Ladies Run Zwolle belooft weer een gezellig sportief samenzijn te worden

Ladies Run Zwolle belooft weer een gezellig sportief samenzijn te worden

Zwolle – Al 325 vrouwen aan de start van de vierde ladies run Zwolle op vrijdag avond 5 april 2019. De Zwolse Ladies Run gaat dwars door de binnenstad van Zwolle. De deelneemsters kunnen kiezen tussen de 2,5 en 5 kilometer.

Tijdens de Zwolse Ladies Run waar dames woonachtig in en rondom de nabije omgeving van Zwolle rennen al ruim 50 moeders met hun dochter mee. Maar ook collega’s en vriendinnen groepjes melden zich aan, bedrijven zijn ook welkom. Het beloofd een gezellige avond te worden met de start op het grote Kerkplein en dit jaar een muziek zone onderweg.

Nanja en Rianne Schorel organiseren alweer voor de vierde keer de Zwolse Ladies Run. De Zwolse Ladies Run is zoals de naam al zegt alleen bedoeld voor ladies. Vrouwen vinden het leuk om ook eens een avond voor zichzelf te hebben. De Ladies Run is een leuk uitje voor vriendinnen of collega’s legt Nanja uit. Het is bovendien een mooi evenement om samen met je hardloopmaatjes na de wintervakantie naar toe te werken. “Zo kom je met elkaar weer in beweging”, zegt Nanja.

De route is hetzelfde als vorig jaar. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de 2,5 kilometer op het Grote Kerkplein voor het Wijnhuis. Om 20.20 uur beginnen de deelneemsters hier aan hun 5 kilometer. Het parkoers gaat helemaal door het centrum van de stad. Zo passeer je onderweg de Voorstraat, Kamperstraat en Spoelstraat. De lopers aan de 5 kilometer leggen hetzelfde rondje twee keer af. Voorafgaand aan beide afstanden is er een gezamenlijke warming-up. Na afloop zijn er volop cafés open op en rondom het Grote kerkplein, waar je nog even gezellig na kunt praten. Geïnteresseerd of meer informatie? Kijk dan op www.zwolseladiesrun.nl

Artikel delen: