Not the Dr. Phil show terug in Zwolle

Eindelijk is het zover, Not The Dr. Phil Show keert terug naar Zwolle. Ruim vier jaar geleden begonnen Willem Alkema en Wim Holsappel in opdracht van Schouwburg Odeon met het maken van een theatertalkshow met bekende gasten. De rest is geschiedenis, afgelopen theaterseizoenen ging het tweetal, ondersteund door danseressen en geweldige gasten op tournee door Nederland.

De grote theaters werden aangedaan waaronder meerdaags uitverkochte zalen in de Kleine Komedie te Amsterdam en de Oosterpoort in Groningen. Wim verkoos na verloop van tijd voor een riant onderkomen naast het podium en droeg het stokje over aan Q Music DJ Jeroen Kijk in de Vegte. Hoog tijd om nog 1 keer te knallen in thuisbasis Zwolle. Nog 1 keer ? Voorlopig wel, het is na een aantal drukke jaren tijd voor bezinning zou Dr. Phil zeggen. De man heeft zelden iets zinnigs gezegd maar deze keer nemen de heren het ter harte.

Omdat het een bijzondere gelegenheid beloofd wordt het een heel speciale avond. De voorstelling staat niet gepland in het vertrouwde Odeon, dit omdat de kaartprijs daar buitensporig hoog zou zijn geworden en omdat Jeroen Kijk in de Vegte en Willem Alkema graag een nieuw experiment aangaan:  Een circustent. Cirque de Not The Dr. Phil Show wordt een eenmalig evenement met bekende, onbekende en bijzondere gasten.

In de piste vinden optredens en gesprekken plaats. Op dit moment oefent Jeroen op zijn levende kanonskogel act en heeft Willem het druk met de trapeze oefeningen. De namen van de gasten worden binnenkort bekendgemaakt.

Er wordt nog gezocht naar bijzondere en opvallende Zwollenaren die te gast willen zijn. Ook biedt Not The Dr Phil Show graag een podium voor Zwols talent. Ben je een standupper in spe of heb je een bijzonder verhaal. Laat het weten via de mail: shareyourstory@notthedrphilshow.nl of telefonisch: 038 4538585 (antwoordaparaat) 

De laatste kans dus wees er snel bij. Kaarten kunnen worden gekocht bij VVV, SamSam Music en Plato voor 14,50 excl. Bespreekkosten of via www.notthedrphilshow.nl 

Cirque de Not The Dr Phil Show Datum: Zaterdag 3 mei Circustent thv Schuurmanstraat 1 (TAK College binnenstad) Aanvang: 20:00 uur

Artikel delen:

Reageer