Zwolse theaters verkoopt 100.000 kaarten voor huidig theaterseizoen - Foto: Roy Beusker Fotografie
Foto: Roy Beusker Fotografie

Zwolse theaters verkoopt 100.000 kaarten voor huidig theaterseizoen

Zwolle – Maar liefst 100.000 kaarten zijn er al verkocht voor voorstellingen in seizoen 2018/2019 van Zwolse theaters. Zaterdag 9 februari verkocht het theater de 100.000e kaart aan een bezoeker uit Zwolle voor de onlangs bijgeboekte voorstelling Evita op 17 april 2019. Vorig jaar verkocht Zwolse theaters de 100.000e kaart enkele weken later in het seizoen. Onder andere de succesvolle start kaartverkoop in mei heeft bijgedragen aan de hoge bezoekcijfers dit theaterseizoen. Het huidige theaterseizoen loopt nog door tot en met zondag 30 juni 2019.

Directeur Rob Zuidema: “We doen er alles aan om zoveel mogelijk publiek te vinden voor ons diverse aanbod en de zalen van Zwolse theaters beter bezet te krijgen. Dat we dit theaterseizoen de 100.000e kaart net een aantal weken eerder verkopen dan vorig theaterseizoen is een fijne bevestiging. We kijken nu al met vertrouwen naar het nieuwe seizoen, waarvan de programmering in mei bekend wordt gemaakt.”

Musical Evita
De populaire musical Evita is onlangs nog bijgeboekt door Zwolse theaters vanwege het grote landelijke succes van deze musical. Eind januari werden Evita-hoofdrolspelers Brigitte Heitzer en Rene van Kooten bekroond voor hun rol in Evita. Tijdens de Musical Awards ontvingen ze de awards voor beste vrouwelijke en mannelijke hoofdrol. Evita is op dinsdag 16 en woensdag 17 april te zien bij Zwolse theaters.

Artikel delen: