Mannen aangehouden na negeren bevel

Drie mannen van 38, 22 en 23 jaar uit Dalfsen en Groningen werden op zondagochtend 16 maart aangehouden op de Voorstraat.

De mannen gedroegen zich baldadig, beledigend en agressief richting het overige uitgaanspubliek en portiers. Toen hen gesommeerd werd zich te verwijderen van de Voorstraat, werd dit meermalen geweigerd. Eén van de mannen gaf vervolgens een trap tegen de fiets van een politiebiker.
Hierop werd hij aangehouden. De twee anderen, die zich vervolgens met de aanhouding gingen bemoeien werden vervolgens ook aangehouden. De mannen werden ingesloten op het bureau. Bij de fouillering werd bij een van de mannen een zakje harddrugs aangetroffen. Dit werd in beslag genomen. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Boeren zochten vrouw, toen dat natuurlijk niet lukte zochten ze maar trammelant. Zielig! Ga dat lekker in je eigen dorp doen!!!


  ⚠️ Meld

 2. Kwas erbij en het gedrag van die portiers leek helemaal nergens op. Zelfs zo’n portier moest door de rest in bedwang worden gehouden. En altijd maar is het uitgaanspubliek de dupe, omdat uitsmijters hun werk, gewoon rustig iedereen naar binnen laten, niet normaal doen. Het zijn niet voor niks portiers, die horen bij een deur te staan en niet door de hele Voorstraat te sjouwen.


  ⚠️ Meld

 3. ging er volgensmij wel hard aan toe! Het hondje stond ook meteen al paraat aan de riem!

  Die portiers helpen elkaar daar allemaal in de Voorstraat daarom zijn ze door de hele Voorstraat heen!


  ⚠️ Meld

 4. ach… ook in dit geval weer! een uitsmijter constateert een mogelijk “dronken” bezoeker, bezoeker vraagt waarom hij er niet in mag. Uitsmijter duwt de “dronken” bezoeker. Met als gevolg dat de bezoeker valt en mede bezoekers meeneemt in zijn val. Beetje raar als je als uitsmijter constateert dat iemand dronken is hem toch een duw moet geven, zonder eigenlijke aanleiding. Bezoekers trekken weer aan het kortste eind!


  ⚠️ Meld

Reageer