Lezing en forumdiscussie met Eric Braamhaar

Zowel de KNVB als vele verenigingen hebben een groot tekort aan scheidsrechters. Daarom organiseert CSV’28 een leuke en leerzame avond met FIFA scheidsrechter Eric Braamhaar op maandagavond 17 maart (aanvang 19.30 uur) op sportpark ‘De Verbinding’ in Stadshagen. Deze avond is voor spelers, trainers, bestuurs­leden, (oud)scheids­rechters van alle voetbalverenigingen uit Zwolle en omgeving.

  

Erik Braamhaar

De lezingen die Eric Braamhaar verzorgt zijn zeer boeiend en leerzaam. Hij zal het voor de pauze hebben over zijn geweldige hobby en sport als scheidsrechter. Maar ook, wat is er leuk aan het scheidsrechtersvak? Wat houdt het allemaal in en wat komt er bij kijken. En natuur­lijk ont­breken er op deze avond de beelden en praktijksituaties niet. Hoe zit het met de spelre­gels en de kennis hierover.

Naast Eric Braamhaar zal ook Jos Huis in ’t Veld, scheids­rechter Hoofdklasse zaterdagamateurs en regiocoördinator voor de vereniging scheidsrech­terscoör­dinatoren een korte inleiding houden. Na de pauze vindt er een forumdiscussie plaats, waar ook Arnie Pot, vanaf seizoen 2008-2009 de nieuwe hoofdtrainer van CSV ’28 (nu nog assistent-trainer) en tevens oud-speler uit de hoofdklasse aan zal deelnemen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar scheidsrechterswinnen@csv28zwolle.nl. of te bellen naar Jan Bosscher, telnr.  06 423 836 99.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer