Rimpels en Vouwen zoekt nog méér 60+ers voor Zwolse muziektheatervoorstelling

Zwolle – Ervaar de kracht van kunst en doe mee aan een gloednieuwe theatervoorstelling. Stichting Rimpels en Vouwen, een theaterplatform voor de ouder wordende mens, start op zaterdag 9 maart met de kick-off van de nieuwe muziektheatervoorstelling: ‘We zijn er bijna’. Inmiddels zijn er meer dan tachtig aanmeldingen om mee te doen aan dit project, maar Rimpels en Vouwen zoekt nog méér talent.

De muziektheatervoorstelling ‘We zijn er bijna’ geeft een kijkje in de ouderenzorg, waarin verloedering van de zorg op absurdistische wordt uitvergroot. Een voorstelling op locatie, waarbij humor, muziek en het onderwerp ‘volwaardig leven’ centraal staan.

Rimpels en Vouwen streeft naar een zo groot mogelijke groep 60+ers die deelnemen aan de voorstelling en doet een laatste oproep aan potentiele deelnemers. Tot 1 maart kunt u zich nog aanmelden voor de groepen: zwijgende acteurs, projectkoor en vrijwilligers. Op de website vindt u alle informatie over de voorstelling en over deelnemen aan het project.

In het bijzonder doet Rimpels en Vouwen een oproep aan mannen, die tot nu toe nog ondervertegenwoordigd zijn in de grote groep 60+ers die mee doen aan de voorstelling. Dus mannen: wees welkom, toon jullie talent en laat jullie stem horen!

Rimpels en Vouwen is een initiatief van de Zwolse theatermaker Lisi de Schepper. Met theater hoopt zij een bijdrage te leveren aan de kwaliteit en verdieping van het leven van ouderen. “Ik hoop zelf oud te worden in een maatschappij waarin het goed en leuk is om te leven, ouderen geen blok aan het been zijn en zelfontwikkeling niet ophoudt na je 65e; een maatschappij waarin we stappen durven blijven nemen en dromen durven blijven volgen”, aldus de Schepper. Samen met Lisa Buitenhuis, Meron Reijersen en Emma Quilligan werkt de Schepper aan het tot bloei brengen van Stichting Rimpels en Vouwen als waardige toevoeging aan het cultuuraanbod in Zwolle.

www.rimpelsenvouwen.nl

Artikel delen: