IJskoud daten op Valentijnsdag bij het IJsbeelden festival in Zwolle

IJskoud daten op Valentijnsdag bij het IJsbeelden festival in Zwolle

Zwolle – Op Valentijnsdag bestaat de mogelijkheid om op het IJsbeelden Festival te speeddaten. Het daten zal plaatsvinden in de IJshal. Bij een temperatuur van -10 graden Celsius zal de kennismaking met een mogelijke nieuwe partner plaatsvinden. Het woord speeddaten krijgt bij deze temperatuur een extra dimensie.

Deze turbodate gaat plaatsvinden op 14 februari (Valentijnsdag) van 19.00 tot 21.00 uur. De organisatie van het IJsbeelden Festival zoekt 15 mannen en 15 vrouwen va. 21 jaar die op zoek zijn naar hun eigen IJskoning/ koningin? Kun je het IJS breken tijdens deze turbodate en kun je jouw IJSkonijn laten smelten onder de IJSkoude omstandigheden van de IJSbeelden hal? Geef dan jezelf of een vriend/ vriendin/ familielid of collega op voor 4 februari 2018. Mail dan naar daten@ijsbeelden.nl onder vermelding van IJSkoud speeddaten (naam, achternaam, leeftijd, geslacht, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer)

Na afloop van het turbodaten bestaat de mogelijkheid om in café de Belgische Keizer in Zwolle de kennismaking voort te zetten.  De Belgische Keizer biedt aan de deelnemers van deze ijskoude speeddating een warm bittergarnituur voor twee personen aan. Voorwaarde is wel dat dat de dating succesvol is verlopen en dat er dus sprake is van een heuse date.

Aan de oproep van de organisatie van het IJsbeelden Festival om je geliefde ten huwelijk te vragen op het IJsbeelden Festival in Zwolle bij het IJSthema Romeo en Julia is gehoor gegeven. Een twintigtal kandidaten hebben zich gemeld. De organisatie beraadt zich op dit moment wie de meest romantische dag van zijn leven kan beleven bij -10 graden Celsius met Romeo en Julia als ijzingwekkende trouwgetuigen. Het huwelijksaanzoek gaat in januari of februari plaatsvinden.

Het Nederlands IJsbeelden Festival wordt van 15 december 2018 tot en met 3 maart 2019 georganiseerd bij de IJsselhallen in Zwolle. Het thema van het Nederlands IJsbeelden  Festival dit jaar is: “Wereldberoemde verhalen”.  De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m² grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het “verhalen-thema” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog.

Artikel delen: