Partijcongres LWL

Woensdagavond was er een partij bijeenkomst georganiseerd door de LWL (Lijst Willem Lucht) in Wijkcentrum Weijenbelt Berkum.

De opkomst was minimaal hetgeen volgens de aanwezige heren werd geweten aan de biddag en men hoopte op meer belangstellenden zodra de kerkdienst was afgelopen.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Shit, ben ik een keer op het partijcongres van LWL sta ik niet op de foto. Was rechts achter in de zaal gaan zitten…… >:(


  Maak melding

 2. Het was dan ook een luchtige vergadering met veel gebakken lucht.Er werdt helaas wat luchtig over de luchtveronreiniging gepraat en één van de aanwezige luchte zijn hart en vroeg Lucht waarom hij zo luchtig over die luchtverontreiniging heen walsde.Lucht kreeg er lucht van dat deze vraagsteller van een andere partij was en die partij kan hij toevallig niet luchten of zien.Hij vroeg de man de zaal te verlaten.Toen de lucht weer geklaart,iedereen was opgelucht,ging Lucht verder met de vergadering waarin werdt besloten dat er eens een frisse wind moest waaien die Lucht zou verdrijven.
  ???????????????????
  flauw he?Vind ik nu ook


  Maak melding

 3. Het was dan ook een luchtige vergadering met veel gebakken lucht.Er werdt helaas wat luchtig over de luchtveronreiniging gepraat en één van de aanwezige luchte zijn hart en vroeg Lucht waarom hij zo luchtig over die luchtverontreiniging heen walsde.Lucht kreeg er lucht van dat deze vraagsteller van een andere partij was en die partij kan hij toevallig niet luchten of zien.Hij vroeg de man de zaal te verlaten.Toen de lucht weer geklaart,iedereen was opgelucht,ging Lucht verder met de vergadering waarin werdt besloten dat er eens een frisse wind moest waaien die Lucht zou verdrijven.
  ???????????????????
  flauw he?Vind ik nu ook

  Hier zit een luchtje aan. 😛


  Maak melding

 4. Maar even serieus. Wie spreekt deze mensen aan. Wie gaat ze vertellen dat het niet verstandig is politiek te bedrijven. Ja ja… ik snap ook wel dat in een democratie dit allemaal kan en mag…maar je kan ze ook gewoon vertellen dat het niet verstandig is om door te gaan.


  Maak melding

 5. Ongelooflijk, deze mensen hebben echt een bord voor hun kop. Niemand is geïnteresseerd, niemand neemt jullie serieus, niemand stemt op jullie. Conclusie: opdoeken!  Maak melding

 6. Ik vraag me af of LW dat bericht zelf geplaatst heeft. Ik zie duidelijke overeenkomsten tussen dat bericht en andere berichten maar ook zie ik een duidelijk verschil. De schrijver van het nieuwste bericht van LW is duidelijk geen ster in het gebruik van D’s en T’s terwijl ik in de andere berichten zo snel geen fouten zie wat dat betreft.


  Maak melding

Reageer