Bonjour nog drie jaar aan Drijbersingel

Daklozenopvang Bonjour aan de Drijbersingel in Zwolle blijft nog zeker drie jaar in gebruik. Zwolle heeft daarover overeenstemming bereikt met de buurt.

Aanvankelijk zou de opvang volgend jaar sluiten, maar de bouw van een nieuwe opvangplek aan de Roelenweg loopt vertraging op. Met de buurt is afgesproken dat er bij overlast snel politie is. Ook worden speelplekken in de buurt vernieuwd. Buurtbewoners mogen meedenken over de toekomstige invulling van het terrein aan de Drijbersingel, wanneer de daklozenopvang daar verdwijnt.
 
Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 6
 1. is dit de doodsteek voor de uitbreidingsplannen (zaal voor 1000 man) van Hedon? Hedon heeft de tekeningen volgens mij al klaar liggen… alleen gaan die er wel van uit dat er op het terrein van Bonjour gebouwd mag worden…


  Maak melding

 2. Nog maar weer eens 3 jaar wachten. Ik dacht dat de Zwolse politiek nu eindelijk eens serieus bezig was met de noodzakelijke uitbreiding van Hedon, helaas.
  Waarom gaat in deze stad altijd alles zo tergend langzaam? :'(


  Maak melding

 3. Bonjour
  plezier maken is goed, ik ben ook een muziek liefheber en bezoek hedon regelmatig. uitbreiding moet wel gebeuren, maar om al die daklozen dan maar op straat te gooien…gaat dat een beetje ver?


  Maak melding

Reageer