Bezoektijden Isala Zwolle wijzigen

Bezoektijden Isala Zwolle wijzigen

Zwolle – Per 1 februari 2019 wijzigen de bezoektijden van Isala Zwolle. De bezoektijden worden : dagelijks van 15.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn de bezoektijden ook van 10.30 tot 12.00 uur.

De bezoektijden worden gewijzigd om de bereikbaarheid van het ziekenhuis te verbeteren. Patiënten en bezoekers moeten in het vervolg makkelijker parkeerruimte kunnen vinden tijdens piekmomenten. Isala verwacht, dat door aanpassing van de tijden de in- en uitstroom van het ziekenhuisterrein verbetert.

Uit onderzoek blijkt dat de grootste parkeerdruk ’s middags is. Wisseling van verschillende diensten, de start van het bezoekuur en aankomst van patiënten voor de dagbehandeling vinden dan op dezelfde tijd plaats. Om de parkeerdruk op dat moment te verminderen, wijzigen de bezoektijden voor Isala Zwolle per 1 februari a.s. Dit besluit is in nauw overleg met de Cliëntenraad tot stand gekomen.

Voor een aantal afdelingen zoals bijvoorbeeld de Acute opname afdeling, Hartbewaking, Intensive care, Kraamafdeling, Psychiatrie enz. gelden afwijkende bezoektijden om praktische redenen. Kijk voor meer informatie op www.isala.nl/bezoektijden.

Artikel delen: