Doe mee aan MS Motion Zwolle op 14 april 2019

Doe mee aan MS Motion Zwolle op 14 april 2019

Zwolle – Kom in beweging tegen de zenuwslopende ziekte MS! Het Nationaal MS Fonds organiseert op zondag 14 april 2019 het hardloop- en wandelevenement MS Motion Zwolle. Met de sponsorloop zamelt het fonds geld in voor onderzoek naar de chronische ziekte multiple sclerose (MS).

Sponsorloop
MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of rennen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar de darmflora van mensen met MS. Meer geld voor onderzoek is nodig, want het aantal mensen met de zenuwziekte MS blijft stijgen. In Nederland hebben circa 17.000 mensen de ziekte en elk jaar komen daar 800 mensen bij.

MS Motion Zwolle: een belevenis
Deelnemers van MS Motion Zwolle starten én finishen op de sintelbaan van atletiekvereniging PEC 1910. De routes lopen dwars door de prachtige natuur aan de noordkant van Zwolle. Wie meedoet, kijkt zijn of haar ogen uit in het Westerveldse Bos, Het Zwarte Water en de Wijde Aa.

De start- en finishlocatie toveren we om tot een feestje, zodat MS Motion écht een belevenis wordt. Ook voor toeschouwers die komen aanmoedigen. Feest dj Maurice verzorgt de muziek en zorgt dat de sfeer er goed in zit. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen en is er volop lekkers te verkrijgen bij de gezellige foodtrucks op het evenemententerrein.

Doe mee!
Het Nationaal MS Fonds gelooft in de kracht van beweging. Zelf MS hebben, iemand kennen met MS of zin hebben in een sportieve uitdaging; er is altijd een goede reden om je individueel of als (bedrijfs)team in te schrijven voor MS Motion! Met elkaar verleggen we grenzen en halen we de eindstreep. Deelname kost 20 euro. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen 10 euro inschrijfgeld. Schrijf je nu in via  www.msmotion.nl

Artikel delen: