Regio Zwolle Volleybal organiseert een spandoekenwedstrijd

Regio Zwolle Volleybal organiseert een spandoekenwedstrijd

Zwolle – Ben jij een volleybalfan en lijkt het je leuk om Regio Zwolle Volleybal aan te moedigen met een spandoek? Doe dan mee met de spandoekenwedstrijd.

Zaterdag 16 maart gaan de handen uit de mouwen: dan helpen de speelsters de aanwezige fans met het maken van de mooiste banners. Voor alle doeken, kwasten, verf en wat lekkers wordt gezorgd. Een week later, op zaterdag 23 maart, mogen alle spandoekenbouwers hun kunstwerken vertonen tijdens de wedstrijd Regio Zwolle Volleybal – Set-Up’65. De maker van het mooiste spandoek wordt beloond met een uniek Regio Zwolle shirt én krijgt een shout out op instagram.

Aanvoerder Siska Hoekstra roept iedereen op om te komen verven. Hoekstra: “Het lijkt ons supermooi als er veel jonge fans zijn die met ons mooie spandoeken komen maken en deze tijdens de wedstrijden laten zien. Dat geeft ons een extra boost. En tijdens de Play Offs kunnen we alle vormen van support goed gebruiken!”

Praktische informatie:
 Spandoeken maken: zaterdag 16 maart van 13:30 tot 15:30 uur in het Landstede Sportcentrum
 Spandoeken showen: zaterdag 23 maart om 20:00 uur tijdens de wedstrijd Regio Zwolle Volleybal – Set-Up’65 in het Landstede Sportcentrum (alle spandoekenmakers krijgen een gratis kaartje!)
 Opgeven kan door een mailtje te sturen naar spandoekenwedstrijd.rzv@gmail.com
 Tip: trek oude kleren aan!

Artikel delen: