Paasfestijn Schellerhoeve

Aankomende zondag 16 maart organiseert een klas studenten van de Groene Welle in Zwolle in samenwerking met wijkboerderij de Schellerhoeve Het Paasfestijn! Dit vindt plaats op wijkboerderij de Schellerhoeve in Zwolle- zuid Schellerpark 101, van 12.00 uur tot 16.00 uur. Deelname € 1,-.

  

Eigen foto

Omdat de studenten in het kader van het vak ”organiseren van periodieke evenementen” een evenement zelf op moeten zetten en uitvoeren. Zij doen dit in combinatie met het paaseieren zoeken van de wijkboerderij, de verkoop van zelfgebakken koekjes van de in de wijkboerderij gevestigde peuterspeelzaal en het knutselen van de buitenschoolse opvang.

Naast de bovengenoemde activiteiten voegen de studenten er een educatieve speurtocht aan toe en komt er een dierenarts op bezoek om te laten zien hoe een gezond dier er uit ziet.

Verder wordt er geschminkt, geknutseld kunnen kinderen paardrijden een halstertouw knopen, zijn er pannenkoeken en komt er een echte slang op bezoek!! Ook is er een paashaas om mee te knuffelen.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Haha… you took the words right out of my mouth. 😮

  Maarruh, wíe heeft die foto nou gemaakt dan?
  Normaal gesproken staat er onder iedere foto op Weblog Zwolle vol trots levensgroot een naam vermeld.

  Maar nu…?????? ;D ;D 😛


  ⚠️ Meld

 2. Mooi weer????
  Wij komen het spectacel graag bezoeken en de kids verheugen zich er al op.
  Nu maar hopen dat het weer een beetje mee werkt.
  Veel succes en tot morgen dan maar.
  Groetjes Ciska en kids. ;D


  ⚠️ Meld

Reageer