Inschrijving derde KLM Urban Trail Zwolle geopend

Inschrijving derde KLM Urban Trail Zwolle geopend

Zwolle – Na succesvolle edities in voorgaande jaren keert op zondag 19 mei het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, terug naar Zwolle met een vernieuwd parcours. Vorig jaar was het evenement met ruim 1.600 deelnemers razend populair, dit jaar is het mogelijk om 2.000 enthousiastelingen toe te laten. De inschrijving is vandaag geopend!

Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Enkele bekende Zwolse locaties, maar ook een groot aantal die menig Zwollenaar amper kent. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: de Grote Kerk en het evenementenschip de Ooster-Schelde. De Ooster-Schelde was vorig jaar één van de leukste locaties op de route en het is fantastisch dat de historische stoomboot ook dit jaar weer onderdeel uitmaakt van de KLM Urban Trail. De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt.

Nieuw dit jaar: wandelen!
Deelnemers krijgen deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen hardlopen en wandelen over een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. “De nieuwe mogelijkheid om te wandelen maakt het toegankelijker voor een nieuwe doelgroep om op ontdekkingsreis te gaan door Zwolle”, laat Michelle Mencke, Projectmanager van de KLM Urban Trail Zwolle weten.. Deelnemers kunnen bij inschrijving kiezen voor hardlopen of wandelen. Op zondag 19 mei is het op het parcours nog mogelijk om te kiezen voor de 5 km of de 10 km bij de splitsing. De start- en finishlocatie is voor iedereen gelijk.

Inschrijven kan vanaf vandaag via de website klmurbantrailzwolle.nl. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en de verborgen bezienswaardigheden van Zwolle wil ontdekken, is de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei wederom een absolute must. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond, duurzaam én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Artikel delen: