Gratis cursus ‘Uitkomen met je inkomen’

Binnenkort start bij Landstede aan de Fuchsiastraat 1 de cursus ‘Uitkomen met je inkomen’.  De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdagmiddag of maandagavond. Je leert er hoe je je inkomsten en uitgaven in balans kunt brengen. De cursus is voor alle inwoners van Zwolle.

Naast het zo goed mogelijk omgaan met je inkomsten en uitgaven leer je hoe je de financiële administratie op orde kunt brengen en houden. Tevens wordt je de hoogte gebracht van de regelingen van de Gemeente Zwolle en leer je een kasboek bijhouden inclusief praktische tips om kosten te besparen. Aan het eind van de cursus heb je meer inzicht gekregen in je eigen financiële huishouding, maak je bewustere keuzes en weet je waar je op kunt bezuinigen. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

NibudTijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van de methode ‘Omgaan met geld’, ontwikkeld door het Nibud. Je komt tien weken achter elkaar één keer per week 2,5 uur bij elkaar. Je kunt starten na een intakegesprek. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Je kunt direct bellen en op korte termijn starten.  

Aanmelden en informatieKijk voor meer informatie op www.landstede.nl/volwassenen of neem contact op met Landstede Opleidingen & cursussen voor volwassenen, Fuchsiastraat 1, tel. 088 – 850 8100.

 

Artikel delen:

Reageer