De Grote Zwolle Quiz 2019

Zwolle – De Zwolse Historische Vereniging organiseert op dinsdag 29 januari de Grote Zwolle Quiz 2019, in de Panoramazaal van het stadhuis. De Grote Zwolle Quiz 2019 wordt gespeeld met teams en er worden vragen gesteld over de geschiedenis van Zwolle, maar ook over het recente verleden.

De deelnemers kunnen onder andere vragen verwachten over Zwolse straten en buurten, beroemde Zwollenaren, sport, kunst, bedrijvigheid, politiek en natuur. Kortom: er wordt een beroep gedaan op de algehele kennis van en betrokkenheid van de deelnemers bij de stad. Quizmaster is de bekende Zwolse historicus Frank Inklaar.

Een team mag bestaan uit minimaal twee, maximaal vier personen.Het is ook mogelijk u individueel aan te melden, dan wordt u ter plekke in een team ingedeeld. Door uitgeverij WBooks zijn mooie boekenprijzen beschikbaar gesteld.

Opgave
Er is in totaal plaats voor 27 teams, dus u moet er snel bij zijn, vol is vol. Opgave via info@zwolsehistorischevereniging.nl

Inschrijfgeld: 4 euro voor leden van de Zwolse Historische Vereniging, 8 euro voor niet-leden, ter plekke te voldoen.

Nb., mocht u geen lid zijn, dan kunt u ter plekke lid worden en scheelt het u 4 euro!

Op de website van de Zwolse Historische Vereniging, www.zwolsehistorischevereniging.nl, staan oefenvragen waarmee de deelnemers zich kunnen voorbereiden.

Dag en tijd: dinsdag 29 januari. Inloop 19.- u, aanvang 19.30 u.

Prijsuitreiking ongeveer 22.- u.

Locatie: Panoramazaal Stadhuis, ingang Lombardstraat

 

 

 

Artikel delen: