Gezonde Paaslunch op De Bewegende School

Op De Bewegende School in Holtenbroek, een samenwerkingsverband tussen OBS de Toonladder en CBS het Carillon wordt woensdag 19 maart een gezonde paaslunch gehouden. Doel van de activiteit is om op een ludieke en laagdrempelige manier ouders en kinderen te stimuleren om gezond te leven en zo het thema gezondheid onder de aandacht te brengen.

Op alle locaties vindt een groots beweegmoment plaats op het schoolplein. Daarna wordt er een gezonde lunch genuttigd in de klas. Op De Toonladder worden er voor de bovenbouw kookworkshops gehouden die ook in het teken staan van gezondheid en Pasen. Op beide locaties van Het Carillon zijn voor alle groepen verschillende paas-workshops georganiseerd. Op de drie locaties zijn naast leerlingen ook ouders en broertjes en zusjes van harte welkom. Voor hen is er ook allerlei informatie en zijn er leuke gezonde paasprijzen te winnen.

Pe gezonde paaslunch wordt georganiseerd door Samen Gezond, het ouderplatform De Bewegende School en de twee paascommissies van beide scholen. Kijk voor meer informatie ook op:  www.samengezond.nu

Artikel delen:

Reageer