Chip Actie voor Valentijnsdag in Zwols Dierenasiel

Chip Actie voor Valentijnsdag in Zwols Dierenasiel

Zwolle – Op Valentijnsdag is het inmiddels in ons land een goede gewoonte geworden om extra aandacht te geven aan onze dierbaren. Het is dan ook om die reden dat het Zwols Dierenasiel voor Valentijnsdag uw en jouw dierbare hond of kat eens extra in het zonnetje wil zetten.

Op de dag voor Valentijnsdag kun je in ons asiel terecht om je hond of kat te laten chippen, zodat je dier altijd bij jou is terug te brengen als hij of zij eens een keer, zonder het te vragen aan het baasje, een ommetje maakt en even de weg kwijt raakt.

Chippen en bovendien de chip ook laten registreren is essentieel om te voorkomen dat jij en je trouwe en dierbare huisdier elkaar kwijt raken! Je dierbare hond of kat kwijtraken, daar moet jij toch niet aan denken…….

Vanwege Valentijnsdag hebben we nu deze (extra) mogelijkheid en je kunt dan ook bij ons terecht op Woensdag 13 februari a.s. tussen 10:00 en 11:00 uur om je hond of kat door ons te laten chippen (en natuurlijk wordt de chip dan ook gelijk geregistreerd), als dat nog niet (eerder) gebeurd is, zodat jouw dierbare huisdier op Valentijnsdag gechipt en wel met jou  Valentijnsdag kan vieren.
Voor deze Valentijns CHIP-actie hebben we natuurlijk ook een speciale Valentijns-prijs, namelijk tien euro per chip (€ 10,–).

Als jouw hond of kat nog niet gechipt is, kun je deze mogelijkheid toch niet laten lopen? Jij wilt toch ook niet dat jouw hond of kat gaat lopen en niet meer bij je terug te brengen valt, omdat
je vergeten was om te chippen?

Je vindt ons op het volgende adres:

Stichting Zwols Dierenasiel
Graham Bellstraat 2
8013PL ZWOLLE
(www.dierenasielzwolle.nl)

Artikel delen: