Man en meisje mishandeld

Een 23-jarige man uit Zwolle heeft aangifte gedaan van mishandeling op zondagochtend 9 maart rond 03.00 uur. Dit vond plaats op het Grote Kerkplein. De man kreeg een metalen dop van een fietsbel tegen zijn hoofd gegooid. Daarna renden vier mannen hard weg. De Zwollenaar ging achter hen aan. Een van de vier bleef staan en werd aangesproken door de aangever. Ook de andere drie kwamen terug. Toen de 23-jarige man een kennis erbij riep, kreeg hij een klap in zijn gezicht met een voorwerp. Hij raakte hierdoor enkele minuten buiten bewustzijn. Het letsel bestond uit bloeduitstortingen op het achterhoofd en bij het rechteroog. Ook mist hij een stukje van een tand. De politie heeft de mishandeling in onderzoek.

Een 16-jarig meisje uit Tilburg heeft zondag 9 maart aangifte gedaan van mishandeling. Zij kreeg zaterdagnacht op de Jufferenwal een klap op haar achterhoofd van een man. Dit gebeurde tijdens een woordenwisseling waar meerdere mensen bij betrokken waren. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis bleek dat ze een hersenschudding had opgelopen door de klap. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Elke maandag zie ik hier weer van dit soort berichten. Ben ik nou echt zo vreemd dat ik in mijn 14 jaar stappen nog NOOIT heb gevochten, of voorwerpen naar mij toegeworpen gekregen, of andere geweldadige dingen? Misschien 1 of 2 keer dat er een aggresief gesprek begon, maar dat werd ook weer niet-aggresief beeindigd.

  Ik zal wel vreemd zijn…


  Maak melding

 2. Dat soort mensen is geestelijk niet in orde, net wel genoeg om in het dagelijks leven enigszins normaal te functioneren maar als ze dan alcohol op hebben kunnen ze zich niet meer controleren.


  Maak melding

 3. Coke- alcoholmisgebruik en zichzelf niet onder controle kunnen houden. Bah, leer jezelf kennen.

  Hoe sneu ben je trouwens als je vind dat je een 16 jarig meisje moet slaan.

  @Japser: lengte? Idem hier. Nooit uitgelokt, wel een keer gekregen zonder reden.  Maak melding

 4. Ik ben 1.76 of zo. Niet bijzonder groot voor een mannetje. Afgelopen vrijdag in Broekland geweest. En laat ik het zo zeggen: ik was behoooorlijk van de wereld. Op zo’n moment kan ik me niet eens druk maken om veel dingen. Laat staan dat ik er ruzie om ga maken!
  Ik ben het eens met de mening: het hangt er vanaf met wat voor instelling je op stap gaat.


  Maak melding

 5. Stappen is wel leuk en moet leuk blijven!
  @ Japser, ik heb dezelf ervaring; gelukkig nog nixxx in die orde meegemaakt.

  En Plantje, ik denk dat wij de mazzel hebben dat wij geen “agressieve dronk” hebben. Of “mazzel” het kan ook gewoon wezen dat het je karakter versterkt als je veel gezopen hebt en/of drugs hebt gebruikt. Maar als je weet dat je zo reageert, GA DAN ASJEBLIEFT DIE SITUATIES UIT DE WEG!


  Maak melding

 6. Ik heb dat zien gebeuren van uit de kroeg, als die gasten aan het vechten zijn, lijkt het me ook niet erg handig als meisje zijnde daar tussen te komen naar mijn mening. Vooral niet als je een ielig meisje van 16 bent 😛


  Maak melding

Reageer