Website www.stadskids.nl gaat feestelijk de lucht in

Het is zover: op 26 maart a.s. gaat de spiksplinternieuwe website www.stadskids.nl de lucht in! Vanaf die dag kunnen kinderen uit Stadshagen, Zwolle Zuid en Holtenbroek ook op het Internet zien wat er in hun wijk allemaal voor hen te doen is. Om de lancering te vieren bundelen verschillende organisaties die in Stadshagen werken hun krachten en organiseren ze op woensdag 26 maart een spetterende activiteitenmiddag in het Cultuurhuis van Stadshagen.

Vanaf 14.00 u. kunnen kinderen en ouders binnenlopen en om 14.15 uur zal de site gelanceerd worden. Daarna kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar tot 15.30 u. deelnemen aan activiteiten als: Streetdance, Kidsfarmers, Knutselen, Muziek, Schminken, Tekenen en Sport & Spel. De middag wordt afgesloten met een Kinderdisco in de presentatiezaal van het Cultuurhuis. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. De activiteitenmiddag wordt gesteund door de Winkeliersvereniging Stadshagen. Zij stelt drinken en versnaperingen beschikbaar.

Het kinderactiviteitenaanbod komt op dit moment in de verschillende wijken tot stand door samenwerking tussen organisaties als de Brede Scholen, Stadshagen Totaal, TRAVERS, Maxi Axie, Cultuurhuis Stadshagen, Landstede, SportService Zwolle, Kinderopvang Plons en De Muzerie. Dit aanbod zal na de lancering op de site te zien zijn. Kinderen kunnen zich via deze weg opgeven voor de activiteit van hun keuze. Deelnemen aan deze activiteiten is een goede vrijetijdsbesteding. Kinderen worden uitgedaagd te ontdekken waar hun kwaliteiten liggen.

In de toekomst is het de bedoeling dat alle kinderen van de stad gebruik kunnen maken van de site. Het streven is het aanbod uit andere wijken er ook op te vermelden. Voor meer informatie belt u met: Arjan Broer, Vrijetijdsmakelaar Stadshagen van TRAVERS, tel.: 038-4224933.

Artikel delen:

Reageer