Early Spring – nieuw werk van de BZK in de Anningahof

Early Spring – nieuw werk van de BZK in de Anningahof

Zwolle – Leden van de Belangenvereniging Zwolse Kunstenaars (BZK) tonen van 8 februari tot en met 3 maart 2019 nieuw werk in de binnenruimtes van Landgoed Anningahof, Hessenweg 9 te Zwolle.

De opening vindt plaats op zaterdag 9 februari om 16.00 uur door Patrick Pelman, raadslid voor GroenLinks. Belangstellenden zijn van harte welkom. De tentoonstelling is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De beeldentuin is ook open. De toegang is gratis.

De deelnemers zijn : Coby Bos, Joepe Bos, Yoke van der Flier, Ineke van Harten, Nioutze Ho, Marianne Gantzert, Jan-Pieter Gootjes, Ludie Gootjes, Annet van der Kamp, Anneke Kieft, Ton Langerwerf, Sander Medendorp, Els Mondt, Marie-Jeannette Quist, Hanne Ruiter, Gertia Sikking, Riët Stegehuis, Harmen van der Tuin, Frans van de Vrande, Tom Waterreus, Peter van der Werf, Jan Westerhof, Saskia Wevers en Saskia Zwiers.

De BZK werd opgericht in 1987 en behartigt de belangen van professionele kunstenaars en vormgevers in Zwolle. In 1989 introduceerde de BZK in Zwolle de eerste ‘Open Ateliers.’ Meer informatie is te vinden op www.bzkzwolle.nl

Artikel delen: