’t Spiekertje zoekt “NL Doet-klussers”

’t Spiekertje zoekt “NL Doet-klussers”

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje in de wijk Ittersumerbroek tegenover de staatssecretarislaan doet zaterdag 16 maart aanstaande mee aan de landelijke vrijwilligersactiedag ‘NL Doet’ van het Oranjefonds. De dierenweide is daarom op zoek naar klussers die onze dierenweide kunnen bijstaan.

De bedoeling is dat er een aantal klussen van de betrokken vrijwilligers worden opgepikt, die zijn blijven liggen wegens het gebrek aan tijd. Zo zijn er altijd wel reparaties aan de hekken en hokken. Ook moet er een nieuw stuk gaas rond de stal gespannen worden.

Heeft u zin om in een gezellig team een ochtend de handen uit de mouwen te steken, kom dan op zaterdag 16 maart aanstaande uur naar dierenweide ’t Spiekertje in het park van de wijk Ittersumerbroek. Daar wordt u vanaf 09.00 uur opgevangen door de vrijwilligers, die u kunnen vertellen wat er allemaal moet gebeuren.

Ook kunt u zich per email aanmelden bij Madelon Merk via madelonmerk@gmail.com. Meer info vindt u op de Facebook-pagina van dierenweide ’t Spiekertje. Voor koffie/thee met koek wordt gezorgd.

Artikel delen: