

  “Door een scheurtje in mijn netvlies was ik bijna mijn zicht kwijtgeraakt en had ik mijn loopbaan vaarwel kunnen zeggen. Dankzij een operatie is het gelukkig nog goed gekomen, maar het was kantjeboord. Ik ben nu fit en wil weer lekker gaan voetballen”, vertelt de oud-speler van SC Heerenveen.

  Afgelopen winterstop verkaste Yildirim van Gaziantepspor naar het verrassend goed presterende Sivasspor. De laatsgenoemde club hoefde geen transferbedrag te betalen, aangezien hij al maandenlang geen salaris had ontvangen.  Maak melding

 46. Ingezonden:

  Geachte oplettende mensen!

  Op zaterdag nacht is mijn tas gestolen met alle mogelijke spullen die je nodig hebt om voort te kunnen bewegen, het was een bruine dokters tas, een vrij grote, met daarin een cannon camera mp3 speler blauwe dummy ov paspoort telefoon, werkelijk alles, mag iemand dit tegenkomen ergens, zou die persoon dan contact op willen nemen met dit e mail adres!!!
  bets411vm@hotmail.com

  Ik bedank u allen!  Maak melding

 47. Volgens mij heeft Yilderim toch nog niet gespeeld voor het NL elftal? Hij was geselecteerd en is er toch nooit in gekomen? In dat geval mag hij natuurlijk nog voor Turkije uitkomen.


  Maak melding

 48. @ Dick

  zie je het voor je Nederland Europees Kampioen en Gomez die met een braziliaanse vlag gaat staan zwaaien oid ๐Ÿ˜‰  Maak melding

 49. @ Natasch, volgens mij heb je met Yildirim gelijk. Flappie zou idd om die reden al te gek zijn. Belachelijk als iedereen zomaar in voetballand van nationaliteit kan veranderen omdat of ze niet in aanmerking komen bij hun eigen land of het moederland niet goed genoeg is. Holland Sport is weer interessant doeiiiiii


  Maak melding

 50. Een man en een vrouw bezoeken een museum. Als ze een tijdje rondlopen in het museum, zegt de vrouw in eens: “Zeg wat is dit een lelijk schilderij!” Antwoordt haar man: “Truus, zet je bril op en ga bij die spiegel weg.”  Maak melding

 51. Haatzaaien, opnaaien, afzeiken, tegen je in ’t harnas jagen, ga maar lekker zo door!
  Voorspelbare GS/Televaag vertaling. Moet er ook wel om lachen. De Arabist zat daar gewoon een boek te verkopen en Harry kwam voor zijn advertentie op. Het boek had als titel als iets van varkens en andere scheldwoorden. Tuurlijk weet de man er veel van; hij is Professor in die richting. Maar ik vraag me wel af hoeveel haat hij in al de jaren over zijn toehoorders heeft uitgestrooid. In de collegezaal is ook weinig kans op vragen volgens mij. Dus onder al die studenten was zijn waarheid de waarheid. Jammer, als andere mensen kwetsen en beledigen. Harry kwetste het Christelijke geloof ook trouwens. Daarom weet ik ook zeker dat er altijd oorlogen zullen blijven. Maar waarom niet het positieve in de mens(heid) zoeken en benadrukken?

  Nee mensen opnaaien is veel mooier, zal wel een heel machtig gevoel geven. Zucht, hoe kun je in elkaar zitten……Deze is trouwens vooral voor GS/Televaag.

  Gelukkig zijn er nog mensen als Bono & Bob Geldof.
  ๐Ÿ˜‰
  Vast nog wel bij uitzending gemist.nl


  Maak melding

 52. Poll
  -Ajax wint woensdagavond van PSV en maakt de strijd om de titel weer spannend

  Ja, Ajax wint
  (54%)

  Nee, PSV wint
  (34%)

  Nee, het wordt een gelijkspel
  (11%)

  Totaal aantal stemmen : 2717
  ===
  Wat denk je voor vanavond Natascha?  Maak melding

 53. Ik zou het voor ons wel enigzins troostend vinden als wij zijn uitgeschakeld door de bekerwinnaar maar een andere zwolle sup zou daar anders over kunnen denken.

  Ik zeg vanavond Feijenoord door na verlenging en morgenavond Roda door na strafschoppen, en PSVouw wint van ajax.


  Maak melding

 54. KOFFIEdikkijken
  Hahaha ik hoop dat je ongelijk krijgt natuurlijk.

  Denk dat Feyenoord een hele moeilijke finale krijgt tegen Roda. Maar dat het thuisvoordeel doorslaggevend is: de troostprijs naar Rotjeknor, ook omdat PSVouw en Ajax het wel heel dom verspeeld hebben. Vanavond 1-0 Mols.

  Ajax wint morgen met 1-2 van de gloeilampen


  Maak melding

 55. Ik zal iig afstemmen op PSVouw-ajax dat lijkt mij interessanter dan Heracles-Roda.

  BTW Dick, een troostprijs is ook prijs, dan kunnen ze eindelijk na een europeesloos seizoen toch europa weer in ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 56. Ben het helemaal met je eens Natascha: de kortste weg naar Europees voetbal. Je kunt de prijs nog winnen als je een slecht seizoen achter de rug hebt en een beetje makkelijke loting hebt gehad. Er moet toch iemand de cup winnen: Heracles is absoluut te zwak in Europa. Denk dat Nac (thuis) en Roda (thuis) misschien ook nog ff zouden kunnen meedoen. Maar van Feyenoord moet je natuurlijk het meest verwachten van die 3.

  Begrijp niet dat ze nog niet met een trainer voor volgend jaar komen trouwens; Verbeek is al ongeveer een maand vrij. En Mario heeft aangegeven dat ie het niet doet……..

  Mooi dat je morgen Ajax gaat kijken, wil het ook perse live zien. Denk dat ik het er maar ff voor over moet hebben om de halve stad door te fietsen richting maat en zwager ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 57. ;D Ajax vandaag 108 jaar

  Amsterdam, 18-03-08
  Ajax is vandaag 108 jaar geworden. In die lange – en gelukkig ook rijke – historie stonden er regelmatig wedstrijden op de oprichtingsdag gepland. Nu moet het morgen maar…..laatste woorden zijn van mij ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 58. Mario Been heeft 1 interland gespeeld, tegen Oostenrijk, de wedstrijd dat Michel Valke in eigen doel schoot en we met 1-0 verloren. Zal in 1983 geweest zijn of zo iets.


  Maak melding

 59. Dus je bent of wordt 25 ๐Ÿ˜‰
  Heb meer met ’88……..Historische halve finalel en finale in Mofrika. Mijn maten gingen 1e wedstrijd alleen, 1-0 verliest tegen Rusland. Ik kon de 1/2 finale live . meekrijgen. haha koeman die zijn reet met shirt Mattheus afveegt en Breuk, t gebeurde vlak onder me die een M*f plat op zijn irritante, humorloze, arrogante punktliche bek sloeg bij het verlaten van het veld ;D Oh ja toen wel met zijn allen 3 dagen Munchen wo de finale live en ……..ach laat maar.

  Ongelooflijk dat we op enig moment in de geschiedenis andere “vijanden” als de mofjes hebben gekozen :'(


  Maak melding

 60. Heel binnenkort, nog geen 2 weken verwijderd van de 25 idd Dick ;D

  ’88 is mijn eerste herinnering aan het NL elftal, t was zo gezellig in de buurt, overal vertrokken groepjes supporters om naar het NL elftal te gaan.


  Maak melding

 61. Dick, die wedstrijd tegen West Dld heb ik op video met zowel de NOS als de Duitse versie, die laat ik nog door de TD op dvd zetten. Altijd leuk. Die 1e wedstrijd tegen Rusland ben ik geweest en de 3-1 tegen Engeland in D?sseldorf ook!


  Maak melding

 62. Domme dan mail ik de TD ff dat ik ook een afdruk wil ๐Ÿ˜ฎ
  3-1 met San Marco ๐Ÿ˜›
  Daar had niemand het trouwens over de ellenlange rijen bussen die terug naar Holland aanlegden en hele tankstelles leegroofden. Wij waren los, en moesten (geloof dat ik zelf wel betaalde maar weet het niet helemaal zeker;D) revanche voor ALLES. Ook niet goed te praten, maar wel grappig te zien dat ze er niet tegen durfden op te treden.


  Maak melding

 63. @Joppuh
  Eerst weinig vragen ๐Ÿ˜‰

  Moi:
  Niet verkeerd, maar het moet ook niet al teveel worden 2 a 3 dvd?s p.wedstrijd
  Nederlandse wedstrijden en huldiging?

  TD
  Verzonden: dinsdag 18 maart 2008 14:51
  Onderwerp: ’88

  Ik heb zelf ook alle wedstrijden van het EK??88 op video?? Van de NOS?? Niet de Duitse versie?? Alhoewel dat wel grappig zou zijn?? Plus 2 banden met de huldigingen??
  Staan zelf op de dvd-recorder?? Kan ik zeau branden?? Worden dan wel 2 a 3 dvdtjes per wedstrijd??  Maak melding

 64. Ned-Rusland (finale) heb ik ook met nabeschouwingen enzo. Niet in het Duits. Vooral de Duitse versie van NED dld is een aanrader. Ooooh dass ist die Entscheidung….ich f?rchte dass ist die Entscheidung…ik kan het wel dromen inmiddels.  Maak melding

 65. hahahaha ze vreesden in ’88 nog steeds onze mofjes!
  Vreselijk vrezend volkje. Daarna een charme-offensief van die ambassadeur vooral.
  Hoop en verwacht echter dat ze in 2008 nog net zo lekker de andere kant van het station worden opgestuurd als toen door Van Kooten & De Bie ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 66. Voetbalnieuws
  PSV moet het in de topper tegen Ajax hoogstwaarschijnlijk stellen zonder Ibrahim Afellay. De middenvelder ging maandagmiddag door zijn enkel en zal normaal gesproken niet klaar zijn voor de wedstrijd van woensdagavond. “Maar in 24 uur kan nog veel gebeuren”, aldus coach Sef Vergoossen.

  โคฝHet gebeurde maandag in het zaaltje op De Herdgangโค, vertelde Vergoossen op een persconferentie over de blessure. โคฝZe gingen enorm tekeer bij een partijtje trefbal, schijnbaar is hij naar een bal gesprongen en bij het neerkomen door zijn enkel gegaan. Ik had op dat moment het zaaltje al verlaten, dus heb het niet gezien.โค

  Vergoossen verwijt Afellay geen gebrek aan professionalisme. โคฝJe zoekt naar dingen om mensen enthousiast te maken, dan kan dit gebeuren. Ik denk overigens dat het allemaal meevalt. Normaal gesproken is hij niet klaar voor morgen, maar gezien het belang van deze wedstrijd kan dat misschien anders zijn. In 24 uur kun je nog veel doen.โค
  =====
  Sar wil weer terug naar Olland!  Maak melding

 67. Moet ik JOU dan nog uitleggen dat Feyenooit echt geen kampioen meer kan worden. In tegenstelling tot wat die sloapers bij RTL-vercommercialiseerd voetbal zeiden?


  Maak melding

 68. 9. Finland
  Kappen met kappen!

  Lente 1979. Een aantal jonge milieuactivisten proberen de drooglegging van een meer te voorkomen. Een natuurgebied dat een thuis biedt aan vele vogels dreigt verloren te gaan. De activisten ketenen zich vast aan de graafmachines. Met succes. Deze burgerlijke ongehoorzaamheid is uniek voor Finland. Het blijkt het begin te zijn van de opmars van een nieuwe politieke partij die het milieu voorop stelt. Leden van de partij kopen aandelen van houtbedrijven om zo op aandeelhoudersvergaderingen de kap van bossen tegen te gaan.

  Uitzending: di. 15 april 2008 16:05 – 16:30 uur Ned. 2

  Klikklik dick… ;D


  Maak melding

 69. @ Joppuh ๐Ÿ˜€ Waren er tegenwoordig maar meer mensen zo positief!
  @ Larry: ik fl*kker nu na 3/4 je toch niet oninteressante DNA info weg. Waar gaan we het nu weer over hebben?


  Maak melding

 70. Mag ik bedanken!
  Ben nu wel heeeeeeeeeeeeeelemaal zat van dat Gebleekte Geert en Islam/andere geloven gedoe. Vrees dat men nooit meer normaal zal doen in dit geweldige land :'(

  Volksophitsers nr.1 Geenstijl. Heeft een hele andere P&W gezien gisteravond en slaagt er alleen vandaag in MAARLIEFST 4!!!!!!!! Geert en zgn-integratie topics nogal haatzaaiend neer te zetten volksmenners als in de tijd van Ruitenberg[/url] Dus ik pas ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 71. @ Bernard :D; ach, ben altijd benieuwd hoe anders denkenden aan hun mening komen en het uitdragen. Bovendien is daar ook regelmatig een in het oog springende pic te zien 8)


  Maak melding

 72. Bovendien is daar ook regelmatig een in het oog springende pic te zien

  Die van die Japanse worstfeesten zekerssss….? ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 73. Godenzonen en nog wat
  Steek afwezig: Gentenaar keept (met broekie Marco van Duin op de bank).
  Tjonge jonge wat was de situatie heel anders geweest als PSV-AJAX toen gewoon was doorgegaan!

  Leuk voor Feyenoord maar wat een saaie pot zeg! Ajax-publiek had dat echt niet gepikt als ze in EIGEN HUIS zo naar achteren voetbalden….volgens mij had NAC ook een pengel moeten hebben. Maar goeie 2e goal!


  Maak melding

 74. goeie 1e goal ook, maar wat heb ik me geรซrgerd aan het commentaar van Leo Driessen. Op de NOS radio was Andy Houtkamp en daar werd ik beslist niet vrolijker van. Ze doen allebei nauwelijks pogingen hun voorkeur te verbergen voor de andere rood/witte club uit A’dam.


  Maak melding

 75. Indekken hahaha 1-2 winst!
  Vind je het gek dat beide commentatoren niet positief over Feyenooit waren. Tjonge, jonge, zon’n seizoen, zulke aankopen, zo’n makkelijke bekerloting en dan WEER zo slecht en laf spelen THUIS in de BEKER.


  Maak melding

 76. Ik vond Ajax tegen Stillem II anders ook slecht voetballen en het Arena publiek staat nu niet bepaald bekend als positief.
  En als commentator moet je op zijn minst proberen enige objectiviteit in acht te nemen. Iets wat beide heren zichtbaar (en hoorbaar) niet goed afgaat.


  Maak melding

 77. Het gaat om het spel
  @ Joppuh: vond Ajax idd slecht en veel te langzaam beginnen tegen de Tilburgers maar ze hebben zich goed hersteld. snelle technisch goeie combinaties gezien en die 2 zeer clevere loopacties die kale Jan eruit viste waren veelzeggend. Mooi, lepe voorzet van Davids mag ook niet onbesproken blijven.

  Commentatoren waren denk ik realistisch ik viel ook bijna in slaap

  en dat bedoel ik nou in verschil tussen beide publieken. Feyenoord accepteerd dat. Ajax-publiek is veel kritischer omdat ze door de jaren bet.voetbal heen ALTIJD het mooiste voetbal hebben gezien. Als ze dan zo zouden spelen als Feyenoord gister zouden ze dat absoluut niet accepteren. Wij houden van mooi voetbal, resultaat is heel belangrijk en staat misschien wel voorop. Maar als Ajax kamioen zou worden op de PSVouw manier brak de hel los……en dat vind ik wel mooi.


  Maak melding

 78. Heej Dick nu praat je onzin, Feyenoord makkelijke loting?? soms vergeten dat ze wankelden tegen ons eigen Fc? en ben je soms vergeten dat het zo makkelijk was om tegen NAC te spelen dat ajax er door uitgeschakeld werd? Oke ze hebben amateurs gehad maar ook tegen amateurs is het lastig in de beker Dick.


  Maak melding

 79. @ Natascha: zeker niet vergeten, maar dat bedoel ik juist: FC Zwolle THUIS mag toch eigenlijk geen probleem zijn voor Feyenoord. Dus makkelijke loting. Maar waar ze met 0-1 achter hadden MOETEN staan wisten ze met mazzel en zeer slecht voetbal te winnen.

  Daar heb je wel een punt: Nac is moeilijk te bespelen, maar als je die irr Lurling 1x vastzet en WEER THUIS MAG SPELEN voor een volle bak. Die 2e goal was mooi maar daar ging die rooie meneer ook niet helemaal vrijuit: te ver voor zijn hok. uit de cijfers bleek dat NAC ook kuipvrees heeft: nog nooit gewonnen daar..

  Toch is de Nederlandse beker nog lang niet de Engelse: Ajax en PSV zijn uitgeschakeld, toch 4 erediv.clubs over.

  In Engeland: Porthmouth en 2 2e klassers en 1 3e klasser geloof ik.

  Als je als prof team (ook 1e divisie) in de beker verliest van amateurs mag je je diep schamen vind ik.


  Maak melding

 80. @Dick

  Ajax-publiek had dat echt niet gepikt als ze in EIGEN HUIS zo naar achteren voetbalden….

  A.. Wanneer ben jij voor het laatst in die galmbak geweest?
  B.. Wie zijn de Kozakkenboys ook al weer?
  C.. Wat is jouw definitie van mooi voetbal?
  D.. Welke club staat niet voor niets op plek 1?


  Maak melding

 81. A. te lang geleden. Maar Ajaxpubliek begint tot op de dag van vandaag gelijk te fluiten bij negatief en angstigvoetbal.
  B. zoals ik al zei: diep schamen!
  C mooi voetbal: in hoog tempo, vloeiende combinatie’s uitvoeren, met een zo aanvallend mogelijke tactiek. Waarbij van bijna elke speler het gogme afdruipt.
  Als ik trainer van een wereldteam was zou ik niet accepteren dan niet alle 11 veldspelers bezieling toonden. Dat zie ik helaas overal veeeeeeel te weinig. Net als harde en scherpe duels.
  D. PSVouw is al een aantal jaren achter elkaar kampioen geworden en staat ook morgen op 1. Heeft met dat voetbal in Europa ook wat bereikt. Toch kan niemand volgens mij zeggen dat ze mooi voetbal spelen. Tuurlijk zijn die resultaten voor een topclub het belangrijkst. Maar sommige supporters willen meer zien als resultaten.


  Maak melding

 82. De Hunter: Mooie nuchtere laatste zin!

  Ajax mag wat aan mij verdienen. Dat gun ik de club absoluut. Ze hebben me de kans gegeven en mij gemaakt tot wat ik ben.โค

  “Zij hebben mij de kans gegeven en gemaakt tot wat ik ben…” :'(
  Hmmmzz… meneertje vergeet gemakshalve dat hij via De Graafschap, PSV, AGOVV en Heerenveen bij dat clubje terecht gekomen is.
  Zoiets heet: Ondankbaarheid…. >:(
  Ontnuchterend… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ฎ ;D


  Maak melding

 83. Feyenoord is van oorsprong een werkersploeg en dat waardeer ik ook enorm! Moest het zelf ook altijd op karakter doen (en een beetje zeuren tegen medespelers enzo ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ Maar ik had รฉcht verwacht dat ze met de aankopen van dit jaar een stuk aantrekkelijker gingen voetballen.

  Helaas is echt hรฉt zwakke punt bij de Ned.topclubs de verdediging. Tja, misschien kom je dan niet eens aan mooi voetbal toe.


  Maak melding

 84. Larry: De Hunt is natuurlijk pas na H*erenveen een internationale topper geworden.
  Hij werd echt te groot voor de sympatieke Friezen, net als Alvez.


  Maak melding

 85. Dit was zijn laatste zin, met een kleine inleiding:

  โคฝIk wil bij een club komen waar mijn sterke punten ten volle benut worden. Dus in een aanvallend team, dat veel in het zestienmetergebied van de tegenstander opereert. Ik wil eerste spits worden van een topteam. Voor minder laat ik Ajax niet in de steekโค, aldus Huntelaar.  Maak melding

 86. Drie antwoorden zijn uitgebreid, maar eentje niet… ๐Ÿ˜›
  Net die ene die het zogenaamde “mooie voetbal” ontkracht.

  Je kunt nog zo getalenteerd zijn, maar als je geen inzet, strijd en passie weet op te brengen dan kun je ook nooit mooi voetbal spelen.
  En wanneer heeft jouw cluppie voor het laatst mooi voetbal gespeeld?
  1995?


  Maak melding

 87. @ Admin: Lees net een bijzonder aansprekend, grappig en kort stukje tekst over wat POLITIEK is.
  Het is echter een PPS kan ik hier niet kwijt. Misschien kan jij er wat mee als ik het mail?

  ============

  Als het maar over Zwolle gaat.


  Maak melding

 88. Als je als prof team (ook 1e divisie) in de beker verliest van amateurs mag je je diep schamen vind ik.

  Als je als club en supporters van die club op hoogst arrogante wijze schreeuwt dat je de beste van de wereld bent en je verliest Europees van laagvliegers als Praag en Kopenhagen, terwijl je loopt af te geven op andere clubs, dร n moet je je schamen.
  Diep schamen… ;D ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 89. @ Larry:

  Je kunt nog zo getalenteerd zijn, maar als je geen inzet, strijd en passie weet op te brengen dan kun je ook nooit mooi voetbal spelen.
  En wanneer heeft jouw cluppie voor het laatst mooi voetbal gespeeld?
  1995?

  Idd structureel is dat een tijd geleden. Toen was het trouwens ook jarenlang van ABSOLUTE WERELDKLASSE. Nu zien we het nog incidenteel. Terwijl ze toch doorgingen met bijzonder getalenteerde spelers voortbrengen of groter maken: Zlatan. Sinds de oprichting van het betaalde voetbal stak AJAX er met kop en schouders bovenuit als het ging om de uitoefening van de schoonheid van het spel.
  De hele wereld heeft altijd geprofiteerd van de geweldig opgeleide Ajax-talenten. Is nu ook even minder, maar beide aspecten komen vast terug. Maar vanavond is er maar 1 doel: 3 punten!

  Maaaaaaaar hoeveel in haar wedstrijden 100 jarig-bestaan heeft Feyenooit mooi voetbal gespeeld?


  Maak melding

 90. Verkeerde voorstelling van zaken: Ajax kan best incidenteel hebben afgegeven op andere clubs. Zoals De arrogante kale haven-leider ook gekke uitspraken kon doen. Maar ze kunnen heel goed met alle erediv.clubs door 1 deur. Zo maar 3 spelers uit het Groningse losweken. En dal die eredivisieclub die blij zijn met ex-Ajacieden!

  Zoals wij, eredivisieclub PEC ZWOLLE, vrogger: v/dHengst, Wiggelaar en er liepen er nog wel meer. Oh ja, Sjonnie Rep, De Bolle van Zwolle, die jongen die er nu bij zit van Ajax moet ook heel goed zijn. Volgens mij kunnen we daar niet meer over schrijven: de opleiding door de jaren heen. Jij zit nog een beetje met dat arrogante:
  Zoals je vast wel hebt kunnen lezen heb ik ook een bloedhekel aan arrogant gedrag in de maatschappij. Maar in de sport, terwijl je sport, mag het er best een beetje tegenaan zitten. Zoals AJAX vroeger ook het veld op kwam Heeeeerlijk! Be-Quick betrap ik er nu soms ook nog op:
  Borst naar voren, kop omhoog……wie doet ons wat! PRACHTIG en hoort allemaal bij het fantastische spel ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 91. Feyenoord is van oorsprong een werkersploeg en dat waardeer ik ook enorm!

  Waar haal je die onzin nu weer vandaan?
  Gedurende de jaren 60 en begin 70 speelde Feyenoord het beste en mooiste voetbal van de wereld.
  O.a. volgens Johan Cruijff, Rinus Michels en vele andere Ajacieden die zich door dat team hebben laten inspireren.

  De enige reden dat Feyenoord als werkersploeg te boek staat is omdat de club van oudsher geassocieerd wordt met de noeste werkers in het Rotterdamse havengebied.  Maak melding

 92. De toenmalige wereldklasse had dat cluppie louter te danken aan de exceptionele kwaliteiten van Jopie uit Betondorp.
  Zonder Hem, El Salvador, waren die Europa Cups er nimmer gekomen.

  P.S. Zlatan is een ontdekking van een Rotterdammert… ๐Ÿ˜‰

  Maar ja van Gaal is van Gaal. Schreeuwde de club het ook?

  Ben je dat al weer vergeten?
  Moet ik de beelden van die volksmenner en z’n opgehitste door adoratie verblinde publiek er nog bij gaan opzoeken voor je?

  Zo maar 3 spelers uit het Groningse losweken.

  Deze actie werd niet gewaardeerd dor FC Grunn (en de overige clubs) en het is aan het fatsoen van de Grunnigers te danken dat dat niet een grote rel is geworden. ๐Ÿ˜‰  Maak melding

 93. Simpel:

  Moet ik de beelden van die volksmenner en z’n opgehitste door adoratie verblinde publiek er nog bij gaan opzoeken voor je?

  je noemt alleen van Gaal en publiek. Het 1e hebben we gehad en het publiek is toch zwaar logisch! God wat een feest heb ik ook gehad bij Marcel in Cafรฉ Babbel!!! Iedereen was door het dolle heen. Veel normale voetballiefhebbers gunden het AJAX ook van harte. Het was meer dan een dag een geweldig feest. En jij wilde dat de supporters stil met de armpies over elkaar bleven zitten tja.


  Maak melding

 94. @admin Kan Algemen Voetbal Log 14 uit de recente reactie lijst gehaald worden?

  ==========

  Dat kan niet anders dan dat er berichten verwijderd moeten worden.


  Maak melding

 95. elkaar nodig
  Vind het niet erg om wat ik aan Natascha schreef nog eens te herhalen:

  Deze actie werd niet gewaardeerd dor FC Grunn (en de overige clubs) en het is aan het fatsoen van de Grunnigers te danken dat dat niet een grote rel is geworden.

  Hypocriet bestuurdersgelul dat ken je toch wel man als je al een jaartje of 3 het profvoetbal volgt?

  Jans was TROTS
  Het is mij onbekend dat het Groningenbestuur het geld vies vond!
  Ben dat “rel-zwaar met je oneens!”.
  In de voetballerij hebben ze elkaar allemaal nodig. En Goningen was of komt vast nog wel eens bij de grootste opleider door de jaren heen voor een mannetje op proef. Dat hypocriete geneuzel prikken we dwars doorheen.

  Natascha had er ook eens wat over, maar het is toch heel simpel:

  Ned topclubs kunnen niet meer bij redelijke clubs in het buitenland kopen
  als je op dat moment zelf niets hebt klaarstaan kijk je toch bij de eredivisieclubs.

  Groningen heeft hetzelfde en komt oa bij de FC.

  Dus FC janken?? Nee hoor, De FC haalt ze dan bij topamateurs. Volgens mij komt 100% van de bij de FC opgeleide spelers van andere amateurclubs. Die ze al heeeeeeel vroeg en heeeeeeel veel (kan ik over meepraten) halen bij niet alleen Zwolse amateurclubs. Want oweee als H*oerenveen of Vitesse (die hier ook vissen) onze jeugd voor de FC wegkaapt.
  Amateurverenigingen kunnen niet anders als zelfopleiden. Dit plaatje is al jaren zo en zal ook jaren zo blijven. Beetje jammer om dan naar een topclub te gaan wijzen, als ie in de voor hem bestemde vijver vist. Nota bene DE TOPCLUB DIE DE MEESTE EX-SPELERS SINDS JAAR EN DAG IN DE EREDIVISIE HEEFT SPELEN (OA MOLS)


  Maak melding

 96. Het was meer dan een dag een geweldig feest. En jij wilde dat de supporters stil met de armpies over elkaar bleven zitten tja.

  Ik heb de Europa Cup II finale KV Mechelen – Ajax bezocht in Straatsburg en na het verlies (1-0 Piet den Boer) kon geen enkele van die brave Ajax supporters met de armen over elkaar blijven zitten.
  Verre van dat zelfs.
  Alles maar dan ook ALLES werd gesloopt in Strassbourg. Vrouwen en kinderen werden aangevallen en zwaar in elkaar geschopt.
  Beschamend.
  Urenlange rellen en de Franse politie met traangas door de straten.
  Vreemd genoeg las je daar bitter weinig over in de Nederlandse (Ajax-gezinde) persss… :'(  Maak melding

 97. Ned topclubs kunnen niet meer bij redelijke clubs in het buitenland kopen
  als je op dat moment zelf niets hebt klaarstaan kijk je toch bij de eredivisieclubs.

  Klopt ten dele, want vroegah werd er door alle Nederlandse clubs spelers gekocht binnen Nederland.
  En dat zou ook nu nog volop moeten, want dan houd je het geld nl. binnen je eigen land cq. voetbalclubs.,
  Ik loop me al jaren te ergeren dat er geld wegvloeit naar het buitenland, terwijl er genoeg goede Nederlandse voetballers op de velden rondlopen. >:(  Maak melding

 98. Het potje trefbal dat PSV dinsdag speelde, blijkt grote gevolgen te hebben. Ibrahim Afellay liep tijdens dit spelletje een enkelblessure op en kan vanavond niet meedoen in de topper tegen Ajax. De middenvelder stapte vanmiddag niet in de bus naar Oisterwijk, waar de PSV-selectie zich gaat voorbereiden op de competitiekraker.

  Oneerlijk dat die wedstrijd is verschoven!?!?! ๐Ÿ˜€ ;D ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 99. Nieuw onderwerp: hooligan/supportersgedrag
  Tja, die klootzakken heb je bij Feyenoord net zo goed en zeer waarschijnlijk wel meer. Getuigen dat hele stoere boek wat ik van die van Gageldonk las en de reputatie sowieso an F-hooligans in Mofrika. En in veel uitwedstijden in andere landen. Sorry maar ik wil aan dit soort mafkezen niet teveel tekst besteden.

  Kleine anekdote nog: was op uitnodiging van 2 Feyenoord (behooorlijk fanatieke) collega’s en regelmatig supporter, mee naar cafรฉ The Corner bij De Kuip. Om vervolgens een EC-wedstrijd te kijken. Het was stampvol Feyenoorders. Zeg 1 collega: “Hij is Ajacied!”. Ik keek eens om me heen, oeps. Maar goed beide collega’s hielden toch een aantal fel aangebrande exemplaren tegen. Maar we stonden evenlater wel buiten. Geloof dat het moest, ondanks het feit dat het cafรฉ van de ome van 1 van die collega’s was.


  Maak melding

 100. @ Admin??? 1 reactie op dat hooligan-verhaal: wat mij betreft de laatste. Nog niet. wel 3 van Larry?

  ============

  We starten spoedig een nieuwe Algemene Log.


  Maak melding

 101. ga boeven vangen!
  @Larry: Ajax had TOEN met Gabri, de Jong en de Steek in de basis kunnen spelen.
  Nu missen we ze alle drie. Affelay was toen ook al een bespreekgeval. Geloof echter wel dat ie mee zou doen. Maar Ajax was in de winningmoot; PSVOUW zeker niet รฉn had net Europees gespeeld (donderdagavond).

  Zwaark*t dat die wedstrijd is verschoven! Sowie so belachtelijk dat die teringwouten voor de 2e keer in 1 competitie ONZE COMPETITIE vervalsen!


  Maak melding

 102. Ja, ik ben het ook zat maar wil eigenlijk nog ff mijn hooligan-reactie op dit log zien.
  Erger me er namelijk ook VERSCHRIKKELIJK aan.

  Wanneer gaat het over seks hier ๐Ÿ˜ฎ


  Maak melding

 103. Ik ben d’r ook zat van…
  Maar nog even als laatste: Er is maar รฉรฉn club in Nederland waar de hooligans met fluwelen handschoenen worden aangepakt en zelfs inspraak hebben binnen de club…. :'( ajakkes toch!


  Maak melding

Reageer