Originele bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes in Zwolle

Originele bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes in Zwolle

Zwolle – In Zwolle bruist het niet alleen van de evenementen en festivals, maar ook van de meest originele initiatieven voor privé- of bedrijfsuitjes.

Er is een zee aan mogelijkheden om het meest originele vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of gewoon dagje uit met vrienden te organiseren. Hoog tijd om een aantal van de meest originele initiatieven eens onder de loep te nemen en te bekijken wat Zwolle zoal te bieden heeft.Levend Monopoly Zwolle

Dat klinkt als een droom die uitkomt, Monopoly spelen, maar dan voor het “eggie”! Dit spel, dat georganiseerd wordt door Original Tours & Activities, speelt zich af in de meest emblematische straten van Zwolle en de spelers moeten proberen de beste straten te kopen om uiteindelijk het meeste geld te verdienen. Je kan een straat kopen nadat je de bijbehorende opdracht succesvol en zo snel mogelijk hebt uitgevoerd. Komt het andere team op een van jouw straten dan moeten ze betalen. Dit spel wordt in teamverband gespeeld met een smartphone, dobbelstenen en een speciaal speelbord. De prijs ligt rond de 20 euro per persoon en spelers worden begeleid door de organisatie. Als bedrijfsuitje heeft dit spel als meerwaarde dat er onderhandeld moet worden, snel en in teamverband moet worden gewerkt.

Poker Diner

Een ander origineel idee voor een succesvol vrijgezellenfeestje of uitje is een poker workshop. We kennen het spel allemaal, echter maar weinig mensen kennen de ins en outs van dit populaire kaartenspel waarbij er veel meer komt kijken dan een goede pokerface. Vrijgezellenfeestje Zwolle organiseert bijvoorbeeld het groepsuitje Poker Diner Zwolle waar een pokerinstructeur alle tips en regels van het spel uitlegt en er vervolgens een paar potjes onder elkaar worden gespeeld met een diner als afsluiting. Zijn analytisch vermogen en psychologische intelligentie kernwaarden van uw bedrijf, dan past deze activiteit daar goed bij. Poker is een wiskundig tijdverdrijf van onvolledige informatie waar strategie en snel rekenen (en een goede hand) van groot belang zijn.

CSI Zwolle

Geïnspireerd op de serie CSI, moet uw gezelschap een mysterieuze zaak oplossen in het centrum van Zwolle. De groep wordt in teams onderverdeeld en elk team vertegenwoordigt een bureau dat een aantal opdrachten moet uitvoeren op verschillende locaties in Zwolle. Als een echte inspecteur moeten er bewijzen verzameld worden om het mysterie op te lossen. Bij deze door Original Tours & Activities georganiseerde activiteit gaat het om teambuilding en scherpheid. Het is een spannend spel waardoor u een dagje in de huid van een echte inspecteur kan kruipen.

De Beach Escape

Het laatste nieuwtje op het gebied van Escape Rooms, maar dan buiten op een stadstrand, de Beach Escape! Bij deze outdoor activiteit spelen communicatie, oriëntatie, vertrouwen en samenwerken een rol. Het strand, de zee en het water zijn uw vijanden en u moet proberen te ontsnappen aan een vloedgolf van onvoorziene acties.  Voorzien van een cryptische plattegrond, de Beach Escape App en ‘escape’ hulpmiddelen begint het avontuur op een stadsstrand ergens in Zwolle. Ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten moeten worden gevonden, maar het strand wordt steeds smaller en de ontsnapping is niet makkelijk. Dit avontuurlijke spel wordt aangeboden door ZwolseUitjes.nl en duurt ongeveer 2 uur.

Bouw een fiets voor Afrika

Er bestaan ook meerdere uitjes waarbij een goed doel kan worden gesteund. Het is een manier om niet alleen een leuke dag te hebben met je vrienden of collega’s maar ook om een maatschappelijke verantwoorde prestatie neer te zetten. Bouw een Fiets voor Afrika is een heel origineel initiatief van Top-uitje in samenwerking met Tools to Work waarbij de deelnemers in teamverband een fiets moeten bouwen. Maar zo makkelijk is dat niet, want eerst moeten de onderdelen vrijgespeeld worden met ‘challenges’. Vervolgens wordt de fiets door de deelnemers en met behulp van een ervaren monteur in elkaar gezet. Hierna kunnen er nog leuke extra fietsaccessoires worden verdiend door raadsels op te lossen zodat de fiets gepersonaliseerd kan worden. Uiteindelijk wordt de fiets door de deelnemers op kwaliteit getest op een hinderniscircuit, ‘de Afrikaanse ronde’ genaamd. De fiets wordt echt naar Afrika gestuurd, waar een fiets een belangrijk hulpmiddel kan zijn voor de economische zelfstandigheid.

Dit was slechts en greep uit de enorme hoeveelheid activiteiten voor groepen of bedrijven in Zwolle. Mogelijkheden genoeg dus om een originele dag te organiseren in eigen stad!

Artikel delen: